julekstep Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 5 minut temu, ignazz napisał: Halooo 18:52 20:51 duży rozstrzał tych losowań Choć widzę ze i o 22:23 były wyniki Kto dziś je kolacje a potem losuje? ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ty masz zawsze te kolacje trzydaniowe:) Dobrze wylosuj dziś debiut Granta Hilla. Dawno nie widziałem TD tutaj Poproszę 30/10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 5 minut temu, julekstep napisał: ja Smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 To ja 70 pts od Iversona poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 12 minut temu, ignazz napisał: Ty masz zawsze te kolacje trzydaniowe:) Dobrze wylosuj dziś debiut Granta Hilla. Dawno nie widziałem TD tutaj Poproszę 30/10/10 Będzie Pan zadowolony. 5 minut temu, SlaKB napisał: To ja 70 pts od Iversona poproszę W sumie nie było daleko xD Za to tradycyjnie masz kolejnego połamańca do kolekcji xD - oba życzenia spełnione kosztem Krzema xD zaraz updejtuje/publikuje tylko muszę posprawdzać trejdy czy jest coś do wklepania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: Będzie Pan zadowolony. W sumie nie było daleko xD Za to tradycyjnie masz kolejnego połamańca do kolekcji xD - oba życzenia spełnione kosztem Krzema xD zaraz updejtuje/publikuje tylko muszę posprawdzać trejdy czy jest coś do wklepania Jak mi Davisa polamales to zajebe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Jak mi Davisa polamales to zajebe you never know Dzień 55 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 106 - Heat 128 play-by-play Pacers 111 - Hawks 104 play-by-play Celtics 79 - Warriors 104 play-by-play Pistons 129 - Nuggets 128 play-by-play Suns 105 - Lakers 109 play-by-play Clippers 89 - Raptors 115 play-by-play Bulls 118 - Bucks 91 play-by-play Sonics 99 - Trailblazers 109 play-by-play Grizzlies 93 - Jazz 102 play-by-play Rockets 106 - Spurs 127 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kendall Gill (Pistons) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) okazaly debiut Granta Hilla w Miami 40/12/5 i 3 przechwyty oraz wyraźne i mocne zwycięstwo nad New York Knicks. doskonałym uzupełnieniem Finley. a niedługo do zespołu dołącza Isaac Austin i Elden Campbell Edytowane 26 Marca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 23 minuty temu, julekstep napisał: Pistons 129 - Nuggets 128 Griffith to jakaś pomyłka, w 18 min nie oddał rzutu ... i -1 w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Krzemo napisał: Griffith to jakaś pomyłka, w 18 min nie oddał rzutu ... i -1 w plecy. Nie zmieniaj tematu Edytowane 26 Marca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Griffith to jakaś pomyłka, w 18 min nie oddał rzutu ... i -1 w plecy. Przypominam, że 7 lat spędził w Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Griffith to jakaś pomyłka, w 18 min nie oddał rzutu ... i -1 w plecy. Znaczy cygan @Qcin_69 Cię naciągnął? Nowe, nie znałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Przypominam, że 7 lat spędził w Pistons Tym bardziej powinien się spiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Znaczy cygan @Qcin_69 Cię naciągnął? Nowe, nie znałem. Krzemo oddał za niego jakiś bieda pick, a sam Griffith to fajny grajek tylko mecz mu nie wyszedł Teraz, Krzemo napisał: Tym bardziej powinien się spiąć. Chciał pomóc w odniesieniu zwycięstwa w tej trudnej sytuacji kadrowej jego byłego teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Krzemo oddał za niego jakiś bieda pick, a sam Griffith to fajny grajek tylko mecz mu nie wyszedł I czego mi dowcip spalasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Krzemo oddał za niego jakiś bieda pick, a sam Griffith to fajny grajek tylko mecz mu nie wyszedł pick przy takiej geriatrii jaką ma Krzemo w Nuggets to loteria w sumie - może być nawet solidny mid-rounder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Daj @SlaKB jakiś power ranking. Ciekaw jestem kto się liczy w walce o mistrzostwo, oprócz Pistons i Sixers. Stawka wydaje się być bardzo wyrównana. Pamiętasz jak rozmawialiśmy o Warriors na drugim miejscu? Przed tą serią byli na dziewiątym Utah Jazz jak na zespół bez gwiazd wyglądają bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Krzemo oddałbyś knicks człowiekowi morza? może warto jeszcze uzupełnić skład GM. Im więcej chłopa tym lepiej 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Daj @SlaKB jakiś power ranking. Ciekaw jestem kto się liczy w walce o mistrzostwo, oprócz Pistons i Sixers. Stawka wydaje się być bardzo wyrównana. Pamiętasz jak rozmawialiśmy o Warriors na drugim miejscu? Przed tą serią byli na dziewiątym Utah Jazz jak na zespół bez gwiazd wyglądają bardzo fajnie. Podbijam Marcusa. jazz z tym fałszywym PG mnie się podobajo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Daj @SlaKB jakiś power ranking. Ciekaw jestem kto się liczy w walce o mistrzostwo, oprócz Pistons i Sixers. Stawka wydaje się być bardzo wyrównana. Pamiętasz jak rozmawialiśmy o Warriors na drugim miejscu? Przed tą serią byli na dziewiątym Utah Jazz jak na zespół bez gwiazd wyglądają bardzo fajnie. Jutro wrzucę, bo dzisiaj już czas do spania. Jutro ostatni dzień w robocie przed świętami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 9 minut temu, ignazz napisał: Nie zmieniaj tematu to ja podbije temat, żebyś miał po ostatnim trejdzie imho Heat wyrastają na 3cią siłę wschodu (Bulls w pełnym składzie pewnie są ciut lepsi, ale przy takiej geriatrii to raczej pewne że ktoś zawsze będzie na L4) trochę ten Boozer tam z dupy tylko (ja bym w ogóle w s5 dał Campbella i Sullingera i grał chamskie outside z takim backcourtem....aha i kupiłbym od Magic Bradleya, żeby jeszcze podpakować D pod koszem xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi