kolader Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) @Braveheart22 @SlaKB ostatnie potwierdzenia Edytowane 30 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 55 minut temu, julekstep napisał(a): @RDG2 @Qcin_69 @MarcusCamby @Braveheart22 @SlaKB ostatnie potwierdzenia jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 29.10.2023 o 23:56, julekstep napisał(a): @Braveheart22 @SlaKB ostatnie potwierdzenia Ostatni będą pierwszymi. Gram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 to ostatni rodzynek do potwierdzenia @SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 @julekstep nie wiem czy gdzieś, przeoczyłam pytanie w nadmiarze czytania, postów, gram jak coś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 2 minuty temu, profesora napisał(a): @julekstep nie wiem czy gdzieś, przeoczyłam pytanie w nadmiarze czytania, postów, gram jak coś;) a fakt @Krzemo @kuba2419 -> ogarnie któryś listę obecności, pls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 No to potwierdzamy czy dalej się bawicie: @Szulim@profesora @matiwrona@Koelner @julekstep @RDG2@Principe@Qcin_69@MarcusCamby@Tecu @Reikai@eMeS @SlaKB @elwariato@Ashigaru @Sylvinho. @Roger@gimmie @Pablo81 @kahR @kolader@geniuz @SzuLcU@piotreksuper@Braveheart22 @LAF @Ice23 @Alonzo @Tecu z rozpędu wpisałem również Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Oczywiście, byki sa zadne krwi po rozczarowujacym koncu sezonu. Zainwestowalismy tez w nowy sztab medyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Coraz bardziej mi się nie chcę i tak bardziej z sentymentu i przyzwyczajenia....ale zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 4 minuty temu, Ice23 napisał(a): Coraz bardziej mi się nie chcę i tak bardziej z sentymentu i przyzwyczajenia....ale zagram. Zawsze możesz sobie zrobić przerwę i wrócić za sezon/dwa z innym teamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi