LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) ps. chciałem napisać coś ciekawego, ale Griffin się połamał Edytowane 23 Października 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Siakam siepie jak jakis westbrozy, 6/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Wtf Lowry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Wtf playcalling nursea hahahahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Clippers jak dzieci we mgle na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Kiedy Kawhi się zrobił takim Jordanem jumpshotu? Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Clippers na chorych procentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Wszystko niby fajnie ale czemu kurła nie gra w ogóle Alex Caruso? Load managment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Dziwne te rotacje Lakers dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Fultz wygląda dobrze lol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 http://nbastreams.xyz/live/6/ phila-boston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Wszyscy na Magic dziś poszli? Ja wybrałem Hornets - Bulls Przyjemnie piłeczka chodzi w TeamBorrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Jeszcze sobie nie uświadomiłem, że mecze Celtics-Sixers z rywalizacji Horford-Embiid przerodziły się w matchup Kanter-Embiid + Horford. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Wszyscy na Magic dziś poszli? Ja wybrałem Hornets - Bulls Przyjemnie piłeczka chodzi w TeamBorrego Bawią mnie te lineupy Boylena z trzema PG XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Towns to nie jest jakiś spasiony taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Towns to nie jest jakiś spasiony taki? W sumie trochę na takiego wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Towns to nie jest jakiś spasiony taki? Jak na fana Jokicia to powinieneś mieć więcej zrozumienia jeśli chodzi o rozdzielczość danego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 14 minut temu, ozzy110 napisał: Bawią mnie te lineupy Boylena z trzema PG XD Ja wlasnie mialem wrazenie, ze patrze prosto w slonce - lineup garland, sexton, clarkson. wiem, ze plusominisy sa smiechowe, ale Lovea -17 i -15 clarksona oddaje rzeczywistosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 12 minut temu, ozzy110 napisał: Bawią mnie te lineupy Boylena z trzema PG XD I co tu dużo mówić. Coby White z Nich najlepszy. Zresztą nie wiem czy w ogóle nie najlepszy wśród wszystkich graczy Bulls. Bulls grają mega paździerz. Hornets cała masa extra passów. Rozbijają obronę Byków na miękko. Te -10 to chyba najniższy wymiar kary po tej karcie. Zdrowy Cody Zeller to poor man wersja prime Marc Gasola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: I co tu dużo mówić. Coby White z Nich najlepszy. Zresztą nie wiem czy w ogóle nie najlepszy wśród wszystkich graczy Bulls. Bulls grają mega paździerz. Hornets cała masa extra passów. Rozbijają obronę Byków na miękko. Te -10 to chyba najniższy wymiar kary po tej karcie. Zdrowy Cody Zeller to poor man wersja prime Marc Gasola. Ty tak tego White'a nie wychwalaj bo też gra słabo. Zamiast wjazdu stepback trójka, zamiast podania do Lauriego mającego mismatch na bloku ten ciśnie twardo trójkę i gubi się mocno w obronie. Mnie akurat nie zachwyca. @MarcusCamby biedny Jonas dostał postera od DJJ Edytowane 24 Października 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi