Krzemo Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) @Tecu Brandon ma niezły passing i w miarę trójke, tylko co z tego, skoro CPU ustawił to tak, że drużyna gra inside... Na SG spróbuj Dumarsa i Dunleaviego Edytowane 18 Marca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 @SlaKB o ktorej jesz kolację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: @SlaKB o ktorej jesz kolację? dziś ja simuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 6 minut temu, julekstep napisał: dziś ja simuję Czyli Blazers w pizde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) 18 minut temu, Qcin_69 napisał: Czyli Blazers w pizde wygrałeś ale jeszcze trochę zanim wrzucę updejt, bo muszę trejdy powklepywać W dniu 16.03.2020 o 17:37, Qcin_69 napisał: RAPTORS out:J.Jackson,E.Brand,R.Rondo,1 runda Raptors 2031' In:K.Garnett,2runda Blazers 31', 2runda Blazers 32' Trailblazers Out:K.Garnett,2 runda Blazers 31' i 2 runda Blazers 32' In:R.Rondo,J.Jackson,E.Brand,1runda Toronto 2031 @Qcin_69 @Sylvinho. nie przechodzi ten trejd - za duży rozjazd w salaries jest (14 700 000 vs 18 900 000) Dzień 47 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 97 - Cavaliers 113 play-by-play Clippers 79 - Suns 117 play-by-play Jazz 110 - Rockets 121 play-by-play Nets 75 - Pacers 122 play-by-play Hornets 82 - Nuggets 114 play-by-play Mavericks 108 - Trailblazers 115 play-by-play Wizards 102 - Spurs 115 play-by-play Magic 93 - Bucks 72 play-by-play 76ers 137 - Sonics 128 play-by-play Timberwolves 108 - Grizzlies 125 play-by-play Kings 113 - Lakers 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: John Williams (Jazz) - 7 Shareef Abdur-Rahim (Wolves) - 8 John Stockton (Lakers) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu trejdy (poza PTB - Raptors) wklepane. Nuggets - trzeba pobrać kogoś z FA (masz 11tu graczy) Bulls - taktyka do poprawy (w line-upach może być max 12tu graczy) W dniu 14.03.2020 o 13:33, MarcusCamby napisał: Camby potwierdził, że Hornets nie zamierzają tankować xD Edytowane 18 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: O co chodzi w tej lidze,że nikt nie chce oszukać nowego? Aż takich mam słabych graczy że nawet nie warto dla nich oszukiwać? jedyna oferta to od innego rookiego Jak Hughesa albo Wadea będziesz chciał spuścić to wtedy możemy pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 5 minut temu, cvbe napisał: O co chodzi w tej lidze,że nikt nie chce oszukać nowego? Aż takich mam słabych graczy że nawet nie warto dla nich oszukiwać? jedyna oferta to od innego rookiego Tak jak mówi poprzednik - po za tą dwójką to nie ma za bardzo po co oszukiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Dobra dobra, wczoraj Celtics nie dojechali na mecz z nami nawet a Wy tu mówicie że mam dwóch graczy... Steve, Sheed i Antoine są zawiedzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 To Kasztany, moge dać MJa plus pick za tych twoich dwóch ancymonkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Chciałem taktykę zmienić i STATa dać do składu!!! @julekstep wrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 35 minut temu, julekstep napisał: @Qcin_69 @Sylvinho. nie przechodzi ten trejd - za duży rozjazd w salaries jest (14 700 000 vs 18 900 000) Ile brakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Chciałem taktykę zmienić i STATa dać do składu!!! @julekstep wrrrr myślę, że w tym meczu to by niewiele zmieniło... ale za 2 dni masz Bucks na rozkładzie, więc jest szansa! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: myślę, że w tym meczu to by niewiele zmieniło... To jakim cudem Hornets wcześniej mieli solidny bilans i mieli SIEDEM wygranych z rzędu, a teraz nie toczą nawet wyrównanych pojedynków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 4 minuty temu, Sylvinho. napisał: Ile brakuje ? dodać Vujacica albo zamienić Jacksona na Frye'a ok 2 bańki 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: To jakim cudem Hornets wcześniej mieli solidny bilans i mieli SIEDEM wygranych z rzędu, a teraz nie toczą nawet wyrównanych pojedynków? Mecze z innymi kiepskimi drużynami (Bucks, Celtics, Heat) + ze średniakami (Lakers, Nets, Knicks, Mavs) No generalnie szok ten win streak - ale tak się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ha! Debiut Cavs uwazam za udany ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, eMeS napisał: Ha! Debiut Cavs uwazam za udany ^^ O kurde. Rozniosłeś jednego z faworytów do tytułu. Graty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: O kurde. Rozniosłeś jednego z faworytów do tytułu. Graty. Miałem widać solidnego poprzenika/bota bo sklad calkiem niezly, a i elastyczny mocno, bo prawie wszystkie kontrakty sie koncza w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Blazers biora te lige z Adamem i Andrea bilas Blazers z Adamem w a5 3;0 tp nie moze byc przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Hawks nadal niezwyciężeni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 21 minut temu, MarcusCamby napisał: O kurde. Rozniosłeś jednego z faworytów do tytułu. Graty. Ten faworyt grał bez 2 z 3 najlepszych graczy trochę eksperymentalną taktyka ale oczywiście graty się należą bo to jedna z najwyższych lub najwyższa moja porażka w tym sezonie. 14 minut temu, eMeS napisał: Miałem widać solidnego poprzenika/bota bo sklad calkiem niezly, a i elastyczny mocno, bo prawie wszystkie kontrakty sie koncza w tym roku Bot chyba od tego sezonu prowadzi Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi