Ice23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: To Jordan jest TOP3 ligi, ma 34 lata, a jego GM trzyma go na ławie i tankuje? Dziwne Przez pierwsze 13 meczow bylo normalnie i srednio to wygladalo, a walka o PO i bilans .500 nie bardzo mnie interesuje. Stawiam sobie wyzsze cele patrze juz w przyszlosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Dajcie top10 prospektow ponizej 22 roku 1. Bargnani A tak serio to musiałbym chwilę dłużej usiąść, dawno nie wybierałem z wysokim pickiem przez co tak dokładnie ich nie znam Tu może @julekstep pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Z Thomasem mogę dyskutować, ale CWebb to nie jest gość na którym możesz opierać cały atak w przeciwieństwie do Hilla i Bryanta (tak wiem, DPOTY level o obronie, ale Hill i Kobe to też allD poziom). I jak na moje to Webber byłby idealny jako druga opcja, dlatego wylądował za Hillem i Kobe a i tak osiągnął więcej od nich jako pierwsza opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: 1. Bargnani A tak serio to musiałbym chwilę dłużej usiąść, dawno nie wybierałem z wysokim pickiem przez co tak dokładnie ich nie znam Tu może @julekstep pomoże Ale z numerem 1 ciężko sie nie zgodzic xd Andrea nie bierze jencow xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: a i tak osiągnął więcej od nich jako pierwsza opcja Hill zawsze słaby support, a Kobe dopiero teraz wbił na ten poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Dajcie top10 prospektow ponizej 22 roku 1 - Josh Smith 2 - Chris Paul 3 - Dwight Howard 4 - Paul Millsap 5 - LaMarcus Aldridge długa przerwa 6 - Kyle Lowry 7 - Rudy Gay 8 - Andrew Bynum 9 - Ersan Ilyasova 10 - Trevor Ariza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: 1 - Josh Smith 2 - Chris Paul 3 - Dwight Howard 4 - Paul Millsap 5 - LaMarcus Aldridge długa przerwa 6 - Kyle Lowry 7 - Rudy Gay 8 - Andrew Bynum 9 - Ersan Ilyasova 10 - Trevor Ariza Przeciez wczoraj pisales że Roy lepszy niż Gay xd #c***nieekspert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: 1 - Josh Smith 2 - Chris Paul 3 - Dwight Howard 4 - Paul Millsap 5 - LaMarcus Aldridge długa przerwa 6 - Kyle Lowry 7 - Rudy Gay 8 - Andrew Bynum 9 - Ersan Ilyasova 10 - Trevor Ariza A gdzie ten cały Brandon Roy? Jeszcze Gay dopiero piąty w swoim drafcie. A idź Pan w c*** z taką listą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A gdzie ten cały Brandon Roy? 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Przeciez wczoraj pisales że Roy lepszy niż Gay xd #c***nieekspert Roy ma 22 lata dostać 2 c***e w przeciągu pół minuty #zaciagzbegm xD Edytowane 18 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Teraz, julekstep napisał: Roy ma 22 lata Dalej nie uwzglednienie Bargnaniego dyskryminuje Cie jako eksperta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 12 minut temu, julekstep napisał: 1 - Josh Smith 2 - Chris Paul 3 - Dwight Howard 4 - Paul Millsap 5 - LaMarcus Aldridge długa przerwa 6 - Kyle Lowry 7 - Rudy Gay 8 - Andrew Bynum 9 - Ersan Ilyasova 10 - Trevor Ariza Kurde ten Ariza to będzie mi się po nocach śnił, chciałem go bardzo podczas draftu, kilka ofert wysłałem, ale nie wyszło @julekstep Daj no TOP10 na rookie contract Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Daj no TOP10 na rookie contract Już może lepiej nie, bo się zaraz okaże, że nawet Rudy Gay to c***o-prospekt i wtedy już na pewno dostanę depresji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Już może lepiej nie, bo się zaraz okaże, że nawet Rudy Gay to c***o-prospekt i wtedy już na pewno dostanę depresji Spokojnie, Gay bardzo spoko prospect, może nie na franchise playera, ale jest potencjał na 2-3 opcję ze spoko obroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) 22 minuty temu, SlaKB napisał: Kurde ten Ariza to będzie mi się po nocach śnił, chciałem go bardzo podczas draftu, kilka ofert wysłałem, ale nie wyszło No gwiazdą nie będzie, ale już za rok-dwa powinien być bardzo rozsądnym starterem (pomoże mu na pewno to, że z powodzeniem może grać zarówno na 2 jak i 3) 22 minuty temu, SlaKB napisał: Daj no TOP10 na rookie contract Mówisz masz. Niekwestionowanym numerem 1 byłby LBJ (najbardziej wartościowy asset w simce obecnie) - ale już podpisał QO 1 - Josh Smith 2 - Chris Paul 3 - Dwight Howard 4 - Emeka Okafor 5 - Carmelo Anthony 6 - Andre Iguodala 7 - Paul Millsap 8 - Dwyane Wade 9 - Lamarcus Aldridge 10 - Kendrick Perkins / Kyle Lowry Generalnie jak Grizzlies przez kolejne 5 lat nie będą regularnym contenderem + nie zdobędą chociaż jednego misia tzn, że coś zrobili bardzo źle Edytowane 18 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: No gwiazdą nie będzie, ale już za rok-dwa powinien być bardzo rozsądnym starterem (pomoże mu na pewno to, że z powodzeniem może grać zarówno na 2 jak i 3) Nie chciałem gwiazdy tylko fajnego rolesa wlasnie, wybrałem w tamtym drafcie Nelsona z #19 liczyłem że Ariza osunie się do 11-12 miejsca i wtedy byłaby szansa.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 12 godzin temu, SlaKB napisał: @Ashigaru wyczyść skrzynkę,pilne Dajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Cavs widzę, że będą walczyć, ciekawe jaka będzie odpowiedź Heat W ogóle PO race może być niezwykle ciekawe, w grze dalej są Wizards, Raptors, Nets, Heat, Cavs. Nie wiem jak Hornets, a nie jest powiedziane że Pacers już weszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Heat blisko pozyskania gracza z top#10. trwa dogrywanie szczegółów aby wymiana była zgodna z regulaminem SIM. Na teraz na pewno jest zgodna z CBA ale trzeba doszlifować bo regulamin opiera się chyba tu na innych zapisach. wiadomo ze jeszcze pending dodatkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Heat blisko pozyskania gracza z top#10. trwa dogrywanie szczegółów aby wymiana była zgodna z regulaminem SIM. Na teraz na pewno jest zgodna z CBA ale trzeba doszlifować bo regulamin opiera się chyba tu na innych zapisach. wiadomo ze jeszcze pending dodatkowo Podeślij na priv to sprawdzę w grze czy puszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Godzinę temu, SlaKB napisał: Cavs widzę, że będą walczyć, ciekawe jaka będzie odpowiedź Heat Jasne, celujemy w Detroit w pierwszej rundzie, bo już mamy ich obcykanych : ) Takie pytanie jeszcze - można gdzieś zobaczyć przyszły schedule? Bo na stronie widze tylko minione mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi