SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 7 minut temu, julekstep napisał: Pls Isiah Thomas ma 63 lata a ciągle to poziom +/- Iverka i ma 2 tytuły na koncie! Nie rób sobie jaj Thomas nawet w prime nie zagrał takiego sezonu, a dwa tytuły na plecach Hakeema nie mają znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Czyli wszystkie których nie ma ONeal? Zanim nastała era 76ers była era PTB opartych na Thomasie i Hakeemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Czyli wszystkie których nie ma ONeal? Wstydzilbys się Thomas dwa tytuły zdobył zanim Shaq wszedł do ligi, te dwa tytuły gdy był już Shaq to Bulls z Olajuwonem i Nuggets z team basketball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: Zanim nastała era 76ers była era PTB opartych na Thomasie i Hakeemie No i prawidłowo, Blazers na zawsze w czołówce ligi, Blazers w simce jak Juventus w kopanej- na sezon w serie B, ale wracamy z pierdolnieciem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Nie rób sobie jaj Thomas nawet w prime nie zagrał takiego sezonu, a dwa tytuły na plecach Hakeema nie mają znaczenia nawet MVP ma więcej xD (a gra całą karięrę z Jordanami, Hakeemami, Drexlerami itd tej ligi) 2 minuty temu, SlaKB napisał: Thomas dwa tytuły zdobył zanim Shaq wszedł do ligi, te dwa tytuły gdy był już Shaq to Bulls z Olajuwonem i Nuggets z team basketball Bulls też byli 'team basketball' tbh, mieli bardzo równą i mocną s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Nie wiedziałem po prostu co to za wściekły dzik ten Brand... No przecież ja odradzałem ten deal Wariatowi, ale się uparł osioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: nawet MVP ma więcej xD (a gra całą karięrę z Jordanami, Hakeemami, Drexlerami itd tej ligi) Bulls też byli 'team basketball' tbh, mieli bardzo równą i mocną s5 Przecież Iverson już w tym sezonie się z nim zrówna będąc dalej w prime, nikt już nie wyprzedzi Iversona w ilości MVP Bulls mnie wtedy sprali w ECF z tego co pamiętam, a rok później im się zrewanzowalem w 2rundzie Aha, warto też powiedzieć że jedynym który pokonał zdrowych Sixers jestem ja, vs Bulls grali bez Millsa (drugi najlepszy ich gracz), a ja ograłem ich w ECF w pełnym składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) 19 minut temu, january napisał: Jakbyś po sezonie @elwariato chciał Nasha lub Branda za tych Greenów, Kleizów i inne kasztany co nagromadziłeś to uderz z jakimś pickiem i się dogadamy. @elwariato nie daj sie wyruchać Bo już defloracje zaliczyłeś brutalną ... Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Teraz, Krzemo napisał: @elwariato nie daj sie wyruchać Bo już defloracje zaliczyłeś brutalną ... Ja przynajmniej użyłem nawilżacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 3 minuty temu, january napisał: Przecież to o wyruchaniu jest o Tobie i Allenie, a nie o świetnym Jamisonie! Nie no proszę Cię, Brand dzik. Nash to legenda- jeszcze pick dołożyłem i Manu o value 2x1st- zero ruchania tu było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 co do fa 76ers to jeszcze o tym nie myslalem, ale duet iverson-shaq albo kobe-shaq reunion byloby ciekawe ale nie wiem czy nie postawic na moja sprawdzona strategie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Carter Gasol wzmocnienia Trzeba było łoić Feltonem i Sheldenem Williamsem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Teraz, cvbe napisał: Carter Gasol wzmocnienia Trzeba było łoić Feltonem i Sheldenem Williamsem xd Ale na dzień dzisiejszy to nie wiem czy czasem Ewing nie jest lepszy niż Gasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 RDG2 napisał post, który nie jest: -odbiorem gratulacji za mistrzostwo -potwierdzeniem wymiany -oferta dla FA 15.03.2020- GrupabeGM reanimuje Simbasket 25.05.2020- grupaBeGM ożywia Polska gospodarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 9 minut temu, january napisał: Sprzedam Ewinga za 1st rounder... Jeszcze dodam, że Ewing w jednych finałach zatrzymał Shaqa na chyba 18 ppg i 40% z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Jeszcze dodam, że Ewing w jednych finałach zatrzymał Shaqa na chyba 18 ppg i 40% z gry No jakby Ewing kosztował 12mln na sezon to bym go trzymał do końca kontraktu no ale z polowe salary cap było ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Jeszcze dodam, że Ewing w jednych finałach zatrzymał Shaqa na chyba 18 ppg i 40% z gry ale od tego czasu mega zdziadzial tbh (dalej jest spoko przez dobry rozklad skilii, ale po kolejnym campie to juz moze byc totalna kupa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: ale od tego czasu mega zdziadzial tbh (dalej jest spoko przez dobry rozklad skilii, ale po kolejnym campie to juz moze byc totalna kupa) imo to dalej jeden z lepszych obrońców na Shaqa w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 16 minut temu, january napisał: Powinieneś się przygotować na ewentualne ECF! Jak coś wezmę jedynie tego słabiutkiego typka na PG, nazwiska nie kojarzę, wiem tylko że Podkolzin z Araujo go wyjaśniali dziś. Gdyby Ewing zarabiał 5 mln to już by w koszulce Celtics biegał jeden z lepszych prospectow na pozycji PG - Jameer Nelson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ja to licze że na koniec okienka Stara Gwardia pokusi sie o jakieś podsumowanie merytoryczne wymian zeby mlodziez miała material do studiowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi