dannygd Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 KAT out, multiple games. Ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jak tam wyglądała James Johnson? Wrócił do świata żywych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 W dniu 14.02.2020 o 00:05, dannygd napisał: KAT out, multiple games. Ehhh Sota ma bardzo trudny terminarz a już są w Top 4 draftu. Tank w czystej postaci. Nowe nabytki muszą grać ale Towns pewnie poodpoczywa sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Jak tam wyglądała James Johnson? Wrócił do świata żywych? James trochę zardzewiały ale to solidna opcja "do" gry z KATem a nie za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Tyle że Sota i tak przyszłoroczny wybór oddaje więc nie ma wyboru . No i mają najpewniej top 3 wybór i 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 3 godziny temu, dannygd napisał: James trochę zardzewiały ale to solidna opcja "do" gry z KATem a nie za niego A jak sobie radzi w obronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: A jak sobie radzi w obronie? Chyba za mała próbka, żeby oceniać, ale źle nie wyglądał. Też mam takie mam podejście @january, dlatego nie ma sensu tankowanie na siłę. Z wyższym numerem ciekawi mnie ten Okongwu który ze swoją defensywna strona i sila mogły świetnie do KATa fitować. Niemniej Toppin, Smith czy Reed mogą dać podobne wsparcie, a szczerze to może się okazać że każdy z w/w będzie do wzięcia poza top 10. Tym bardziej że taki Clarke pokazuje że starsi gracze są w stanie więcej dać na starcie ekipie NBA niż młodziaki i jeśli szuka się fitu to wcale nie trzeba w wysokie picki iść. Z graczy backcourtu ciekawi mnie na PG/SG ten Haliburton który wg mnie mógłby grać razem z DLO, bo pokazuje bardzo dojrzała koszykówkę. Świetna wizja, BBIQ, dobry passing, gra w trasition, no i rewelacyjny strzelec dystansowy, również w wersji off-ball. Do tego nieźle broni jak na swoją fizyczność. Naprawdę jara mnie wizja gry jego z DLO bo to dla rywali już byłby problem, a gdyby jeszcze został Malik to mogliby nim stóp grać na wysokiej jakości i intensywności w ataku. Patrząc na obwód dalej, to tylko dobry obrońca z 3 - chyba tylko Vassell może z trochę dalszym numerem dać jakość i różnice na boisku od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Mógłby mu jeszcze laskę puknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 3 godziny temu, Tomek napisał: Mógłby mu jeszcze laskę puknąć Albo matkę ... maybe you went east but your mom went west Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 10 godzin temu, january napisał: rozjechali Heat totalnie na finiszu no Heat to mają małą zadyszkę, widać teraz jednak, że młody skład jeszcze sie uczy, ale akurat JB ze swoją "arogancją" - "u cannot win without me" dziś rozbawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 jak tam @dannygd się Malik podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 59 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak tam @dannygd się Malik podoba? Mi się zawsze podobał, wręcz uważałem, że lepiej jego zostawić w DEN niż Jamala/Monte... tym bardziej, że nie chciałby (realnie, bo tak kazdy by chciał) maxa! Oby w Socie zagościł dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 16 minut temu, dannygd napisał: Mi się zawsze podobał, wręcz uważałem, że lepiej jego zostawić w DEN niż Jamala/Monte... tym bardziej, że nie chciałby (realnie, bo tak kazdy by chciał) maxa! Oby w Socie zagościł dłużej spoko, ta rywalizacja zyskuje zupełnie nowe, ciekawsze oblicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 a na jaki kontrakt może liczyć latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Agent powie max a rozsądek po 16.000.000 za tok na 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 35 minut temu, DamianOItalianO napisał: a na jaki kontrakt może liczyć latem? ciężko powiedzieć, ale z racji tego, ze go wzięło Klutch, stawiam, że może i +15M za sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Kurcze no 16 to dużo, ale... i tak lepiej niż max. bardziej się obawiam, że tacy Knicks wyskoczą z ofertą "z dupy" (jak spuszcza Portisa to i maxa) i będzie lipa - bo zależnie kiedy dostanie ofertę, to może być problem z innymi uzupełnieniami niż draft po zmatchowaniu. 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: spoko, ta rywalizacja zyskuje zupełnie nowe, ciekawsze oblicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ja tam liczylem go jako 60/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Mam nadzieje, że Rosas już dzwoni do Kenny Atkinsona i pyta od kiedy może stawić się do pracy? Nie widzę Saundersa jako trenera w przyszłym sezonie. Na etapie przebudowy drużyny był odpowiednim trenerem, jednak w przyszły sezonie widzę w tej roli kogoś z większym doświadczeniem. Oczywiście w idealnym świecie młody Saunders zgodziłby się nabierać kolejnych doświadczeń w roli asystenta Atkinsona, by w przyszłości znów usiąść w roli głównego trenera. A spojrzenie z dystansem na cały ten ostatni okres, zwolnienie tempa, otrząśnięcie się ze zmian (powiększenie rodziny, urodził mu się syn) mogłoby mieć dobry wpływ na niego i jego pracę. Czasem mam wrażenie, że próbuje zbyt często wprowadza zmiany w ustawieniach, nie daje czasu na dokładniejsze sprawdzenie czy coś działa, w jednym meczu wprowadza pewne usprawnienia, które dawały korzyści, aby w kolejnym ich w ogóle nie stosować i przypomina sobie o nich za kolejne dwa trzy mecze. Momentami zbyt chaotycznie i te końcówki gdzie nie potrafi utrzymać jeszcze nerwów na wodzy, przez co udziela się to graczom. Jednak nie można odmówić mu zaangażowania, udzielania się we wszelkiego rodzaju działaniach charytatywnych, pozaboiskowych Timberwolves. Widać, że żyje życiem tej organizacji. Rozwija i ufa młodym graczom: McLaughlin, Reid, Martin, Nowell dostają minuty, które mogą być bezcenne dla ich dalszej kariery. Robi robotę. DLO też powinien się cieszyć. Pod sterami Atkinsona grał najlepszy basket, a sam trener słynie z dobrych relacji z zawodnikami, więc są zalążki ku temu, aby i teraz ich ponowna współpraca okazała się owocna. Rozwój graczy jest dla niego istotną kwestią, wystarczy spojrzeć co prezentuje obecnie Dinwiddie czy LeVert. Przeprowadził Nets przez ciężki okres przebudowy, osiągając wyniki, które były dużo lepsze niż oczekiwania stawiane przed nim. Atkinson to już jakaś marka, której obecnie nie trzeba reklamować. Ciekawe czy zabrałbym swoich asystentów, bo... z Pablo Prigioni mieli okazję współpracować w zeszłym sezonie. A Vanterpool też robi robotę, przynajmniej odnoszę takie wrażenie. Dodatkowo Saunders i... kogo tylko potrzebuje. Culver jest dla mnie nietuzinkowym graczem. Jak uwielbiam patrzeć co robi w obronie, jak się zachowuje, jak się ustawia, to równie mocno nie mogę patrzeć na to co robi w ataku. Chociaż ostatnio kilka razy lepiej się zaprezentował, trafiając nawet kilka trójek. Ma potencjał,... trzymam kciuki za jego rozwój. Edytowane 9 Marca 2020 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Mama Townsa zmarła na Covid-19... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi