julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: ale folder poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) @julekstep Edytowane 24 Września 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, Qcin_69 napisał: @julekstep kafelki a sprobuj po prostu stworzyc tutaj folder output i kliknij jeszcze raz (+ sprawdz czy jakims cudem nie sa ukryte te foldery) ogólnie ja mam sporo więcej folderów (leaguedata, save i coś tam jeszcze) Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ten pulpit to rzeczywiście jak u handlarza obwoźnego. Pierwszy raz widzę aby na koniec roku robić inwentaryzacje graczy NBA. Pogłębiony research gastro sugeruje ze w lato idziesz w beGM po Joka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W robocie jestem stary system tu mam a w domu nie używam laptopa od kiedy mi córka zalała i mi z tym bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: W robocie jestem stary system tu mam a w domu nie używam laptopa od kiedy mi córka zalała i mi z tym bardzo dobrze Czyli symulacje robić będziesz tylko w robocie ;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Czyli symulacje robić będziesz tylko w robocie ;))))) a myślisz, że deale w beGM gdzie kleiłem? przecież szkoda mi by było czasu żeby to robić w domu 38 minut temu, julekstep napisał: kafelki a sprobuj po prostu stworzyc tutaj folder output i kliknij jeszcze raz (+ sprawdz czy jakims cudem nie sa ukryte te foldery) ogólnie ja mam sporo więcej folderów (leaguedata, save i coś tam jeszcze) próbowałem go stworzyć nim tu jeszcze napisałem i odkryłem ukryte ale nic to nie zmieniło także albo mam jakąś trefną wersję gry, albo January już shackował system żeby tylko on mógł śledzić rozwój rookasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 A cracka wgrałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Krzemo napisał: A cracka wgrałeś ? to my na pirackiej wersji lecimy?! nie wgrałem poprawię się dobra ogarnąłem fazkę, cracka miałem wgranego- ale te wszytskie pliki były w jakiejś innej zakładce- (pliki zgodności) i już wszystko gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dzień 112 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 120 - Suns 84 play-by-play Knicks 125 - Celtics 93 play-by-play Magic 134 - Nets 125 play-by-play Hawks 112 - Heat 116 play-by-play Nuggets 134 - Bucks 97 play-by-play Cavaliers 91 - Pacers 72 play-by-play Kings 66 - Timberwolves 114 play-by-play Wizards 114 - Rockets 120 play-by-play Trailblazers 93 - Sonics 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Robert Swift - SAC - 5 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Pomijając ten ostatni mecz z Jazz to Suns w końcówce koncertowo pierdolą sobie sytuację, last10 mają 3-7. All-star Camby szczególnie zawodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jeszcze tylko 3L i mamy top6 pick, uff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: ciekawe czy ta simka w ogóle ogarnia loterię przy tych samych bilansach (prawdopodobnie Kings i Blazers) 1:2 bilans mam z Kings wiec liczę ze to będzie kluczowe (choć c*** wie czy nie bilans z dywizja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Piękne wyniki ale Cavs to mogliby już serio coś przegrać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 19 minut temu, julekstep napisał: Piękne wyniki ale Cavs to mogliby już serio coś przegrać xD Jutro 76ers, wiec szansa na to jest całkiem spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Dzień 113 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 89 - Pistons 117 play-by-play Warriors 113 - Lakers 120 play-by-play Spurs 117 - Kings 70 play-by-play 76ers 94 - Cavaliers 91 play-by-play Hawks 110 - Heat 106 play-by-play Jazz 109 - Clippers 99 play-by-play Bulls 99 - Wizards 108 play-by-play Bucks 87 - Knicks 123 play-by-play Nuggets 109 - Nets 104 play-by-play Magic 114 - Mavericks 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Terry Cummings - SAC - 9 days Monta Ellis - NIL - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: ale Magic i Heat mogliby coś wygrywać^ kuwa 2 punktami w takim momencie ;( i to jeszcze buzzer beater tam byl grany ehhh Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 8 minut temu, january napisał: O Heat to nawet nie wspominam. Szkoda tylko Granta Hilla, że gra z Boozerami. Ooo wypraszam sobie - mecze Hawks z Heat od przejęcia drużyn przez nowych GMów: Heat 115, HAWKS 112 HEAT 116, Hawks 112 Hawks 110, HEAT 106 Hawks są mocni tylko za długo byli źle prowadzeni xD A wyśmiewany Gasol od przejścia do Hawks 16,4pts/11,4reb jako czwarta opcja w ataku - nie jest tak źle choć nadal to jest "I have no idea what I'm doing" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Mecze są na poziomie i zawsze to close Games. 41 minut temu, january napisał: I to jeszcze z Kirilenką w foul trouble. No nie popisali się Magic. O Heat to nawet nie wspominam. Szkoda tylko Granta Hilla, że gra z Boozerami. Ps. Nie wiem kto simkuje wieczorem, ale w stronie z taktyką wciąż mam złego McClouda, wywaliłem go już z rotacji, ale czekam na tego Ericka McClouda, który ma być rezerwowym C Ale jeszcze nie mogę go tam wrzucić, bo tam go nie ma^ (na stronce z wynikami etc jest już ok) Booz robi 17/14 wiec nie mogę kręcić nosem gdy rzuca te 50% z pola. Cały zespół świetnie z wolnych. Tam jedna trójka w te lub tamta decydowała. W sumie lepszy w rzutach za trzy, skuteczność wolnych, bloki, straty, przechwyty. 4 zbiórki mniej i dużo mniej asyst. Ciężko mi znaleźć powód porażki Brakło trochę produkcji Sully. Może Austina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Godzinę temu, january napisał: Ps. Nie wiem kto simkuje wieczorem, ale w stronie z taktyką wciąż mam złego McClouda, wywaliłem go już z rotacji, ale czekam na tego Ericka McClouda, który ma być rezerwowym C Ale jeszcze nie mogę go tam wrzucić, bo tam go nie ma^ (na stronce z wynikami etc jest już ok) W gierce już Ci tak wstawiłem, w taktyce zostaw puste miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi