Skocz do zawarto艣ci

Najlepsi zawodnicy w historii MAGIC.

konsul

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W zwi膮zku z tym 偶e obchodzimy okr膮g艂e urodziny Magic mo偶e wybierzmy najlepszych zawodnik贸w na poszczeg贸lnych pozycjach w historii:

Moja propozycja:

PG Anfernee Hardaway

SG Tracy MacGrady

SF Rashard Lewis

PG Horace Grant

C Shaquille O'Neil

Wybra艂em zawodnik贸w, kt贸rzy pograli wi臋cej ni偶 sezon w Magic.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Moja propozycja:

PG Anfernee Hardaway

SG Tracy MacGrady

SF Rashard Lewis

PG Horace Grant

C Shaquille O'Neil

PF

Og贸lnie si臋 zgadzam z typami cho膰 specjalnie si臋 nie orientuj臋 w sprawach Magic ... Je艣li bra膰 by pod uwag臋 ca艂okszta艂t kariery wszystkich graczy jacy przewin臋li si臋 przez Orlando, to na SF wstawi艂bym mimo wszystko Granta Hilla ;) Za jaki艣 czas 艣mia艂o dopisa膰 b臋dzie mo偶na Dwight'a, cho膰 od Shaqa w og贸lnym rozrachunku napewno nie b臋dzie ;)

Odno艣nik do komentarza

Moja propozycja:

PG Anfernee Hardaway

SG Tracy MacGrady

SF Rashard Lewis

PG Horace Grant

C Shaquille O'Neil

PF

Og贸lnie si臋 zgadzam z typami cho膰 specjalnie si臋 nie orientuj臋 w sprawach Magic ... Je艣li bra膰 by pod uwag臋 ca艂okszta艂t kariery wszystkich graczy jacy przewin臋li si臋 przez Orlando, to na SF wstawi艂bym mimo wszystko Granta Hilla ;) Za jaki艣 czas 艣mia艂o dopisa膰 b臋dzie mo偶na Dwight'a, cho膰 od Shaqa w og贸lnym rozrachunku napewno nie b臋dzie ;)

bez sensu troche bo w takim razie na 4 nie horace tylko kemp.

a najlepsza piatka? przez wzgl膮d na stare czasy:

hardaway

anderson

scott

grant

o'neal

ale najlepszych to bym w sumie zamieni艂 andersona na t-maca a scotta na chyba jednak turka.

Odno艣nik do komentarza

Pami臋tam taki temat na tym forum jeszcze na starym serwerze. Wtedy do mojej pi膮tki da艂em Seikaly'ego ze wzgl臋du na antypati臋 do Kaktusa :D. Ale patrz膮c od strony sportowej Shaq by艂 naszym najlepszym centrem. Je艣li mam wybra膰 m贸j sk艂ad to bior臋 tutaj pod uwag臋 sezony tylko z Orlando. Wiadomo, 偶e gra艂 u nas nie tylko Kemp, ale i Ewing, tyle 偶e jeden si臋 spas艂 i lubi艂 pou偶ywa膰, a drugi by艂 emerytem. I w naszych barwach niewiele pokazali (tak jak zreszt膮 i Hill, kt贸ry zaliczy艂 w Magic jeden naprawd臋 dobry sezon, kt贸ry ostatecznie i tak sko艅czy艂 si臋 poza playoffs). I dla zabawy rozszerzy艂bym sk艂ady do... trzech pi膮tek ;).

I pi膮tka:

PG Hardaway

SG McGrady

SF Anderson (tu wyja艣nienie - Nick przez du偶膮 cz臋艣膰 kariery gra艂 r贸wnie偶 jako skrzyd艂owy, a opr贸cz tego, 偶e by艂 艣wietnym strzelcem, to jeszcze potrafi艂 broni膰; jak dla mnie zas艂uguje, aby by膰 w I pi膮tce)

PF Grant (tak naprawd臋 nie mieli艣my wielu dobrych PF w historii klubu, ale i tak ci臋偶ko by艂oby pobi膰 Horace'a, bo w barwach Magic zaliczy艂 swoje najlepsze sezony. Drugiej przygody z Magic lepiej jednak tutaj nie wspomina膰 :mrgreen:, bo nie sko艅czy艂a si臋 najlepiej)

C O'Neal

II pi膮tka

PG Armstrong

SG Hill (gra艂 przez sezon jako SG wi臋c troch臋 u艂atwi艂o mi to zadanie)

SF Turkoglu

PF Lewis (jakby nie patrze膰 to gra na tej pozycji)

C Howard

III pi膮tka

PG Francis

SG Miller (zdarza艂o mu si臋 grywa膰 jako obro艅ca)

SF Scott

PF Outlaw

C Seikaly

Jak widzicie nie ma w moim sk艂adzie miejsca dla Nelsona. Ale niech pogra tak jak ostatnio jeszcze par臋 lat, to przebije si臋 do II pi膮tki. Brakuje te偶 miejsca dla Scotta Skilesa.

Odno艣nik do komentarza

I pi膮tka:

PG Hardaway

SG McGrady

SF Anderson (tu wyja艣nienie - Nick przez du偶膮 cz臋艣膰 kariery gra艂 r贸wnie偶 jako skrzyd艂owy, a opr贸cz tego, 偶e by艂 艣wietnym strzelcem, to jeszcze potrafi艂 broni膰; jak dla mnie zas艂uguje, aby by膰 w I pi膮tce)

PF Grant (tak naprawd臋 nie mieli艣my wielu dobrych PF w historii klubu, ale i tak ci臋偶ko by艂oby pobi膰 Horace'a, bo w barwach Magic zaliczy艂 swoje najlepsze sezony. Drugiej przygody z Magic lepiej jednak tutaj nie wspomina膰 :mrgreen:, bo nie sko艅czy艂a si臋 najlepiej)

C O'Neal

Chcia艂em wcisn膮膰 gdzie艣 Andersona ale nie bardzo wiedzia艂em gdzie. Fakt 偶e gra艂 na SF dlatego my艣le 偶e taka Pi膮tka jest lepsza.

Oczywi艣cie nie chodzi mi o zawodnik贸w typu Kemp. Chodzi mi o to co osi膮gneli w Orlando. Hill by艂 fenomenalny ale w Orlando nic nie zagra艂 wi臋c nie ma sensu go umieszcza膰 w powy偶szej pi膮tce tak samo jak Ewing. To nie Hall of Fame gdzie bierze si臋 osi膮gni臋cia w ca艂ej karierze :lol:

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.