julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Jeśli istnieją takie atrybuty to ja nic o nich nie wiem, dostęp do save nic nie daje w tym przypadku (no dobra, wiem o jednym, ale dowiedziałem się tego nie ze względu na dostęp do sejwa i na dobrą sprawę nie ma on wpływu na rozgrywkę) jakim? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: jakim? xD Goń się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Goń się to se dziś wygrałeś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: to se dziś wygrałeś xD Jak będziesz finały simowal to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Jak będziesz finały simowal to pogadamy ja będę grał w finałach to Ty będziesz za technicznego robił zią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: jakim? xD Ja podejrzewam, że jest coś takiego jak leadership czy bycie pierwszą opcją, bo niektórzy gracze w simce z csv chętnie/ mało oddają rzuty w zależności od tego jak akurat gra wylosuje przy wczytywaniu bazy danych @SlaKB nie zarzucam tu żadnych machlojek oczywiście, tylko mówię że simowanie z save'a to według mnie spora przewaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: ja będę grał w finałach to Ty będziesz za technicznego robił zią xD Nie bądź śmieszny, Sixers się jeszcze nie rozpadli 1 minutę temu, eMeS napisał: Ja podejrzewam, że jest coś takiego jak leadership czy bycie pierwszą opcją, bo niektórzy gracze w simce z csv chętnie/ mało oddają rzuty w zależności od tego jak akurat gra wylosuje przy wczytywaniu bazy danych @SlaKB nie zarzucam tu żadnych machlojek oczywiście, tylko mówię że simowanie z save'a to według mnie spora przewaga Według mnie nie ma praktycznie żadnego gdyby symulowała jedna osoba to pewnie miałoby większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 17 minut temu, SlaKB napisał: Wzialem +/-, przecież możesz przegrać z Blazers a wygrać z Magic, ale generalnie imo masz najłatwiejszy terminarz z drużyn walczących o po na zachodzie A może jednak wygrana z Blazers i ewentualna przegrana z Magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 26 minut temu, SlaKB napisał: Wzialem +/-, przecież możesz przegrać z Blazers a wygrać z Magic, ale generalnie imo masz najłatwiejszy terminarz z drużyn walczących o po na zachodzie Uważam, że mam sporo lepszy kalendarz od Mavs, a mamy taką samą predykcję - 6-4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Uważam, że mam sporo lepszy kalendarz od Mavs, a mamy taką samą predykcję - 6-4. Mavs ostatnio dobrze grają + Allen wraca, mogą być mocni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) poszła simka Bulls Knicks skończyło się różnicą jednego punktu a i tak największa beka z @Qcin_69 xD ale w sumie nie tylko! CZARNY DZIEŃ RYCERZY TANKU xD Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Dzień 106 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 103 - Sonics 125 play-by-play Knicks 105 - Bulls 106 play-by-play Magic 106 - Lakers 114 play-by-play Pacers 97 - Timberwolves 108 play-by-play Suns 104 - Bucks 112 play-by-play Wizards 100 - Mavericks 113 play-by-play Hawks 116 - Nuggets 122 play-by-play Spurs 91 - Trailblazers 101 play-by-play Nets 115 - Grizzlies 124 play-by-play Pistons 120 - Raptors 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brian Shaw (Sonics) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Quarter: 4 Time Remaining: 0:11 Raptors 119, Pistons 117 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pistons ball: Karl Malone passes the ball to Allen Iverson (Right wing). Allen Iverson shoots a three-pointer from the right wing. The ball bounces on the rim and falls in. Karl Malone gets the assist. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:04 Raptors 119, Pistons 120 Ufffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Quarter: 4 Time Remaining: 0:11 Raptors 119, Pistons 117 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pistons ball: Karl Malone passes the ball to Allen Iverson (Right wing). Allen Iverson shoots a three-pointer from the right wing. The ball bounces on the rim and falls in. Karl Malone gets the assist. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:04 Raptors 119, Pistons 120 Ufffff A co by było gdyby Dirk grał na pełnych obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 c'mon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Tłoki to sobie lubią pomelanżować przed meczami z tankerami, gdyby managment Celtics nie zesłał po 3Q Eltona Branda na Syberię to kto wie czy i z legendarnymi kasztanami z Bostonu by nie przewalili Ja nie tankuję ! Ogólnie dla Ciebie bardzo szczęśliwy dzień i ciekawe co będzie gdy Twoi Celtics i Bucks będą mieli taki sam bilans na koniec sezonu Bezpośrednie mecze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 10 minut temu, julekstep napisał: Knicks 105 - Bulls 106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 5 minut temu, BMF napisał: c'mon Bestie z Wisconsin to nie kaszka z mlekiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Najpierw Nash, a teraz Rondo... kur.a, mam bilans 1-3 z Portland. Ten Jefferson to jednak parówa. Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 5 minut temu, julekstep napisał: Bestie z Wisconsin to nie kaszka z mlekiem xD -29 po trzech kwartach. xD Myślałem, że jednak zrobię te playoffy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi