SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Teraz, eMeS napisał: Jasne, celujemy w Detroit w pierwszej rundzie, bo już mamy ich obcykanych : ) Takie pytanie jeszcze - można gdzieś zobaczyć przyszły schedule? Bo na stronie widze tylko minione mecze Musisz wejść na stronę swojego teamu i tam masz zakładkę "team schedules" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 45 minut temu, ignazz napisał: Heat blisko pozyskania gracza z top#10 Czyżby Grant Hill był bliski zmiany otoczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Możemy tu robić 3 way deale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Teraz, Sylvinho. napisał: Możemy tu robić 3 way deale ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 ehh nikt nie chce wzmocnic Magic w zwiazku z tym zaraz chyba simne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 8 minut temu, SlaKB napisał: tak Kiedy wyniki? Chyba czas na pierwszą wygraną Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Kiedy wyniki? Chyba czas na pierwszą wygraną Hornets julek dzisiaj Teraz, julekstep napisał: ehh nikt nie chce wzmocnic Magic w zwiazku z tym zaraz chyba simne pistons też nie.. dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 witam wszystkich nowcyh graczy i bardzo sie ciesze z naplywu swiezej krwi, znudzilo juz mi sie ogrywac ciagle tych samych graczy. ignazz, jesli chcesz sie ze mna kontakowac to jestem dostepny na koncie RDG2, do tamtego nie mam dostepu. jakby cos to wchodze tutaj srednio 1-2 na tydzien wiec jesli cos to poczekajcie chwilke dluzej. taka prosba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 23 minuty temu, MarcusCamby napisał: Chyba czas na pierwszą wygraną Hornets STAŁO SIĘ! Dzień 48 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 110 - 76ers 129 play-by-play Trailblazers 86 - Jazz 124 play-by-play Bulls 108 - Hornets 116 play-by-play Clippers 101 - Magic 122 play-by-play Nuggets 103 - Sonics 115 play-by-play Lakers 100 - Knicks 142 play-by-play Bucks 96 - Kings 91 play-by-play Warriors 95 - Raptors 111 play-by-play Timberwolves 99 - Wizards 121 play-by-play Pacers 105 - Cavaliers 119 play-by-play Spurs 91 - Suns 93 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Magic Johnson (Clippers) - 4 Arvydas Sabonis (Knicks) - 6 Dikembe Mutombo (Warriors) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Czekam na aktualizacje rankingu TOP10 ligi. STAT rozniósł Hakeema jak gnój po polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Czekam na aktualizacje rankingu TOP10 ligi. STAT rozniósł Hakeema jak gnój po polu. Tylko że on grał na Gilliama, który jest takim samym orłem w D jak sam STAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: Tylko że on grał na Gilliama, który jest takim samym orłem w D jak sam STAT I druga sprawa to taka, że Hakeem dość mocno zdziadział ostatnimi czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Teraz, SlaKB napisał: I druga sprawa to taka, że Hakeem dość mocno zdziadział ostatnimi czasy W D jest ciągle świetny. Starzeje się podobnie jak D-Rob (ofc zachowując proporcje bo Hakeem to legenda simki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Proszę mi nie odbierać rozkoszy chwili. STAT grał obok mającego problemy z faulami O'Bryanta lub jakiegoś Cheicka Samba, którego pewnie nie zna nawet własna rodzina, więc Hakeem na pewno większą uwagę poświęcał Amare. Amare Stoudamire 35/13/3 TS% 0,637 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 @ignazz zmień to Spurs na Heat w swoim poście + ja sprawdzałem wersję bez Montrossa ale to też powinno przejść. 15 minut temu, MarcusCamby napisał: lub jakiegoś Cheicka Samba, którego pewnie nie zna nawet własna rodzina Pachnie trade request Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Zmieniłem. Ze spurs od 1990 roku wiec trudno mi pisać inne nazwy Montrosa zostaw bo to minimum które w razie wątpliwości między komisjami sprawia ze jest na pewno legit. Oczywistym jest ze obecnie Heat szuka CENTRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Pachnie trade request 1 minutę temu, ignazz napisał: Heat szuka CENTRA Idzie to pogodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 43 minuty temu, MarcusCamby napisał: Proszę mi nie odbierać rozkoszy chwili. STAT grał obok mającego problemy z faulami O'Bryanta lub jakiegoś Cheicka Samba, którego pewnie nie zna nawet własna rodzina, więc Hakeem na pewno większą uwagę poświęcał Amare. Amare Stoudamire 35/13/3 TS% 0,637 Oczywiście graty, ale..... Amare te Staty zrobił w 36 min a krył staruszka Gilliama - 27 min 28/12/2 na 20 rzutach. Muszę jeszcze pokombinować z taktyką, ale 18 Ast Brandon, niezła gra Dumarsa i podkoszowych daje światełko w tunelu. Mecz przegrali mi Dunleavy i brak Pipena oraz parówa Ostertag 1/7 z gry centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 9 minut temu, Tecu napisał: Oczywiście graty, ale..... Amare te Staty zrobił w 36 min a krył staruszka Gilliama - 27 min 28/12/2 na 20 rzutach. Muszę jeszcze pokombinować z taktyką, ale 18 Ast Brandon, niezła gra Dumarsa i podkoszowych daje światełko w tunelu. Mecz przegrali mi Dunleavy i brak Pipena oraz parówa Ostertag 1/7 z gry centra Tutaj generalnie podkoszowi mają niższe FG% niż w rl, ale 1/7 to rzeczywiście słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: Tutaj generalnie podkoszowi mają niższe FG% niż w rl, ale 1/7 to rzeczywiście słabo Zaraz się okaże, że Samb był x-factorem tego spotkania. Na Hakeemie też jakieś bloki notował. Może dam go do pierwszej piątki. Chyba lepszy fit do STATa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi