MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie doceniasz Bucks Serio? Aldridge, Zach, Iggy, Jermain O'Neal. Może nie poziom PO, ale raczej poziom jakiś Hawks czy Raptors to był potencjał. Już bardziej myślałem o twoich kasztanach. Kogo ty tam masz wartego uwagi po za Bynumem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: 1-2 pick byłby miłym bonusem, ale priorytet to top5. Nikt nie chce Mike Conleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: 1 pick to loteria, ja tam przede wszystkim po loterii z top5 nie chcę wypaść. 1-2 pick byłby miłym bonusem, ale priorytet to top5. Top6 powinno być mocne ale reszta to faktycznie Ingramy tego swiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Niczego to nie zmienia. Na normalnych zasadach wykluczających tankowanie, jedynka byłaby moja Po wymianach po Pierce i Calderona niekoniecznie Teraz, Qcin_69 napisał: Top6 powinno być mocne ale reszta to faktycznie Ingramy tego swiata Spoza TOP6 pewnie 1-2 graczy odpali, ale trzeba mieć trochę szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Serio? Aldridge, Zach, Iggy, Jermain O'Neal. Może nie poziom PO, ale raczej poziom jakiś Hawks czy Raptors to był potencjał. Już bardziej myślałem o twoich kasztanach. Kogo ty tam masz wartego uwagi po za Bynumem? Pfff Bargnani, Ray Allen, Rondo, Bynum- jak dojdzie Durant na SFa to jadę z ta konferencja jak z dziwkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Po wymianach po Pierce i Calderona niekoniecznie To już są nazwiska na przyszły sezon. Dajcie mi Odena i atakuje PO zestawem Calderon - Pierce - Gay - STAT - Oden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Top6 powinno być mocne ale reszta to faktycznie Ingramy tego swiata Andre Ingram będzie w tym drafcie jbc xD Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: To już są nazwiska na przyszły sezon. Dajcie mi Odena i atakuje PO zestawem Calderon - Pierce - Gay - STAT - Oden 0,75 dobrego obrońcy w s5 to faktycznie materiał na PO 2 minuty temu, julekstep napisał: Andre Ingram będzie w tym drafcie jbc xD Już wiadomo po co January tankuje, starczy go spic przed draftem i wmówić ze to Brandon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: 0,75 dobrego obrońcy w s5 to faktycznie materiał na PO nie no - Pierce ujdzie, Gay ma papiery na dobrego obrońcę a Oden raczej na pewno będzie bdb/świetnym obrońcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 12 minut temu, julekstep napisał: nie no - Pierce ujdzie, Gay ma papiery na dobrego obrońcę a Oden raczej na pewno będzie bdb/świetnym obrońcą A Rondo-Allen-Durant-Andrea-Bynum?:D dobry ficik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, january napisał: Może za Garnetta do Hawks? Pasowałby nawet taki deal x) Pasowałby i mi taki deal, tylko tu ciężko w tej grze kontrakty tak spasować, żeby przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: A Rondo-Allen-Durant-Andrea-Bynum?:D dobry ficik? Liczę, że Allen ucieknie z tej patologii w trakcie FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Liczę, że Allen ucieknie z tej patologii w trakcie FA Meh, pogra trochę na centrze to szybko spokornieje i podpisze co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: A Rondo-Allen-Durant-Andrea-Bynum?:D dobry ficik? PG bez rzutu i podkoszowy bez obrony ... No próbuj szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 5 minut temu, Krzemo napisał: PG bez rzutu i podkoszowy bez obrony ... No próbuj szczęścia Nie no z Allenem i KD to rozgrywajek bez rzutu by uszedł. Z tym że na KD to tam jest +/- 15% szans + szansa że Allen jednak ucieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Wyrwany ważny mecz wyjazdowy, daje nadzieję na coś więcej niż 8my seed. Rzucać na poziomie 32% i wygrać? Dzięki Carlosie, Twój błąd, mój zysk. Opłacało się ustawić Gilliama jako ważną opcję @ignazz głowa do góry, wygrał lepszy zespół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 9 minut temu, Krzemo napisał: PG bez rzutu i podkoszowy bez obrony ... No próbuj szczęścia Bynum się rozwija ładnie w obronie pod koszem, 1 Camp miał nieudany ale to jak był jeszcze w Kings, w Blazers się ładnie za niego fachowcy wzięli i miał bdb camp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Tecu napisał: Wyrwany ważny mecz wyjazdowy, daje nadzieję na coś więcej niż 8my seed. Rzucać na poziomie 32% i wygrać? Dzięki Carlosie, Twój błąd, mój zysk. Opłacało się ustawić Gilliama jako ważną opcję @ignazz głowa do góry, wygrał lepszy zespół Nigdy nie lubiłem Chicago. Nic się nie zmieniło. Nie rozumiem jak można być GM bulls. podpisał GM Heat See this Watch. It costs more then Your car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Raczej Idzie młode Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, january napisał: @ignazz ten Boozer jest jednak beznadziejny, to chyba gorsza umowa od mojego S.Jacksona, ale jak mocno posmarujesz future 1st rounderami to się dogadamy Takie deale to tylko za pośrednictwem @Qcin_69 jakoś nie ufam Ci. Złe Ci z oczu patrzy. @Tecu tak. Widzę pierścień mistrzowski. Ty za to wstawiłeś ujebany krawat. Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi