kondzio Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ja mam do was z pracy calego kilosa wiec spodziewajta sie mnie jakos 18-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 1 godzinę temu, ignazz napisał: Borys. Pozdrów dzieciaki i się nie martw o frekwencję. Sam jeszcze siedzę. Na Gubałówce bo sypie jak miło i jeszcze pozjeżdżam na desce. fajnie aby się cyklicznie tradycja przyjęła i aby każdy zjawił się choć raz Na żywca abyśmy się jak najszerzej poznali. A ze kolejki do lekarza to oczywiste ze to ma priorytet. Biorąc pod uwagę start 16:30 a dla niektórych to będzie już raczej druga kolejka po tej w apartamencie lub w samochodzie jak się jedzie z prywatnym @Sylvinho. kierowca to ta godzina 21:30 będzie już na mocnym zmęczeniu. I po sprzedaniu u nas Druma z Winslowem. Zacząłem o 8! Drumma nigdzie nie ruszam. CAVS w PO w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 ide na troche do biura w centrum zaraz (na 14 moze dotre lol), mam roboty na 30 min, ale nudnej w c*** wiec pewnie ze 2 h posiedze + pewnie z godzinka na cos niespodziewanego (bo to piatek, wiec kiedy mialoby to wpadac lol) podsumowujac pewnie bede w przedziale 17-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Ja, jeżeli będę, to raczej w okolicach 19tej. Edytowane 7 Lutego 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dajcie mi dolładny adres i gdzie siedsiciie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 13 minut temu, Eld napisał: Dajcie mi dolładny adres i gdzie siedsiciie. Ktos tu juz ladnie zrobiony, a jeszcze 16 nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 24 minuty temu, Eld napisał: Dajcie mi dolładny adres i gdzie siedsiciie. Naebany? Lol. Panowie, bawcie się dobrze tam. Mam nadzieję, że dołączę za rok. Tym czasem, jako że od praktycznie wszelkich obowiązków jestem już wolny, a czasu multum, też coś łyknę. Have a good party. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Warto już jechać? Gdzie jesteście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Jedz Camby i grzej mi miejsce! Szofer już wyjechał i zmierza w moim kierunku wiec niedługo ruszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Wszyscy na pokład!!! Niech każdy kto może wbija do setki na górę, błagam bo trochę ściemniłem menadżerowi, że do 18ej będzie nas 15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Czysta idzie czy piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Warto już jechać? Gdzie jesteście? dajesz @MarcusCamby @kondzio @karl @elwariato @Eld @julekstep i reszta, nie róbmy przeginki 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Czysta idzie czy piwo? co wolisz dude, tylko bąć Godzinę temu, Eld napisał: Dajcie mi dolładny adres i gdzie siedsiciie. Świętokrzyska 14, czerwony oczojebny neon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 No na 18 to ja na pewno nie dam rady, postaram sei byc na 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ruszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Czy @Sylvinho. to Jakub Kręcidło z Przeglądu Sportowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 no ja zaraz rusze, bede pewnie 17.40 czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Czy @Sylvinho. to Jakub Kręcidło z Przeglądu Sportowego? Wrzuciłbym w lepszej jakości gdyby nie to ze forumek przyjmuje tylko do 1,95 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Wrzuciłbym w lepszej jakości gdyby nie to ze forumek przyjmuje tylko do 1,95 MB Imgur -> link na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Wrzuciłbym w lepszej jakości gdyby nie to ze forumek przyjmuje tylko do 1,95 MB w jakiej byś jakości nie wrzucił, broda Ci nie służy. Teraz to już nawet wyglądasz jak sprzedawca podrobionych zegarków że stadionu dziesięciolecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Teraz, Lucas napisał: Imgur -> link na forum Nie mam czasu na głupoty koncza się browarki a dopiero z Ciecha wyjechaliśmy, trzeba na stacje zajechać ale Sylwek marudzi bardziej niż moja stara za kierownica- wolałem go jako szofera gdy jeździł swoją Vectra, widocznie przesiadka w Passeratti to za dużo emocji dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi