Skocz do zawarto艣ci

Najefektowniejsze zagrania Cartera...

nowus

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystki witam cie na naszym forum! Mam nadzieje ze bedziesz aktywnie uczestniczyl w prowadzonych tutaj dyskusjach :)

Jesli chodzi o temat, to ciezko mi jednoznacznie powiedziec ktore jego zagranie najbardziej mi sie podobalo (tyle tego juz bylo :) ).

Zawsze uwielbialem jego paczki 360 stopni, sa nie do podrobienia.

Jesli chodzi o Sydney2000.... ten wsad Cartera to bylo COS, lekko mnie wtedy wmurowalo :)

Drugim takim nieprawdopodobnym zagraniem by艂a paczka do obr臋czy na wysoko艣ci 3,65m (rekord 艣wiata).

Masz moze jakies zdjecia, filmik albo artykul z tego wydarzenia :?:
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Dla mnie najlepszym zagranie VC by艂 wsad w pod nogami w czasie konkursu wsad贸w w 2000. A je艣li chodzi o zagrania meczowe to jest tego bardzo du偶o, nie wiem czy wam to co艣 m贸wi, ale wsad Cartera oceniony jako najlepszy wsad roku 2000 albo 2001 (nie pami臋tam) przeciwko Indiana Pacers (1 on 1 z Chrisem Mullinem) na wyje藕dzie. Bardzo podoba艂 mi si臋 te偶 wsad 360 jedn膮 r臋k膮 przeciwko Cleveland :lol: pi臋kna akcja. Wsad nad Mutombo jeszcze za czas贸w wsp贸lnej gry z T Maciem w Raps. Poza tym jest mn贸stwo 艣wietnych zagra艅 Vinca :D

Odno艣nik do komentarza

je艣li chodzi o zagrania meczowe to jest tego bardzo du偶o, nie wiem czy wam to co艣 m贸wi, ale wsad Cartera oceniony jako najlepszy wsad roku 2000 albo 2001

Taki reverse dunk oburacz? Biegl z boku, wyskoczyl... natknal sie typek, zrobil unik i zapakowal z drugiej strony obreczy? Jesli o to ci chodzilo, to bylo mocne :)

A pamietacie ASG 2000? Ten wsad 360 z podkulonymi nogami? Poezja, tak niesamowicie dziwnie wygladalo to na zdjeciach :)

PS. Jak tam moj nowy podpisik? 8)

Odno艣nik do komentarza

je艣li chodzi o zagrania meczowe to jest tego bardzo du偶o, nie wiem czy wam to co艣 m贸wi, ale wsad Cartera oceniony jako najlepszy wsad roku 2000 albo 2001

Taki reverse dunk oburacz? Biegl z boku, wyskoczyl... natknal sie typek, zrobil unik i zapakowal z drugiej strony obreczy? Jesli o to ci chodzilo, to bylo mocne :)

A pamietacie ASG 2000? Ten wsad 360 z podkulonymi nogami? Poezja, tak niesamowicie dziwnie wygladalo to na zdjeciach :)

PS. Jak tam moj nowy podpisik? 8)[/quote:2g0wf60w]

Dokladnie o to zagranie chodzi. a jesli chodzi o podpisik to gicior, zeby jeszcze byl odnosnik do naszej strony :wink:

Odno艣nik do komentarza

• 1 miesi膮c temu...

Mi najbardziej si臋 podoba艂 na Konkursie wsad贸w (pod nog膮) Ale jazda :!: Chocia偶 ten kt贸ry wykona艂 przed nim <360 i wpakowa艂 pi艂ke na zgi臋ciu 艂okcia :wink: > te偶 jest spox :!: A wogoole co ja tam bede gada艂 Carter robi najlepsze wsady w NBA :!: I nikt temu nie zaprzeczy :wink: :!: :!: :!:

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.