ignazz Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Opisujemy protekcje i to co gierka nie da przenieść, nie pozwala na oddanie 2 picki z rzędu a my tu odpuściliśmy sobie tę regułę. Pozostałe picki widać na stronce zespołu. Wprowadziłem trejdy: @ignazz @matiwrona @piotreksuper @eMeS @cvbe sprawdźcie czy wszystko gra, bo przy tm 3wayu to się aż spociłem i ustawicie taktyki. Zapraszamy do beGM bo tam @Qcin_69 nie takie wymiany robił. Rok temu dwa tygodnie było sprawdzanie legalności wymian kaskadowych gdzie są zgodnie z CBA zakazy łączenia graczy pozyskanych w 60 dni ostatnio w lutym padł rekord multiwaya i łatwiej wymienić GM którzy nie brali udziału picki widzę a za wpisanie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Multiwaye robie tylko w lutym, więc za rok sie tu widzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Tak sobie patrzę na rostery i Heat, żeby włączyć się na poważnie do walki o coś więcej to bardzo potrzebują centra dobrego w obronie. Obrona z Finleyem i Boozerem pod koszem nie zapowiada się najlepiej, potrzebny jest tam center który połata dziury. Raptors z kolei muszą już teraz zacząć wygrywać żeby odrobić straty, w tym momencie są w średnim położeniu biorąc pod uwagę formę i wzmocnienia rywali. Edytowane 23 Marca 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Isaac Austin już jedzie z jego siłą 100 jeszcze tylko jeden krok został do zrobienia tylko w którą stronę bo mam 3 cele transferowe i każdy ma wady i zalety... sezon rookie u mnie mi nie pomaga niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 17 minut temu, ignazz napisał: Isaac Austin już jedzie z jego siłą 100 jeszcze tylko jeden krok został do zrobienia tylko w którą stronę bo mam 3 cele transferowe i każdy ma wady i zalety... sezon rookie u mnie mi nie pomaga niestety Austin to nie ten poziom mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 btw. dopiero teraz zobaczylem, że Shawn Bradley z Magic w 30 minut robi 2,2 ppg na 24% z gry. Czy to najgorszy ofensywny gracz ever? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Dzień 52 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 115 - Trailblazers 131 play-by-play Jazz 104 - Warriors 102 play-by-play Raptors 86 - 76ers 131 play-by-play Lakers 120 - Pacers 116 play-by-play Sonics 97 - Wizards 128 play-by-play Bucks 95 - Pistons 112 play-by-play Celtics 89 - Mavericks 98 play-by-play Clippers 113 - Timberwolves 125 play-by-play Cavaliers 107 - Nets 104 play-by-play Knicks 124 - Suns 127 play-by-play Magic 128 - Rockets 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Shawn Marion (Jazz) – 4 dni (Concussion) Anfernee Hardaway (Pistons) – 20 dni (Fractured Hip) Alvin Robertson (Celtics) – 8 dni (Bruised Jaw) Elden Campbell (Nets) – 7 dni (Blurred Vision) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Anfernee Hardaway (Pistons) – 20 dni (Fractured Hip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Teraz, Krzemo napisał: Kolejny do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Web zagrał swoje. Zmienił się losujacy Ps. Jamał bawi się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 20 asyst Rondo dobry dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 8 godzin temu, ignazz napisał: Web zagrał swoje. Zmienił się losujacy Ps. Jamał bawi się świetnie Mashburn świetny sezon rozgrywa, nie spodziewałem się że może być pierwszą opcją PO teamu. Przyćmił 50 pts mojego Iversona 7 godzin temu, Qcin_69 napisał: 20 asyst Rondo dobry dzik Jak Rondo nauczy się rzucac to będzie spoko PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jamal w robocie Josh Smith też konkret linijka 21/12/9 blocks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 08:33, SlaKB napisał: Shane Battier - Pistons - 8 days Karl Malone - Pistons - 60 days ;( Allen Iverson - DET - 3 daysa Dennis Scott (Pistons) - 71 Doug Christie - DET - 8 days Brendan Haywood (Pistons) - 6 dni (Groin Pull) Doug Christie (Pistons) - 9 Anfernee Hardaway (Pistons) - 20 dni (Fractured Hip) Aktualizacja listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 22 minuty temu, SlaKB napisał: Aktualizacja listy Czy taktyka ma wpływ na ilość kontuzji (tempo, agresywne krycie)? Btw. Jakim cudem PF-C (za wiki) John Williams gra tu na PG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Czy taktyka ma wpływ na ilość kontuzji (tempo, agresywne krycie)? Btw. Jakim cudem PF-C (za wiki) John Williams gra tu na PG? Szczerze to nie mam pojęcia, ale moja taktyka nie różni się niczym od większości, mam pecha po prostu. Według moich informacji to ten John Williams grający w Jazz w rl był SF, a czemu gra na PG to musisz się gimmiego zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 John Williams w dniu draftu był PF. Ale mu się odwidziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 https://www.basketball-reference.com/players/w/willijo02.html To chyba ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 John Williams był ważywem na rookie kontrakcie. Ale trafił mu się mega camp gdzie poprawił pass i score'ing. W moim specyficznym układzie drużyny z zawodnikami pozbawionymi typowych umiejętności na swoich nominalnych pozycjach część musi działać kolektywnie. Jak braki Colemana na PF maskuje Marion. Braki Mariona na SF maskuje Coleman. I to samo w parze Jones/Williams. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Czy istnieje mozliwosc symulacji dzisiejszych meczow ok. godz. 20tej? W tych, jakże trudnych dla nas czasach, śledzenie raportu meczowego, bez znajomości końcowego wyniku, jest dla mnie nie lada gratką i praktycznie jedyną okazją do obcowania z koszykówką przez duże K. No i w Jazz nie gra Marion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi