ttr Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Kuzma jednak postanowił, że koniec wygłupiania się i pięknym runem szykuje się comeback Lakers z -19 i fatalnej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 $7 Isajasz i love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Poki co 216>202 Wizards graja jakis nowy styl koszykowki bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Cemy się widze mocno obniżyły ... No a ja właśnie oglądam chyba najlepsze Jazz od lat. Tzn w tym jednym meczu. Mike Conley wrócił i teraz widać ,za co ma płacone 30 mln. Giannis 0/7 z gry./ Jazz jest +22 a i tak anulowali im 4 pkt Ps Blok Giannisa na Mitchellu fantastyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 jadą z nimi!!! zatrzymać Biida jak peta i nie wygrać to byłoby słabo trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 A teraz z kolei grają najgorszy. Bucks na 100% skuteczności bo zero obrony a sami pudłuja z czystych raz za razem. i z 20 pkjt zrobiło się 4 A sędziowie dziś to słabizna. Giannis się potyka o własne stopy i dostaje gwizdek. Teraz nie wiem co oni gwizdnęli Brookowi bo bronił prawidłowo Bojana. Wcześniej anulowali pkt Jazz po krokach których nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 ...to jak ch...wo grają 76ers w 4 kwarcie to się nie da opowiedzieć... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Hayward dziś trochę jak sprzed roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 No nie zawsze rzuci 30 Fajnie się ogląda Celtics w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Oczy krwawią. Taki Poeltl czy nieśmiertelny Belli to jest katorga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Hayward złamał rękę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Masa błędnych gwizdków w dwie strony w tym meczu. Sędziowie w tej lidze to mają niezłe odpały czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Super mecz. One man show Time Lorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Po Biidzie czas na KATa Uwielbiam teksty o konkursie wsadów gdy Jokic zrobi wsad xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 15 minut temu, Lucas napisał: Uwielbiam teksty o konkursie wsadów gdy Jokic zrobi wsad xD Chyba dziś już nie będzie nic lepszego od porównywania Joka do Kownackiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 22 minuty temu, Lucas napisał: Po Biidzie czas na KATa Uwielbiam teksty o konkursie wsadów gdy Jokic zrobi wsad xD ale taki onehanded dunk to spory rarytas akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 7 minut temu, matek napisał: Chyba dziś już nie będzie nic lepszego od porównywania Joka do Kownackiego Kurde nie wiem gdzie ogladasz, ja na feed Denver. Murray super wszedł, a Jokic dość żywy jak na 1 połowę. Mega pass do Harriska, wcześniej zaskoczył podaniem Bartona Dziwnie ładny mecz jak na taki z udziałem Denver. Takie spotkanie z Dallas przegrali, więc niech pojawi się trochę błota na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 nie wiem czy ładny, dużo łatwych punktów i gdyby nie Murray to by mogło być słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 oni tam faulu craiga nie widzieli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 7 minut temu, Lucas napisał: Kurde nie wiem gdzie ogladasz, ja na feed Denver. A ja na c+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi