julekstep Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Strasznie dużo alertów dostaje o wirusach na tej stronie simbasket Avast to dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Potwierdzam Heat tam Robinson spada czy ma jeszcze sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Teraz, ignazz napisał: Potwierdzam Heat tam Robinson spada czy ma jeszcze sezon? jest na ostatnim roku umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 january -> konto dodane (póki co Celtics, jak Regis będzie chciał to najwyżej się zrobi podmiankę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 A jak mam ustawić taktykę i pierwsza opcje Boozer to jak jest kontuzjowany to muszę zmienić czy mi program to przesunie na kolejnego gracza? I czy nie tracę wtedy jakości gry bo ostatniej opcji mi zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: A jak mam ustawić taktykę i pierwsza opcje Boozer to jak jest kontuzjowany to muszę zmienić czy mi program to przesunie na kolejnego gracza? I czy nie tracę wtedy jakości gry bo ostatniej opcji mi zabraknie Lepiej zmień opcje ofensywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Teraz, Krzemo napisał: Lepiej zmień opcje ofensywne Ale to na tej stronce to jestem zalogowany czy w tym programie co jeszcze nie ściągałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Tylko na stronce. Komisarze zbierją taktyki ze stronki, wklepują do gierki i simują. Gierkę masz pomocniczo, żeby sobie w wolnym czasie pokombinować ze składem i wybadać mechanikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @january Co do Twojego Andersona to jest to solidny PG oczywiście, ale tak w razie czego to nie ma co się sugerować statsami kręconymi przez PG, bo generalnie kogo by się tam nie wsadziło to trochę statsow nabije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Julek chyba Wam podrzucał pliczek CSV i tam są dokładne skille, te oznaczenia na stronie niewiele znaczą, bo np. A- w defense to może być tak naprawdę słaby obrońca. W tamtym pliku wszystko jest dokładnie rozpisane i na tamtym powinno się bazować, chociaż ja czasem też tego nie odpalam i idę na czuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @january statami się nie sugeruj , cpu pewnie grał jakąś dziwną taktyką, lepiej patrzeć na cyferki w excelu. Kenny Anderson to solidny material na rezerwowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Około 23.00 simnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 7 minut temu, ignazz napisał: Jak ktoś chce być gościnny to Dee Brown na sprzedaż Żeby nie było, że na privie nowych chcę oszukać (to oszukam publicznie hihi). Mogę go wziąć za spadającego Dereka Harpera.... ... jeśli jednocześnie dojdzie wymiana prospectów (Kevin Martin za Brandona Roya) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Roy już oddany do @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: Roy już oddany do @Qcin_69 jeśli za cokolwiek innego niż Bynum to nieźle Cię orżnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) 30 minut temu, ignazz napisał: Roy już oddany do @Qcin_69 temat transferowy: Dzień 43 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 102 - Pistons 133 play-by-play Raptors 123 - Cavaliers 137 play-by-play Knicks 111 - Heat 96 play-by-play Lakers 126 - Wizards 97 play-by-play Warriors 89 - Grizzlies 92 play-by-play Hawks 108 - 76ers 114 play-by-play Nets 108 - Pacers 122 play-by-play Mavericks 97 - Bulls 81 play-by-play Kings 91 - Suns 128 play-by-play Bucks 84 - Rockets 117 play-by-play Magic 113 - Celtics 103 play-by-play Nuggets 118 - Clippers 87 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Dzis brak ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Edytowane 14 Marca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Pierwsze koty za płoty czy jest jakieś wytłumaczenie oczywiście celem nauki wyników? wiem ze Scott to dziś super gracz i cieszy ze mi Robinson świetnie zagrał na dzień dobry ale jakiś głębszy komentarz celem nauki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Knikcs są lepsi i ... dzień konia miał Hawkins z ławki. Scott jest niemal nie do powstrzymania i jest dobrym obrońcą, a Deng to jeszcze nie jest jakiś mega jebaka, no i mecz mu troche nie wyszedł. Carney chyba nie wykorzystał swojej szansy... Dee Brown pokazał dlaczego kiedyś poprzedni GM był gotów wydać tyle kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Gratulacje za zwycięstwo. Mecz podobno się podobał. Czy czasem nie powinienem wyjść zestawem: Exel Dee Roy Deng Admirał przy kontuzji Booza? Czy nie o to chodzi? sully zawiódł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) 8 minut temu, january napisał: A gdzie temat "random shit" ? Bo te oddam/poszukuje to tak średnio chcę zaśmiecać, podobnie jak z tym tematem. Btw, w ramach testu wystawiłem najgorzej zespół jak się dało i tylko -10 pts z 3 drużyną ligi:) Wtf x) ? - tak też bywa, GM Kings kilka dni temu marudził, bo tankujac zrobił chyba 3W streak xD a temat random shit zawsze można stworzyć (chociaż to zazwyczaj ten temat 'komentarze' jest tak traktowany) Edytowane 14 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi