Qcin_69 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 18 minut temu, julekstep napisał: okienko transferowe zamknięte - ruszy po skończeniu PO Przestan Julian się wygłupiać, kto jak kto ale Ty chyba coś wymyślisz :wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Przestan Julian się wygłupiać, kto jak kto ale Ty chyba coś wymyślisz :wink::wink: W trakcie draftu będzie czas na trejdy (january to pewnie cały limit 24h wykorzysta np ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 18 minut temu, january napisał: Ale ja nie wiem czy w simce trejdy działają tak jak w NBA jak chodzi o timing:) Np po PO, w trakcie draftu to jest teoretycznie już nowy sezon w simce (w RL NBA to jest jeszcze jakby zeszły sezon) Ogólnie ogarnę ten trejd jakoś co najwyżej wezmę w zastaw coś od Qcina, bo to przechodzi finansowo tylko z tym kombinowaniem z wysłaniem picku tam i z powrotem już w nowym będą - więc bierzcie pod uwagę salary z kolejnego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 5 minut temu, january napisał: Dlatego pytam tutaj cały czas o potencjalną legalność wymiany jak chodzi o kolejność. 1) Pierwsza część dealu: Oddaję tegoroczny 1st rounder Cavs do Qcina za future 1st jakiś (w zastaw, nie dałbym mu za friko xD) - i tu nie liczymy hajsu wtedy, bo lecą same picki. 2) Druga część dealu: Nash za 3 leszczy (Duhon, Butler, Vujacic) + 2 PODPISANYCH już rookies 1st rounderów (z tych picków Cavs i Jazz + do Qcina wróci zastaw ) Czy takie coś działa JESZCZE przed startem FA? draft jest przed FA, więc jak w trakcie draftu dogracie to luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) 11 godzin temu, january napisał: Ale jednak ten obecny 5W streak od @Ashigaru to jest złoto Piękna końcówka sezonu xD StonogaRage.avi @january Z Tobą wygrać, to jak przegrać... dosłownie przegrać w tym naszym peletonie żenady. BTW jeśli Celtics będą mieli #1 pick to oddaje fartucha xD Nie wierzę w takie przypadki. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 20 minut temu, Ashigaru napisał: BTW jeśli Celtics będą mieli #1 pick to oddaje fartucha xD Nie wierzę w takie przypadki. Nareszcie! Tak długo czekałem na jakąś groźbę odejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Można przecież zrobić loterię draftu live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 19 minut temu, cvbe napisał: Nareszcie! Tak długo czekałem na jakąś groźbę odejścia Czujesz aronię kolego? Czy doszliśmy do punktu rozwoju ligi, w którym na końcu wiadomości trzeba napisać jakie odczucie ma towarzyszyć po zapoznaniu się z nim. XD <pół żartem, pół serio> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 39 minut temu, Sylvinho. napisał: Można przecież zrobić loterię draftu live Ty tam tankerze nie rzucaj propozycji, jakbyś grał normalnie to by Blazers mieli 2 picki w top9 a tak coś mi mówi ze będę największym przegranym draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 51 minut temu, Sylvinho. napisał: Można przecież zrobić loterię draftu live Hmmm... @julekstep co Ty na to? Filmik z momentu gdy klikasz by zrobiło loterię draftu? Będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 15 minut temu, Qcin_69 napisał: Ty tam tankerze nie rzucaj propozycji, jakbyś grał normalnie to by Blazers mieli 2 picki w top9 a tak coś mi mówi ze będę największym przegranym draftu Kevin we trust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, Ashigaru napisał: Hmmm... @julekstep co Ty na to? Filmik z momentu gdy klikasz by zrobiło loterię draftu? Będzie ciekawie. @SlaKB sie odgrazal ze zrobi end-season ale strzelam ze zrobienie jakiegos bieda - live'a to nie jest rocket science (skoro patostreamerzy dajo rade) Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Netflix widzę wprowadził mode na Last Dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: @SlaKB sie odgrazal ze zrobi end-season Dla mnie to może robić nawet Szymon Hołownia z Marcinem Prokopem w stylu "Mam talent!", byle by mieć wideo z tego arcyciekawego wydarzenia... Z drugiej strony można nagrać setkę takich filmików i wrzucić ten, który faworyzuje tego co da więcej... Nie będzie uczciwej loterii... Draft w SimBasket [*] dla @cvbe <żart> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 7 minut temu, Ashigaru napisał: Dla mnie to może robić nawet Szymon Hołownia z Marcinem Prokopem w stylu "Mam talent!", byle by mieć wideo z tego arcyciekawego wydarzenia... Z drugiej strony można nagrać setkę takich filmików i wrzucić ten, który faworyzuje tego co da więcej... Nie będzie uczciwej loterii... Draft w SimBasket [*] dla @cvbe <żart> Oj Ashi, Ashi - każesz wyłapywać ironię (którą btw oczywiście wyłapałem) a sam nie czaisz bazy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @cvbe nie płacz kolego. I zrób coś dobrego dla społeczeństwa - przestań wygrywać. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Żarty żartami, ale jest tu poruszana b. ważna kwestia. January pokazał, że dla KD zrobi wszystko, być może także zakulisowo... Boję się, że w środę wieczorem przed simowaniem mojej porażki z PTB, pod adres Julka przyjechało coś z pyszne.pl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 12 minut temu, Pablo81 napisał: Żarty żartami, ale jest tu poruszana b. ważna kwestia. January pokazał, że dla KD zrobi wszystko, być może także zakulisowo... Boję się, że w środę wieczorem przed simowaniem mojej porażki z PTB, pod adres Julka przyjechało coś z pyszne.pl... czo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: a tak coś mi mówi ze będę największym przegranym draftu i tak wirtual zlał się z realem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dzień 109 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 73 - Nuggets 115 play-by-play Warriors 93 - Grizzlies 108 play-by-play Sonics 81 - Wizards 117 play-by-play Knicks 87 - Lakers 111 play-by-play Rockets 119 - Suns 110 play-by-play Celtics 87 - Timberwolves 130 play-by-play Mavericks 111 - Jazz 117 play-by-play Bucks 101 - Heat 127 play-by-play Magic 107 - Pistons 125 play-by-play Hornets 69 - 76ers 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Steve Francis - WIZ - 8 days Greg Ostertag - ORL - 3 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi