SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Świetny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 60-day rule u nas obowiazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 2 minuty temu, eMeS napisał: 60-day rule u nas obowiazuje? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dzień 79 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 96 - Heat 122 play-by-play Warriors 96 - Mavericks 120 play-by-play Bulls 100 - Hawks 111 play-by-play Spurs 125 - Pacers 108 play-by-play Rockets 119 - Cavaliers 109 play-by-play Raptors 135 - Timberwolves 119 play-by-play Trailblazers 91 - Lakers 121 play-by-play Suns 107 - Hornets 95 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Biosn Dele (Pacers) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu trade Celtics - Cavs wklepany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Heat chyba nie leżą Sixersom za bardzo PS. Dlaczego żaden z moich dzisiaj się nie połamał? @julekstep Nie mam Varejao w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 11 minut temu, SlaKB napisał: @julekstep Nie mam Varejao w składzie już masz (htmli nie chciało mi się wrzucać drugi raz jbc, ale możesz ustawić go) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Heat maja pomysł na 76ers. Drugie zwycięstwo z rzędu z tym wspaniałym zespołem. Hill i Finley dobry mecz ale przede wszystkim Boozer po plotkach o odejściu zagrał świetnie. 18/14/4/4/3 to jest coś czego oczekuje Brylantynowy GM od gracza za 14 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dzień 80 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 109 - 76ers 129 play-by-play Bucks 87 - Trailblazers 80 play-by-play Timberwolves 114 - Mavericks 121 play-by-play Sonics 110 - Spurs 130 play-by-play Heat 113 - Hornets 97 play-by-play Celtics 93 - Pacers 105 play-by-play Warriors 98 - Clippers 106 play-by-play Bulls 122 - Knicks 94 play-by-play Grizzlies 125 - Nets 96 play-by-play Jazz 101 - Wizards 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Steve Smith (Timberwolvers) - 4 Pablo Prigioni (Mavs) - 2 Kyle Lowry (Nets) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Chyba pierwszy raz od przejęcia drużyny Memphis wylądowali na #1 miejscu w konferencji zachodniej Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 2 minuty temu, kolader napisał: Chyba pierwszy raz od przejęcia drużyny Memphis wylądowali na #1 miejscu w konferencji zachodniej fajną masz dywizję tak btw (wszystkie 7 teamów na plusie xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Na zachodzie jest ogólnie sporo solidnych teamów, ale czy któryś będzie miał szansę z kimś ze wschodu w finale to wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 26 minut temu, julekstep napisał: fajną masz dywizję tak btw (wszystkie 7 teamów na plusie xD) Od 2/3 sezonów chyba tak jest że są na granicy bycia na plusie, każdy mecz na noże 24 minuty temu, SlaKB napisał: Na zachodzie jest ogólnie sporo solidnych teamów, ale czy któryś będzie miał szansę z kimś ze wschodu w finale to wątpię Chciałbym żeby moi pobili dotychczasowy rekord pod moimi rządami czyli 2 runda, ale nie obraziłbym się na finał Poza tym szykuję kilka niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Trochę przeanalizowałem te campy z zeszłych lat i zdecydowałem się podzielić informacją, jako że sporo tu rookie GMów oprócz mnie, a warto byłoby popodryzać tych starych wyjadaczy : ) w roku 2030: zawodnicy z potencjałem <100;90) podskoczyli średnio o 31 overall w umiejętnościach (max.62, min 6), potencjał spadał średnio o 8 pkt, (łączna liczba takich zawodników w lidze - 27) zawodnicy z potencjałem <90;80) podskoczyli średnio o 23 overall w umiejętnościach (max.72, min -20), potencjał spadał średnio o 8 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 94) zawodnicy z potencjałem <80;70) podskoczyli średnio o 19 overall w umiejętnościach (max.69, min 8), potencjał spadał średnio o 8 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 49) zawodnicy z potencjałem <70;60) podskoczyli średnio o 5 overall w umiejętnościach (max.38, min -28), potencjał spadał średnio o 5 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 56) zawodnicy z potencjałem <60;50) podskoczyli średnio o 3 overall w umiejętnościach (max.39, min -19), potencjał spadał średnio o 6 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 51) zawodnicy z potencjałem <50;40) spadli średnio o 8 overall w umiejętnościach (max.28, min -39), potencjał spadał średnio o 2 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 117) zawodnicy z potencjałem <40;30) spadli średnio o 18 overall w umiejętnościach (max.9, min -41), potencjał spadał średnio o 3 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 45) zawodnicy z potencjałem <30;20) spadli średnio o 13 overall w umiejętnościach (max.10, min -29), potencjał spadał średnio o 4 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 8 ) zawodnicy z potencjałem <20;10) spadli średnio o 37 overall w umiejętnościach (max.-34, min -39), potencjał spadał średnio o 4 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 2) zawodników z potencjałem <10;0) nie było Najwyższy wzrost um. u gracza z potencjałem 90 o 72 overall Najwyższy spadek um. u gracza z potencjałem 38 o 41 overall * overall = suma umiejętności bez potencjału W roku 2029: zawodnicy z potencjałem <100;90) podskoczyli średnio o 34 overall w umiejętnościach (max.83, min -4), potencjał spadał średnio o 8 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 72) zawodnicy z potencjałem <90;80) podskoczyli średnio o 21 overall w umiejętnościach (max.46, min -17), potencjał spadał średnio o 8 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 43) zawodnicy z potencjałem <80;70) podskoczyli średnio o 17 overall w umiejętnościach (max.44, min -10), potencjał spadał średnio o 8 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 46) zawodnicy z potencjałem <70;60) podskoczyli średnio o 12 overall w umiejętnościach (max.51, min -20), potencjał spadał średnio o 6 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 54) zawodnicy z potencjałem <60;50) podskoczyli średnio o 2 overall w umiejętnościach (max.58, min -24), potencjał spadał średnio o 6 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 49) zawodnicy z potencjałem <50;40) spadli średnio o 4 overall w umiejętnościach (max.42, min -32), potencjał spadał średnio o 2 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 130) zawodnicy z potencjałem <40;30) spadli średnio o 17 overall w umiejętnościach (max.6, min -41), potencjał spadał średnio o 2 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 42) zawodnicy z potencjałem <30;20) spadli średnio o 30 overall w umiejętnościach (max.-2, min -41), potencjał spadał średnio o 3 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 6) zawodnicy z potencjałem <20;10) spadli średnio o 29 overall w umiejętnościach (max.0, min -42), potencjał spadał średnio o 3 pkt (łączna liczba takich zawodników w lidze - 4) zawodników z potencjałem <10;0) nie było Najwyższy wzrost um. u gracza z potencjałem 91 o 83 overall Najwyższy spadek um. u gracza z potencjałem 16 o 42 overall * overall = suma umiejętności bez potencjału Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Te 62 to chyba Bargnani wypracował w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Te 62 to chyba Bargnani wypracował w zeszłym roku JJ Barea Bargnani blisko - 57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Teraz, eMeS napisał: JJ Barea Bargnani blisko - 57 Bargnani dobry dzik, pamietam jak go wybierałem najebany w wannie nie wiedząc ze już draft się zaczął (byłem mocno zniesmaczony ze nie dostałem #1 picki jak obiecywał Julek) i proszę bardzo, steal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Z tym Bargnanim to bym nie szalał, on potrzebuje jeszcze dobrych campów żeby być solidnym graczem. Ale przykłady Bargnaniego i Barei pokazują, że czasem z trochę dalszym pickiem też można kogoś ciekawego wyłowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dzień 81 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 116 - Wizards 101 play-by-play Pacers 113 - 76ers 121 play-by-play Sonics 101 - Hawks 128 play-by-play Magic 122 - Heat 135 play-by-play Pistons 106 - Knicks 98 play-by-play Raptors 105 - Nuggets 118 play-by-play Hornets 74 - Warriors 83 play-by-play Mavericks 106 - Clippers 97 play-by-play Kings 88 - Cavaliers 119 play-by-play Timberwolves 134 - Trailblazers 87 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ray Allen - IND - 24 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Gadziu świetny mecz jako druga opcja, zarówno Davis jak i Gadziu grają swoją życiówkę przy Iversonie, widać że świetnie kreuję wysokich i znacznie poprawia ich grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Heat zespołowo dalej miazga. Cały zespół: 54,4 i 52,6 za trzy 10/19 Hill 36 Finley 28 Dee 25 Boo 20/16 a Bradley to jest żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi