Krzemo Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 10 minut temu, julekstep napisał: Denver Nuggets brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Teraz, Krzemo napisał: nie powiem -> pocieszyło mnie to trochę po Iverku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ja jebie, Duncana chyba porąbało, co za chciwy PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Ja jebie, Duncana chyba porąbało, co za chciwy PF to standard przy tych przedłużankach -> mój Harper chce sporo więcej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Pochwal się ile Skurwiel wycenił się jak Ewing, a nawet nie wiem jak sobie radzi jak PF, bo jako PG ssał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Skurwiel wycenił się jak Ewing, a nawet nie wiem jak sobie radzi jak PF, bo jako PG ssał Dam ci PG takiego prawdziwego za Duncana. Chyba ze chcesz sprawdzonego PF. To mam takiego 20/11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Kiedy poznamy wartość przedlużonych umów? Wychodzi, że na FA będzie jeszcze większa bieda niż myślałem. Szkoda, że Calderon nie zażyczył sobie kontraktu od mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Kiedy poznamy wartość przedlużonych umów? Wychodzi, że na FA będzie jeszcze większa bieda niż myślałem. Szkoda, że Calderon nie zażyczył sobie kontraktu od mnie. No każdy z nas dostał wiadomość na priv jakie to są sumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Kiedy poznamy wartość przedlużonych umów? Wychodzi, że na FA będzie jeszcze większa bieda niż myślałem. Szkoda, że Calderon nie zażyczył sobie kontraktu od mnie. Grajkowie na rookie umowach nie moga przedluzac w ten sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 23 minuty temu, julekstep napisał: Grajkowie na rookie umowach nie moga przedluzac w ten sposob Uff, już Wade'a na resztę kontraktu wciskaliśmy w strój maskotki Hawks, żeby biegał po mieście i się do czegoś przydał namawiając ludzi na przyjście na mecz. Krzyczał "ale ja nie mogłem, ale ja nie mogłem..." ale nie wiedzieliśmy o co chodzi - dopiero teraz zrozumieliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 7 minut temu, cvbe napisał: Uff, już Wade'a na resztę kontraktu wciskaliśmy w strój maskotki Hawks, żeby biegał po mieście i się do czegoś przydał namawiając ludzi na przyjście na mecz. Krzyczał "ale ja nie mogłem, ale ja nie mogłem..." ale nie wiedzieliśmy o co chodzi - dopiero teraz zrozumieliśmy... Oj ostrożnie z tym. Barkley jeszcze gra a ma na koncie nokaut maskotki Hawks ... nie mogę znaleźć filmiku a na bank to był hawk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 14 minut temu, ignazz napisał: Oj ostrożnie z tym. Barkley jeszcze gra a ma na koncie nokaut maskotki Hawks ... nie mogę znaleźć filmiku a na bank to był hawk. Jakby Wade nie wysłał oferty przedłużenia to byśmy go od razu w takim wypadku wysłali do Sir Charlesa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @Tecu nieźle mobbinguje pracowników - Ellis wyraził chęć pozostania - Tecu zapytał jaka kwota - Ellis podał minimum jakie mógł - Tecu wysyła oficjalny komunikat że go zwalnia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: No każdy z nas dostał wiadomość na priv jakie to są sumy. ale podpisane umowy powinny trafić do opinii publicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 7 minut temu, julekstep napisał: @Tecu nieźle mobbinguje pracowników - Ellis wyraził chęć pozostania - Tecu zapytał jaka kwota - Ellis podał minimum jakie mógł - Tecu wysyła oficjalny komunikat że go zwalnia xD A później zaskoczony sweepem w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 5 minut temu, julekstep napisał: @Tecu nieźle mobbinguje pracowników - Ellis wyraził chęć pozostania - Tecu zapytał jaka kwota - Ellis podał minimum jakie mógł - Tecu wysyła oficjalny komunikat że go zwalnia xD Nie ma to jak się czepiać Ellis mnie nie interesuje, ale jako swiezak chciałem się dowiedzieć o jakich kwotach rozmawiamy. To wszystko. 1 minutę temu, cvbe napisał: A później zaskoczony sweepem w pierwszej rundzie Zapewniam, że nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: ale podpisane umowy powinny trafić do opinii publicznej. będą widoczne na stronce jak już przeklikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 39 minut temu, MarcusCamby napisał: ale podpisane umowy powinny trafić do opinii publicznej. Będą w pierwszym poście Julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Wrzuciłem kwoty przedłużeń, później to poprawie żeby było w pierwszym poście Jest trochę zaskoczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ben Wallace jest wart tylko 5m? Czy to właśnie jedno z tych zaskoczeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi