BMF Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nom, Murray wygląda na safe bet do impaktu allstara w przyszłości. Sam się kiedyś na to łapałem, ale ludzie zbyt szybko oceniają młodych graczy, a potem jak człowiek o tym myśli to się okazuje, że taki Mike Conley (topowy pick w drafcie) w wieku Murraya robił jakieś 12-5 na 52%TS, a inny Kemba (duży hype po college'u, podobny nr w drafcie) w wieku 25 lat jakieś 17-5 na 48%TS. W ogóle - redraft 2016 byłby pasjonujący w tym momencie - Ingram, Siakam, Murray, Simmons, Brown, Sabonis, Brogdon, duże pole do dyskusji, ale chyba miałbym to w takiej kolejności, może zamieniłbym Browna i Simmonsa, ale JB nie ufam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 1 godzinę temu, january napisał: Nie za wysoko ten Murray jednak? Nie bardzo lubię Simmonsa i oczywiście, że pod Ingramem w redrafcie, ale spoza top3 go jednak ciężko wywalić. Ma swoje ograniczenia, nie rozwija się prawie, ale nie wiem czy Murray w sumie kiedykolwiek na jego obecnym poziomie będzie^ Simmons to jakieś ~top30 ligi w regularze i roles w playoffach, który od dwóch lat gra o samo, jeszcze bym go nie skreślał, ale jest duże prawdopodobieństwo, że Murray będzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zbyt ciekawy temat jak dla mnie, aby był offtopem. Wydzielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Wstępnie chyba jakoś tak, ale myślę nad złączeniem T1 i T2 albo o wyjebaniu z niego Ingrama Tier 1 Siakam Ingram Tier 2 Simmons Tier 3 Brown Murray Sabonis Brogdon VanVleet tier 4 Poeltl Hield LeVert (?) Dejounte Dunn Zubac T.Jones tier 5 Prince Beasley Bembry McCaw tier 6 Korkmaz D.Jones Skal Chriss Niang tier 7 Zizić Nader Diallo Payton II Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 W ciul fajnych nazwisk w 2016 weszło do ligi. Musiał bym się zastanowić ale na Siakam to top1 dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Siakam obecnie jest pewnie najlepszy (aczkolwiek mocno zleciała mu produkcja po hot początku sezonu), ale też jest trzy lata starszy od Ingrama, to przepaść. O VanVleecie zapomniałem z wiadomych względów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Ingram ma ciągle od cholery ifs i przede wszystkim Siakam sprawdził się w dużej roli w mocnym zespole a Ingram póki co tłucze mocne staty w lamusach, niby to plus, ale nie do końca 8 minut temu, Eld napisał: W ciul fajnych nazwisk w 2016 weszło do ligi. Musiał bym się zastanowić ale na Siakam to top1 dla mnie. 2k17 mógłby być ciekawy, bo jest kilka zaczepnych nazwisk, ciekaw jestem gdzie poszedłby Fultz, bo wtedy to był clear cut #1 a obecnie można stwierdzić, że rozgrywa swój jakby pierwszy sezon i to po lecie, gdzie nie trenował trójek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 No, to jest oczywiste raczej dla wszystkich, ale że Siakam w jego wieku robił 4ppg - to jest porównanie dwóch gości na kompletnie innych etapach kariery, te trzy lata to przepaść, wiadomo, że musisz przyjąć jakieś prognostyczne założenie. Ingram ma wszechstronniejszy skillset w ofensywie od Siakama, czy się rozwinie - uwaga, niespodzianka - nie wiadomo (IMHO już za rok), ale Pels mają jednak ogromny upside i to będzie dobre otoczenie dla niego jeżeli tylko Zion kilka lat postanowi być jednak Embiid-style ''zdrowy''. 2 minuty temu, january napisał: Jak ostatnio myślałem nad redraftami, to jednak dopiero po 5 sezonie bym je robił. Redraft powinno się robić jak już wszystko jest mniej więcej wiadome, tak wrzuciłem temat, bo zabawnie to się zmienia. Za trzy lata jak np. Simmons dołoży rzut będzie śmiesznie się czytać ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 redraft 2k14 spowodowałby ciekawe dyskusje na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Teraz, polishllama69 napisał: redraft 2k14 spowodowałby ciekawe dyskusje na forum Tylko wśród serbskich nacjonalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Teraz, BMF napisał: Tylko wśród serbskich nacjonalistów. jeszcze Iggy jako adwokat diabła Wigginsa ale tam też weszło kilku ciekawych rolesów i pozycjonowanie ich byłoby ciekawe, Nurkić w top 5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Pomijając kwestie Simmonsa (strasznie niedoceniany w tym sezonie) to nie jestem pewien czy Ingram ze swoją dziwną mentalnością (typu ta durna wypowiedź o kontraktach i grze 1v1) jest w stanie wejść na poziom obecnego Siakama. Będzie świetnym scorerem, nie spodziewałem się że jest w stanie rozwinąć się tak rzutowo - Ale jego BBIQ to nadal jest dla mnie spora zagadka. Osobiście to dałbym Siakam/Simmons/Ingram/Murray na tier 1 , reszta dalej Siakam to wiadomo, Simmons nawet bez rzutu w dobrym systemie będzie w stanie dawać impact na pozomie top15 ligi (skoro w obecnych 76ers jest all-starem), a Murray to jest ciężki przypadek bo on też dziwnie się rozwija, ale przy tym że raczej nie będzie jednak defensywną kaleką + jego offball impakcie to w którymś sezonie pewnie zrobi mega progres (jego trójka to też dziwny przypadek, FT świetne, forma świetna a mimo to nie wpada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 12 minut temu, january napisał: Na spokojnie Przemku, przyjdzie i czas na redrafty z Ntilikiną i Knoxem. Nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Tier 1 Siakam Tier 2 Simmons Ingram Brogdon Murray (J) Sabonis Tier 3 Brown Murray (D) Hield tier 4 LeVert VFleet Dunn Zubac tier 5 Poeltl Prince Beasley Jones Bembry McCaw Korkmaz Skal Chriss Niang Zizić Nader Diallo Payton II Po cichu bardzo niedoceniony robi się Sabonis Edytowane 16 Stycznia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Dawanie VanVleeta i Dunna w jednym tierze to jakieś nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 11 minut temu, ignazz napisał: ingram za chwilę przyjedzie ingramowa policja i Cię zniszczy za brak wielkiej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 In gram we trust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Wszystko zależy, w jakiej sytuacji znajduje się drużyna. Jeśli weźmiemy pod uwagę kontenerów, którzy mają szansę na mistrzostwo tym sezonie: 1. LAL 2. LAC 3. Bux 4. HOU 5. Philly to wybór zawodnika z tego draftu, który najlepiej polepsza te wszystkie drużyny jest oczywisty i brzmi Buddy Hield. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 w czym Hield pomaga Bux ? w LAC to jakiś rim protector lepszy niż Zublocka zrobiłby robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 24 minuty temu, mac napisał: Wszystko zależy, w jakiej sytuacji znajduje się drużyna. Jeśli weźmiemy pod uwagę kontenerów, którzy mają szansę na mistrzostwo tym sezonie: 1. LAL 2. LAC 3. Bux 4. HOU 5. Philly to wybór zawodnika z tego draftu, który najlepiej polepsza te wszystkie drużyny jest oczywisty i brzmi Buddy Hield. Dziękuję. Redraft ma chyba inny cel niż patrzenie na contenderow którzy raczej są dalej od wyboru jedynki z draftu niż bliżej. Myśle ze wszyscy wymienieni dali by radę grać lepiej jakby Siakam doszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi