Sylvinho. Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Keljin Blevins Next @karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Mavs podpisują Dylana Windlera na 2 lata @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Atlanta - Frank Jackson @Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Rezygnuje @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 9 minut temu, Principe napisał: Rezygnuje @Pablo81 Rezygnuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Sindarius Thornwell @Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Amir Coffey @MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @MMM2121 Twoje 12h już minęło - możesz wybierać w każdej chwili. @BMF teraz Twoja kolej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: Obaj już wybrani A Keita Bates-Diop (pierwszy w kolejnością którego chce)lub Marques Bolden Ewentualnie Sean McDermott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 1 minutę temu, MMM2121 napisał: A Keita Bates-Diop (pierwszy w kolejnością którego chce)lub Marques Bolden Ewentualnie Sean McDermott Chyba Marquesa Boldena możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 13 minut temu, MMM2121 napisał: A Keita Bates-Diop (pierwszy w kolejnością którego chce)lub Marques Bolden Ewentualnie Sean McDermott Keita gra w Jazz. Sean wybrany przez Suns. Zostaje Ci Marques Bolden tylko. Prosiłem aby wcześniej sprawdzać. Wszystko jest na pierwszej stronie na bieżąco aktualizowane kto poszedł, a w arkuszu ctrl+F i przeklikanie zakładek to naprawdę chwila roboty. @BMF Twoja kolej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Braveheart22 możesz wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Ja już mam dwóch graczy na two-way, tak że rezygnuję z tego wyboru. @kolader możesz kończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Biorę Cacoka jeśli nikt go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 3 godziny temu, BMF napisał: Biorę Cacoka jeśli nikt go nie ma Nikt ale nie wiem jak w arkuszu bo z tel nie mam jak sprawdzić. @Braveheart22 Twoja kolej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Braveheart22 napisał: Ja już mam dwóch graczy na two-way, tak że rezygnuję z tego wyboru. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) @kolader - oficjalnie Twój czas na wybór skończył się o godz. 13.00 zatem wybieraj, bo już może wybierać @elwariato - który ma czas do 1 w nocy. Ze względu na Sylwestra (nawiasem mówiąc @Sylvinho. najlepszego z okazji imienin ) okienko na wybór 2way zostanie zamknięte o północy z 1 na 2 stycznia. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Alfonzo McKinnie next @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Dobra. Wystarczy. Za długo czekamy na @elwariato. Zamykam two-way. I tak miał się zamknąć o północy. Dobijamy się od dłuższego czasu, nawet Kolader puścił go przodem, ja 22h temu szukałem kontaktu z nim przez kogoś, sam Qcin - Prezes Spółdzielni do której należy Wariat 16h temu do niego napisał i dalej nic. Będzie miał okazję pozyskać sobie po T1 drugiego two-waya. Temat 2020 łączę ze starym tematem aby się nie rozdrabniać. Wszystkich TW starałem się na bieżąco wpisywać do arkusza, ale na wszelki wypadek zawsze lepiej sobie sprawdzić. Ostateczna kolejność wygląda tak: Kolejność: 1. Nets - Lamar Stevens 2. Clippers - Dean Wade 3. Grizzles - Marko Simonovic 4. Warriors - Moses Brown 5. Blazers - Nathan Knight 6. Cavaliers - Adam Mokoka 7. Pistons - ZREZYGNOWALI 8. Pelicans - Chris Chiozza 9. Bulls - ZREZYGNOWALI 10. Thunder - Garrison Mathews 11. Celtics - Brodric Thomas 12. Hawks - Greg Whittington 13. Mavericks - Markus Howard 14. Wizards - Anthony Gill 15. Spurs - ZREZYGNOWALI 16. Kings - ZREZYGNOWALI 17. Pacers - Will Magnay 18. Suns - Theo Pinson 19. 76ers - Mamadi Diakite 20. Knicks - Kostas Antetokounmpo 21. Rockets - Taco Fall 22. Hornets - Marial Shayok 23. Heat - Dakota Mathias 24. Magic - Wenyen Gabriel 25. Raptors - Yuta Watanabe 26. Nuggets- ZREZYGNOWALI 27. Bucks - Brandon Goodwin 28. Timberwolves - Justinian Jessup 29. Lakers - Naji Marshall 30. Jazz - Yam Madara 31. Lakers - Abdel Nader 32. Timberwolves - Rayjon Tucker 33. Bucks - Saben Lee 34. Nuggets- ZREZYGNOWALI 35. Raptors- Anzejs Pasecniks 36. Magic - Omari Spellman 37. Heat - Jarrell Brantley 38. Hornets - Sir'Dominic Pointer 39. Rockets - Vit Krejci 40. Knicks - Gabriel Deck 41. 76ers- ZREZYGNOWALI 42. Suns - Sean McDermott 43. Pacers - Jalen Lecque 44. Kings - ZREZYGNOWALI 45. Spurs - ZREZYGNOWALI 46. Wizards - Keljin Blevins 47. Mavericks - Dylan Windler 48. Hawks - Frank Jackson 49. Celtics- ZREZYGNOWALI 50. Thunder - ZREZYGNOWALI 51. Bulls- ZREZYGNOWALI 52. Pelicans - Sindarius Thornwell 53. Pistons - ZREZYGNOWALI 54. Cavaliers - ZREZYGNOWALI 55. Blazers - Amir Coffey 56. Warriors - Marques Bolden 57. Grizzlies - Devontae Cacok 58. Clippers - ZREZYGNOWALI 59. Nets - Alfonzo McKinnie 60. Jazz - ZREZYGNOWALI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 zwalniam z two-way gabriela decka i oferuje two-way justinowi pattonowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi