memento1984 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Po dzisiaj to bedzie mial 60% 3pt lolo. facet wymiata, zdjal jakas blokade w tym sezonie - zarazliwa pewnosc siebie! niesamowita roznica z naszym nowym trenerem. Jak dla mnie uczy ich cierpliwpsci i gry bez pilki Nie wiem co ma Beilein zrobic z fadtbreakami cediego i sextona bo Czesto nie potrafia zakonczyc Brown to jest gosc, embiid top minuty w zespole lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Co ten Sexton kasztani. Chyba jeszcze dobrej akcji nie miał odkąd oglądam. Same złe decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nawet teraz jak trafil to taki bezmozgi wjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 w sumie 3mam za Cavs w tym meczu, nawet fajnie się ich ogląda... myślę, że ze zdrowym Kevinem są w stanie powalczyć o PO ps. ten flagrant Embiida to kwintesencja słowa 'soft' w stosunku do ligi, przeca tam był normalny faul, ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nie ma czegos takiego jak zdrowy klove. Nance sknocil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 co za końcówka aaaaaj, szkoda tego rzutu Kevina, bo miał dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Slabo, trojka jak mozna bylo wziac mecz jakims biedo floaterem, szulac faulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Ech. Szkoda mi Cavs. Sixers nic nie grali. Ale z drugiej strony kiepski Sexton, a Thompson też się nie popisał. Raz mógł chyba wcześniej kończyć pod koszem, a zabierał się do tego jak pies do jeża, a raz kozłował sobie gdzieś w środku boiska i odpalił jakąś mega c***ową trójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Garland i Osman razem zebrali 10pts a gralismy do ostatniej sekundy. Moze Cavs beda takimi ubieglorocznymi kings wschodu he he he. szkoda ze kevina nie da sie ukryc w obronie Ps, wroci Windler (poor mans, ciemnowlosy huerter) bedziemy trzesli wschodem! Uwajajcie!!! Edytowane 13 Listopada 2019 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Suns sobie radzą bardzo dobrze z Lakers, naprawdę mogą być rewelacją tego sezonu Edytowane 13 Listopada 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) 38 minut temu, MarcusCamby napisał: Raz mógł chyba wcześniej kończyć pod koszem, a zabierał się do tego jak pies do jeża Przeczytałem na początku "zabierał się do tego jak papież do jeża". Chyba za dużo internetów i siedzenia po nocach Kaminsky cały sezon gówno gra, ale na Lakers widzę się przełamał. Edytowane 13 Listopada 2019 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Trzy farfocle wpadly miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Poki co najgorszy mexz w tym sezonie by a mile. Nic nie gra, thompson na zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 ławka nuggets wróciła w ostatnim momencie, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 ale fajna końcówka Hornets - Knicks no i dobro zwyciężyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 ale ładna kwarta dzięki @dannygd za zjinxowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Spurs własnie zebrali 3 piłki w 8.5 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) 8 minut temu, january napisał: s5 Spurs to się do tarcia chrzanu nadaje. pozdrawiamy Treya Lylesa lol Pop powinien podziękować i odpoczać juz w końcu Randle Morris Bennet Portis łącznie 4 straty, tak na drugim biegunie oczekiwań Edytowane 19 Listopada 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Harden backdoor cut O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 oglądam Pistons-Bulls i w sumie polecam, bo nie jest zły meczyk, ale w przerwie po 1q spojrzałem na inne mecze, a tam Miami Heat znowu miażdżą! Nawet mnie to nie zdziwiło, bo po 2q oni tak mają, ale spojrzałem sobie w statsy, a tam gość, który jest skazany na grę w Spurs robi 24 punkty i 8/10 za trzy. W 13 minut... k****, jestem w szoku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi