Qcin_69 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Potwierdzam, jak Julek napisze ze Ktoś jest c***owy to robi campy życia, jak napisze ze ktoś jest dobry to zalicza zjazd dekady, starczy sprawdzić wyniki typera by się przekonać o znajomosci silnika gry przez Julka! @Koelner bierz Suns/Raptors, bo Knicks to będzie masakra do prowadzenia przez 2/3 sezony pewnie i nie złapiesz bakcyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: @Koelner bierz Suns/Raptors, bo Knicks to będzie masakra do prowadzenia przez 2/3 sezony pewnie i nie złapiesz bakcyla chociaż @Tecu wziął Bulls w podobnym stanie i się nie zniechęcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Lubię wyzwania - Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Teraz, Koelner napisał: Lubię wyzwania - Knicks kk, wychodze na pol h -> jak wroce to opisze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Wykreślcie mnie z Suns, bo ludzie dalej piszą do mnie z pytaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 1 minutę temu, BMF napisał: Wykreślcie mnie z Suns, bo ludzie dalej piszą do mnie z pytaniami. Zagadaj z @Sylvinho. i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Simka łączy ponad podziałami Witamy nowego GMa Knicks @Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: Simka łączy ponad podziałami jak laczy? ot kolejny powod do nienawisci (rywal w gierce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @Zdzisław Ptak donosi, że Julekstep ma być wyłączony z sędziowania spotkań Knicks... Witamy na pokładzie @Koelner! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Siema @Koelner Ale się wkopales w ten NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 2 godziny temu, julekstep napisał: chociaż @Tecu wziął Bulls w podobnym stanie i się nie zniechęcił Pod względem salary i zawodników to pewnie nawet i gorszym, ale miałem swoje picki a @Koelner nie ma przyszłorocznego a w 2035,o ile mnie pamięć nie myli, mam snap z Knicks, ja biorę lepszy. Co prawda nie sądzę, że w dwa lata będę mistrzem , ale uczciwie informuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 40 minut temu, Tecu napisał: Pod względem salary i zawodników to pewnie nawet i gorszym, ale miałem swoje picki a @Koelner nie ma przyszłorocznego a w 2035,o ile mnie pamięć nie myli, mam snap z Knicks, ja biorę lepszy. Co prawda nie sądzę, że w dwa lata będę mistrzem , ale uczciwie informuję masz masz Knicks są generalnie w pupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Nie nadają się do tanku, ale za te 17 mln wolnego salary można coś fajnego pozyskać na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Spokojnie , w fantasy jakimś na yahoo miałem ekipę gdzie najlepszy był Evan Turner a w dwa lata wyciągnąłem ekipę , poczytam obczaje będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Braveheart22 Opublikowano 2 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: up! dwa wolne miejsca (Suns ze świetnym i młodym CP3 oraz Rockets w totalnej przebudowie - dla ambitnych!) polecam, Magda Gessler (dopiero co zaczęliśmy kolejny sezon -> więc jest idealny moment na wdrożenie się -> podgląd ligi tutaj: http://simbasket.pl/html/) Siemka. W sumie @elwariato mnie kiedyś priv namawiał na simke, więc jak Suns jeszcze wolni to mogę ich przytulić. Ale z zastrzeżeniem, że dopiero w weekend zacznę ogarniać temat, bo zapiernicz teraz mam Dobra, szybki komunikat i spadam, więc na do 23 na nic nie odpowiem jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Siemka. W sumie @elwariato mnie kiedyś priv namawiał na simke, więc jak Suns jeszcze wolni to mogę ich przytulić. Ale z zastrzeżeniem, że dopiero w weekend zacznę ogarniać temat, bo zapiernicz teraz mam Dobra, szybki komunikat i spadam, więc na do 23 na nic nie odpowiem jbc to bliżej weekendu napiszę wstępną instrukcję co i jak + stworzę konto do stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: Suns od weekendu są już zaklepani (po dzisiejszej simce wyślę nowemu GMowi instrukcję co i jak + zrobię konto) panie "Jestem na bieżąco" Możesz zakładać i wysyłać instrukcję co i jak. Jutro wszystko poogarniam Btw, Suns grają w porannej simce czy dopiero na wieczór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Możesz zakładać i wysyłać instrukcję co i jak. Jutro wszystko poogarniam Btw, Suns grają w porannej simce czy dopiero na wieczór? dopiero na wieczór za chwilę podeślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) W związku z rozpoczęciem nowego sezonu prośba o a) deklaracje dalszego udziału (opcjonalnie -> brak potwierdzenia przy dalszej aktywności simkowej traktuję jako automatyczną deklarację) b) rezygnacje z dalszego udziału (tutaj musowo -> prośba o dawanie znać jbc, żebyśmy mogli szybciej ruszyć z zastępstwem -> ofc mam nadzieję że żadnych rezygnacji nie będzie ) Edytowane 9 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi