MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: stay tuned po asg temat ruszy W razie czego możecie liczyć na moje doświadczenie i sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Drodzy GM jest okazja aby do gry dołączyli @człowiek...morza @elwariato pomóżcie docisnąć nowych i byśmy mieli więcej dusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 30 minut temu, MarcusCamby napisał: A jak ktoś benc***e Dwight Howarda, by zgarnąć LeBrona Jamesa to nie powinno wpłynąć negatywnie na rozwój? Myślę, że rozwój zależny od minut to nie jest zła kwestia. Że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Teraz, kolader napisał: Że co? Tak ogólnie napisałem, nie znam kwestii historycznej tego przedsięwzięcia, oprócz końcowego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Tak dla nowych GMow, taka sugestia: to jest tylko glupia gra (fbb2001), ktora ma malo wspolnego z real NBA, wiec chyba nie warto na sile dozyc do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Tak ogólnie napisałem, nie znam kwestii historycznej tego przedsięwzięcia, oprócz końcowego efektu Po krótce, to kończyłem sezon jako 3 najgorsza drużyna co dało mi #1 pick (co dało LBJ-a), później byłem 2 najgorszą drużyną, też miałem #1 pick (Howard). A tu ci benchowani zawodnicy. http://titus.webd.pl/html/players/player367.htm http://titus.webd.pl/html/players/player551.htm Grający wszystkie mecze (na 2 mecze wypadł mi LBJ sezon temu) To raczej błędy z początku mojej gry tutaj sprawiły, że robiłem pod górkę swojej drużynie zamiast jej pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Właśnie sobie uzmysłowiłem ze Lebron jest dłużej w lidze niż Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 5 minut temu, Ice23 napisał: Tak dla nowych GMow, taka sugestia: to jest tylko glupia gra (fbb2001), ktora ma malo wspolnego z real NBA, wiec chyba nie warto na sile dozyc do tego Nie zabijaj młodzieńczych podrygów i ambicji nowych co się średnio w temacie znają. Wystarczy ze w te wasze sterczale ciała dziadków trochę świeżej krwi wytoczyliśmy. Jest ciekawiej ale ta gra jest genialna i to doceniam. A ze można poprawić to i tamto. Czemu nie. Nie bądźcie PZPN. serio mnie zmroziło tu jak buszowalem po tematach ze wpisy są co dwa lata czas zrobić pare zmian i grać dalej. Gra świetna. 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Właśnie sobie uzmysłowiłem ze Lebron jest dłużej w lidze niż Howard O rok Dopiero tu na forum zobaczyłem ikonkę ostatniego wpisu 9 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Teraz, ignazz napisał: serio mnie zmroziło tu jak buszowalem po tematach ze wpisy są co dwa lata I jeszcze pół roku temu były posty, by w ogóle zamknąć działalność Ja nie mówię, że gra wymaga rewolucji, ale chociaż kilka małych poprawek można zrobić. No ten tank tutaj odprawiany to są dużo grubsze akcje niż to co Hinkie robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nie Jo gra bekowa ogólnie ale popieram tutaj @Ice23 ze nie ma co na sile kombinować, niemniej jak najbardziej popieram karanie za chamski tank i powinno to skutkować gorszym rozwojem grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie Jo gra bekowa ogólnie ale popieram tutaj @Ice23 ze nie ma co na sile kombinować, niemniej jak najbardziej popieram karanie za chamski tank i powinno to skutkować gorszym rozwojem grajków Czyli poparłes Ice”a popierając Marcusa. Dusza handlarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Czyli poparłes Ice”a popierając Marcusa. Dusza handlarza Nigdy nie wiesz kto da więcej za Branda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Nigdy nie wiesz kto da więcej za Branda No Boozer to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Spoko spoko, mimo jakis tam upośledzeń i ograniczeń, jest fun wiec luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Upośledzenia nie są duże, kwestia jest taka że po prostu ta gra powstawała prawie 20 lat temu więc silnik jest bardziej oparty o tamte czasy. Ice tak piszę bo jeszcze mistrza nie zdobył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 No jeszcze nie, ale to kwestia czasu (1st pick ) tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Mój power ranking: 1. 76ers - wiadomo 2. Pistons - przed sezonem nie dałbym siebie tak wysoko, ale bez dwóch z trzech najlepszych graczy praktycznie od początku sezonu i z masą kontuzji rolesow bilans 30-9 robi wrażenie. 3. Bulls - jak będą zdrowi to z Richmondem będą bardzo groźni 4. Heat - po ostatnich wymianach bardzo fajnie wyglądają, lepsza ławka niż w Nets. Jedynie ten Boozer tak nie do końca może pasuje, przy trójce Brown-Finley-Hill jego atuty mogą być mało przydatne 5. Rockets - od lat w czołówce, co prawda Dawkins-Tarpley-Smits są starsi i słabsi, ale za to Kobe wbił na wyższy level. 6. Magic - świetny CWebb, ale Harper+Wilkins trochę zdziadzieli, Bradley pod koszem jest po prostu cienki, a Martin w ataku fajny, ale w obronie to szkoda gadać. Nie zmienia to faktu, że w PO mogą zaskoczyć. 7. Nuggets - zawsze groźni weterani, od lat mimo różnych zmian w czołówce, praktycznie co roku dochodzą do WCF i często kończą w finałach. Teraz dodali przed sezonem Drexlera, nie zdziwię się jak skończą w finale 8. Jazz - fajny duet Jones+Marion, drużyna bez wielkich gwiazd. W porównaniu do ostatniego finału nie ma już Sama Bowiego, a Horace Grant gra trochę out of position. Mimo tego kręcą świetny bilans, team basketball daje efekty, ale na PO z zachodu mam wyżej Rockets i Nuggets. 9. Grizzlies - generalnie w tym momencie to zespół z najlepszymi perspektywami. Na duecie LeBron+Dwight można budować dynastie, ale w tym sezonie może być jeszcze dla nich za wcześnie. 10. Lakers/Cavs - Lakers po dodaniu DRoba pod kosz są lepiej zbilansowani niż z Hornackiem, w obronie duet Robinson+Baker być może jest nawet najlepszy w lidze. Stockton z Johnsonem trochę średnio fituja, a Bird to już dziadziuś. Ale w PO mogą odpalić. Cavs z kolei wygląda na to, że szykują się na last dance Thomasa, który jest otoczony fajnymi rolesami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Trafiłem na mega wschód, pewnie mogę odpaść w pierwszej rundzie albo może wejść do finałów konferencji, rozrzut spory Zależy od zdrowia i pewnie szczęścia. Mam niezłych zmienników, ale zdaję sobie sprawę, że jak nie w tym roku to w przyszłym mogę mieć problemy z wejściem do PO, zerowe możliwości wzmocnienia składu, problem z utrzymaniem dotychczasowego i pewnie spory zjazd w umiejętnościach większości graczy. Fajnie byłoby zagrać choć w finale konferencji, bo o finale ligi nawet nie marzę, ale zdaję sobię sprawę, że będzie cholernie trudno. Chciałbym trafić na 76ers w PO, myślę, że w pełnym składzie fajnie się match upuje i mógłbym im napsuć krwii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Wschód jest przejebany, ja w tym momencie do finału mógłbym mieć taką drabinkę Heat-Magic-76ers czyli 3 drużyny które spokojnie mogą wygrac tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @elwariato nowym GMem Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi