Krzemo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie zdarł z pracodawcy. Wart jest 2x tyle. Co najmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 5 minut temu, cvbe napisał: Ben Wallace jest wart tylko 5m? Czy to właśnie jedno z tych zaskoczeń? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Tak Oho, aż mi się Stara przed oczami pojawiła - "- do Lidla czy do Stokrotki? - tak." Ale w połączeniu z odp Krzema już wiem, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie powien Wallace + Iverek to byl jeden z moich planow na FA do tego dobrac jakiegos all-around SFa za MLE i moznaby rezac Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 13 minut temu, julekstep napisał: Nie powien Wallace + Iverek to byl jeden z moich planow na FA do tego dobrac jakiegos all-around SFa za MLE i moznaby rezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: ale ja mialem plan + Webbera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: ale ja mialem plan + Webbera No to trzy sztaby Twoje a tylko jedna moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 19 minut temu, julekstep napisał: Nie powien Wallace + Iverek to byl jeden z moich planow na FA do tego dobrac jakiegos all-around SFa za MLE i moznaby rezac Serio? Przecież było oczywiste że Iver nie podpiszę z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Serio? Przecież było oczywiste że Iver nie podpiszę z Tobą 2gi z rzedu oklep od Magic pomoglby mu zmienic zdanie 4 minuty temu, cvbe napisał: No to trzy sztaby Twoje a tylko jedna moja Niestety Ferdynand SlaKBski sie znow wjebal w biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 14 minut temu, julekstep napisał: 2gi z rzedu oklep od Magic pomoglby mu zmienic zdanie Niestety Ferdynand SlaKBski sie znow wjebal w biznes Jedna z moich ulubionych postaci serialowych, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 55 minut temu, SlaKB napisał: Jedna z moich ulubionych postaci serialowych, dzięki! Źle! To był Ferdynand Lipski a nie Kiepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 16 minut temu, cvbe napisał: Źle! To był Ferdynand Lipski a nie Kiepski Nie wiem o kim mówisz. Mój top serialowych postaci: Jesse Pinkman Ferdynand Kiepski Denver z La casa za swój śmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: Nie wiem o kim mówisz. Mój top serialowych postaci: Jesse Pinkman Ferdynand Kiepski Denver z La casa za swój śmiech .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: .... Przecież się zgrywam, ale gdzie lipski do kiepskiego?!?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Taktykę można zmieniać do 19:30, późniejsze zmiany nie będą brane pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Odnośnie Typerka - 2 osoby zagłosowały i nie podały nicków, na razie mam glosy od: cvbe szulcu Pablo81 kolader Ashigaru Roger Krzemo Geniuz piotreksuper january RycerzTanku (aka qcin?) julekstep Ignazz SlaKB Sylvinho Tecu BMF gimmie matiwrona Jeżeli nie ma Cię na tej liście, a oddałeś głos - daj mi znać lub wypełnij ankietę jeszcze raz, podając tym razem nick Resztę serdecznie zapraszam do zabawy, głosy do dzisiaj do godz. 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ten jeden bez nicku to mój. Wykasuj, zaraz po tym zagłosowałem z nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 9 minut temu, Tecu napisał: Ten jeden bez nicku to mój. Wykasuj, zaraz po tym zagłosowałem z nickiem. U mnie dokładnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 dobra wyjaśni ktoś jak to fa wygląda, ostatnio nie mam czasu żeby przy kopie siedzieć i tak teraz przejrzałem te wasze wypociny ocb z FA? jak podpisywać grajków, przedłużać itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) 15 minut temu, elwariato napisał: dobra wyjaśni ktoś jak to fa wygląda, ostatnio nie mam czasu żeby przy kopie siedzieć i tak teraz przejrzałem te wasze wypociny ocb z FA? jak podpisywać grajków, przedłużać itd przed FA nikt u Ciebie i tak nie chce przedłużyć, więc dopiero przed/w trakcie FA będziesz działał (i pewnie pod to zostanie stworzony jakiś temat 'FAQ' dla nowych GMów) ale to już po playoffach -> na razie masz ograć Pistons Edytowane 2 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi