ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Dogryweczka słaba. Teraz, julekstep napisał: 3cie miejsce odjechało trochę Wrrr Odom cieniutko a chciałem powalczyć o niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: 3cie miejsce odjechało trochę Na wschodzie nie ma różnicy w sumie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Na wschodzie nie ma różnicy w sumie za bardzo między 3 a 4/5 jest wielka różnica czy potencjalnie w 2giej rundzie trafisz na 76ers, czy na tych co ograją Pistons w pierwszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: między 3 a 4/5 jest wielka różnica czy potencjalnie w 2giej rundzie trafisz na 76ers, czy na tych co ograją Pistons w pierwszej Jak ktoś ogra Pistons to zdobędzie misia także bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Pamietajmy ze jak w prawdziwej NBA. Rookie płaci frycowe wiec nie nastawiam się. Sezon taki jaki miała młoda ekipa spurs gdy Robinson wszedł do ligi mi styka. Ostra gra i postawienie się finaliście. Na laury trzeba przygotować dobry grunt. Spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Chris wyłaź już z tego kibla... Smith już sobie poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jason Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) 51 minut temu, SlaKB napisał: Nuggets 120 - Heat 119 Ratatatatata !!! Canasta, canatsa, canasta !!! Eliott Perry !!!1111 Co tam u Boozera @ignazz wrzuć mu jakaś diete Jeszcze mnie trykoty wyc***ać chcieli, taki wał ! 29 minut temu, ignazz napisał: Odom cieniutko a chciałem powalczyć o niego Robi swoje, pierwszy słabszy mecz Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zal troche patrzec, jak ktos nowy rozpierdala druzyne, ktora przez chwile sie "opiekowałem"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) 17 godzin temu, kolader napisał: Dlatego wg mnie najlepszą opcją będzie nadanie nowemu opiekuna na powiedzmy sezon. Dla mnie @julekstep jest jak połączenie Ettore Messiny z RC Buffordem. Organizacja jest mu wdzięczna i na pewno też dostanie pierścień mistrzowski z logo ostrogi. Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dzień 91 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 119 - Clippers 90 play-by-play 76ers 130 - Mavericks 118 play-by-play Sonics 107 - Magic 114 play-by-play Lakers 131 - Grizzlies 128 play-by-play Wizards 113 - Kings 96 play-by-play Bulls 112 - Celtics 82 play-by-play Rockets 134 - Raptors 121 play-by-play Nuggets 116 - Knicks 103 play-by-play Pacers 108 - Trailblazers 103 play-by-play Bucks 91 - Nets 111 play-by-play Jazz 81 - Suns 90 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Gerald Wallace (Spurs) - 22 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 5 minut temu, january napisał: haha Qcin Ty lamusie, już nawet Bynuma na PG nie chowasz tylko ze składu wywaliłeś, grasz cały czas Nashem na C etc i jeszcze piszesz coś o haniebnych praktykach ;d Japa tam, było mnie nie obrażać ze nierówno tankuje to zainspirowany Stalinem zacząłem dawać Winy wszystkim po równo a Bynum musi chwile odpocząć, bo zmęczyło go bieganie po obwodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 13 minut temu, january napisał: haha Qcin Ty lamusie, już nawet Bynuma na PG nie chowasz tylko ze składu wywaliłeś, grasz cały czas Nashem na C etc i jeszcze piszesz coś o haniebnych praktykach ;d 7 minut temu, Qcin_69 napisał: Japa tam, było mnie nie obrażać ze nierówno tankuje to zainspirowany Stalinem zacząłem dawać Winy wszystkim po równo a Bynum musi chwile odpocząć, bo zmęczyło go bieganie po obwodzie wy obaj hańbą jesteście tej i każdej ligi słowem powinny jakieś bany iść za takie ordynarne tankowanie, picki pozabierać itd. poddaję to jako oficjalny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Najlepsze było jak najpierw mnie zacytowałeś z konta Zdzisia Ptaka, bo się przelogować zapomniałeś x) Panowie komisarze! Gdzie jest ten Ewing w Celtics, czekamy na niego! Co Ty gadasz, Zdzisław Ptak to indywidualnie działający autorytet dziennikarski, wolny strzelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 6 minut temu, january napisał: Panowie komisarze! Gdzie jest ten Ewing w Celtics, czekamy na niego! pls trejd gdzie udział wzieło dwóch brzydkich tankerów i Hawks, którzy dziś nie grają może poczekać do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 9 minut temu, january napisał: Nie no bez jaj, plan mi mocno psujesz. DYSKRYMINACJA, BO CO? BO TANKUJEMY? Rażąca korupcja! Skandal! To te słynne bobrze łzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Na wschodzie sytuacja powoli się klaruje, Raptors wypadli z gry, a Knicks są w coraz trudniejszej sytuacji. Na zachodzie przez kontuzję Wallace Spurs mogą wylecieć poza PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, SlaKB napisał: Raptors wypadli z gry A ich loteryjny pick dostępny w rozmowach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Niby tankowanie jest dla kasztanów, ale trzeba przyznać że w tym roku KD będzie uczciwie zarobiony. Tyle ruchów, kombinacji i zmian w składzie jakie ostatnio robią tankerzy to nie było tu nawet podczas najbardziej zaciętych serii PO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Gorzej jak KD się bustem okażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi