Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 8 minut temu, cvbe napisał: Jasne, nie ma deadline'u, ale chociaż te 15 głosów po 1 trymestrze by się przydało bo zaraz będą głosy po drugim dopiero Wrzuciłeś fajna inicjatywę, nie poddawaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Wrzuciłeś fajna inicjatywę, nie poddawaj się Luz, no hard feelings ale nie chce mi się wszystkich oznaczać bo to przecież nieobowiązkowe a z kolei dla 9 osób poza mną to trochę lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Luz, no hard feelings ale nie chce mi się wszystkich oznaczać bo to przecież nieobowiązkowe a z kolei dla 9 osób poza mną to trochę lipa Dawaj @Eld , nikt tak jak Ty nie umie skutecznie truć dupy i mobilizować leniwych Kuciow do roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Dawaj @Eld , nikt tak jak Ty nie umie skutecznie truć dupy i mobilizować leniwych Kuciow do roboty! Coś pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 37 minut temu, karpik napisał: Z kim wygrywa? Bo z tego co patrzę, to serbski pączuś ma więcej punktów. a bo na Bama jeszcze głosy były... tak czy inaczej granda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: a bo na Bama jeszcze głosy były... tak czy inaczej granda ! I śmiem twierdzić, że to był no-brainer. Przecież Jokic ssał lekko licząc gdzieś przez połowę trymestru. Jasiek jechał Nim jak z furą gnoju. Ba, nawet fani Nuggets mówili, że z takim Jokerem to porażki są kwestią czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) 7 minut temu, MarcusCamby napisał: I śmiem twierdzić, że to był no-brainer. Przecież Jokic ssał lekko licząc gdzieś przez połowę trymestru. Jasiek jechał Nim jak z furą gnoju. Ba, nawet fani Nuggets mówili, że z takim Jokerem to porażki są kwestią czasu. a na koniwc trymestru znowu jest superstarem, a real Nuggets z 20-8 zaliczyli najlepszy początek rs w historii ciężko poza tym Bama nie doceniać, ale, na pewno Gobert jeszcze jest przed nim a no i Jasiek cisnął też z Holidayem, a na koniec i tak dał 19W, nie powiem, zaimponował mnie tym chłop ;] Edytowane 4 Stycznia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 2 minuty temu, january napisał: A tutaj bojkotuję, bo nie można na swoich i musiałbym jakieś 3 wafle zamiast LJ, Butlera i Ingrama wybrać Ale już możesz na Hutchisona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zagłosuję dziś lub jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) 10 godzin temu, MarcusCamby napisał: 10 głosów, ale od samej BeGMowej śmietanki. Wyniki muszą być! Orlando to u nas zdecydowanie nr2 team na bardzo silnym Wschodzie i zwyczajnie miejsce KATowi w pierwszej piątce się należy jak psu miska z wodą. Ale przyzwyczaiłem się już do gnojenia moich Magic na każdym kroku przez naszą "śmietankę" i obiecałem sobie, że w tym roku nie będę walczył (za bardzo) z wiatrakami. Embiid u nas gra w 7 teamie Wschodu. Tu dziękuję za obiektywne potraktowanie Orlando przez @cvbe @ignazz @fluber @Qcin_69 moje głosy: EAST F1E Giannis Antetokounmpo (MIL) F1E Joel Embiid (PHI) F1E Pascal Siakam (TOR) G1E Luka Doncic (MIA) G1E James Harden (WAS) F2E Bojan Bogdanowic (BOS) F2E Anthony Davis (NYK) F2E Kawhi Leonard (NY) G2E Kemba Walker (MIL) G2E Russell Westbrook (CHA) 12stkę uzupełniłbym Jamalem Murrayem (musi być ktoś z Hawks) i Evanem Fournierem (za ten mega kosmiczny bilans Wizards już w 1T) Oczywiście COTY już jest Mike D'Antoni coach Wizards za błyskawiczne zbudowanie systemu wokół Hardena i dopasowanie graczy pomimo, że wszyscy tu są nowi. Chapeau bas. @fluber nie masz tu podejścia do @Sylvinho. jako GM roku. WEST F1W LeBron James (LAL) F1W Jimmy Butler (LAL) F1W Nicola Jokic (DEN) G1W Bradley Beal (HOU) G1W Damian Lillard (MIN) F2W LaMarcus Aldridge (SAS) F2W Bam Adebayo (HOU) F2W Rudy Gobert (SAC) G2W Spencer Dinwiddie (PHO) G2W Trae Young (DAL) Tu mam problem z uzupełnieniem 12tki, bo dałbym Tobiasa Harrisa z Jazz, ale musi być ktoś ze Spurs - wolałbym Brogdona, a nie Aldridgea, ale nie mam kogo wywalić z pozycji guards.. a jeszcze mogliby być tu - Booker, Jaylen Brown, Ingram i Tatum. Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem. Edytowane 4 Stycznia 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) 59 minut temu, Alonzo napisał: bo dałbym Tobiasa Harrisa z Jazz Z Suns Z wiekszoscia od Zo sie zgadzam, wiec kopiuje szablon z drobnymi zmianami F1E Giannis Antetokounmpo (MIL) F1E Joel Embiid (PHI) F1E Pascal Siakam (TOR) G1E Luka Doncic (MIA) G1E James Harden (WAS) F2E Karl-Anthony Towns (ORL) F2E Anthony Davis (NYK) F2E Domantas Sabonis (CHA) G2E Jamal Murray (ATL) G2E Evan Fournier (WAS) F1W LeBron James (LAL) F1W Jimmy Butler (LAL) F1W Nicola Jokic (DEN) G1W Trae Young (DAL) G1W Damian Lillard (MIN) F2W Jaylen Brown (HOU) F2W Bam Adebayo (HOU) F2W Rudy Gobert (SAC) G2W Devon Booker (MIN) G2W Malcolm Brogdon (SAS) Długo myślałem też o podmiance Bojan <-> Sap, ale niech będzie Chorwat. Edytowane 4 Stycznia 2020 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 2 minuty temu, Lucas napisał: Z Suns Z wiekszoscia od Zo sie zgadzam, wiec kopiuje szablon z drobnymi zmianami F1E Giannis Antetokounmpo (MIL) F1E Joel Embiid (PHI) F1E Pascal Siakam (TOR) G1E Luka Doncic (MIA) G1E James Harden (WAS) F2E Bojan Bogdanowic (BOS) F2E Anthony Davis (NYK) F2E Kawhi Leonard (NYK) G2E Jamal Murray (ATL) G2E Evan Fournier (WAS) F1W LeBron James (LAL) F1W Jimmy Butler (LAL) F1W Nicola Jokic (DEN) G1W Trae Young (DAL) G1W Damian Lillard (MIN) F2W Jaylen Brown (HOU) F2W Bam Adebayo (HOU) F2W Rudy Gobert (SAC) G2W Devon Booker (MIN) G2W Malcolm Brogdon (SAS) Nie obraziłbym się, jakbyś kogoś z moich Magic również widział w ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 O kurde, pójdzie edit, bo brak KATa Dzięki za zwrócenie uwagi. Brakuje też kogoś z Charlotte, ale Westbrook mi nie pasuje, a dla Sabonisa chyba naprawdę miejsca nie ma. Przejebany ten Wschód. Dobra poszły edyty i ostateczna wersja, sorry Kawhi i Bojan. Największym beneficjentem zmian został @Sylvinho., który na Wschodzie u mnie jako jedyny ma dwóch all-starów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 z tym Murrayem, Lucas, to chyba trochę przesadziłeś jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: z tym Murrayem, Lucas, to chyba trochę przesadziłeś jednak Chcialem kogos z Hawks docenic, a przy Sapie konkurencja większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: z tym Murrayem, Lucas, to chyba trochę przesadziłeś jednak Myślę, że w naszej Atlancie by robił AS staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 2 minuty temu, Lucas napisał: Chcialem kogos z Hawks docenic, a przy Sapie konkurencja większa. A czemu nie chciales docenic nikogo z teamow ktore zrobily przewage parkietu jak magic czy hornets tylko z teamu ktory zrobil 10 bilans w konfie?:) bo ni c***a nie rozumiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Teraz, cvbe napisał: Myślę, że w naszej Atlancie by robił AS staty to spora wiara skoro w realu na przestrzeni sezonu nie był nawet blisko od bycia blisko poziomu asg, pierwsza połowa T była obiecująca, ale potem rzutowo to już mała tragedia była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: A czemu nie chciales docenic nikogo z teamow ktore zrobily przewage parkietu jak magic czy hornets tylko z teamu ktory zrobil 10 bilans w konfie?:) bo ni c***a nie rozumiem:) Edytowalem i jest KAT + Sabonis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 o, to Barton w Pacers kręciłby as statsy, z tym się mogę zgodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi