MarcusCamby Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Nie chce blokować, więc odpuszczam. @Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Jeżeli mogę to po zwolnieniu Leonarda podpisuję Cody'ego Martina na 1y minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 McKinley Wright IV mogę go podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 W dniu 24.10.2021 o 21:59, Principe napisał: Jeżeli mogę to po zwolnieniu Leonarda podpisuję Cody'ego Martina na 1y minimum. Możesz. W dniu 24.10.2021 o 22:20, Pablo81 napisał: McKinley Wright IV mogę go podpisać? Możesz. Next: @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dalej, dalej. Ja już mam dwóch 2way'ów. @BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 O, zapomniałem o tym. Biorę Paula Watsona (RL Two-Way Thunder) jeśli mogę, jeśli nie to Chris Smith (TWo-Way Pistons) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Lamar Stevens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 W dniu 17.10.2021 o 15:12, kolader napisał: Lamar Stevens wraca do Nets (o ile tak mogę) ? @Principe 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: Lamar Stevens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 armoni brooks marcus garrett Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: armoni brooks marcus garrett Stary, na pierwszej stronie masz wypisane wszystkie nazwiska, które zostały już wybrane. Naprawdę zajmie to mniej czasu niż moje cytowanie tych postów, w których zostali wybrani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 carsen edwards abdel nader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 3 godziny temu, człowiek...morza napisał: abdel nader Wydaje mi się, że on u nas już nie może być 2way - rok temu była o tym mowa, że to ostatni raz kiedy może być, ale ktoś musiałby to zweryfikować bo ja najwcześniej we wtorek dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 44 minuty temu, cvbe napisał: Wydaje mi się, że on u nas już nie może być 2way - rok temu była o tym mowa, że to ostatni raz kiedy może być, ale ktoś musiałby to zweryfikować bo ja najwcześniej we wtorek dam radę. Nader nie może już być two-way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 2 minuty temu, january napisał: Lakers podpisują Cody'ego Martina na umowę two-way Przecież jest głosowanie. Nie rób jaj. Możesz złożyć ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Mavs podpisują na two-way Kevona Harrisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Cavs podpisuje na two-way Johnny'ego Juzanga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) AJ Green podpisuje TW (moj TW w poprzednim sezonie) OKC Edytowane 7 Października 2023 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Utah TW TyTy Washington Justin Champagnie Jason Preston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Blazers TW GG Jackson Kendall Brown Kennedy Chandler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi