LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: W sensie ze sporo opuscili. no bez jaj, KAT chyba nie aż tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: no bez jaj, KAT chyba nie aż tyle Towns ostatni mecz wygral w listopadzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 czyli Westbrook over Booker. Jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Towns ostatni mecz wygral w listopadzie:) Tamten mecz ze spurs wygrał Wiggins 26 punktów i plus 26. KAT grał 23 punktów 5 strat ale plus 5. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Ingram to jest jakiś gruby żart, pomimo, że doceniam jego postępy Gdzie jest caruso? Kibice pokazali kogo chca ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Teraz, fluber napisał: Towns ostatni mecz wygral w listopadzie:) a Pels dopiero niedawno mają lepszy bilans od Soty, ale już popatrzyłem po tych rosterach i rzeczywiście nie ma jakoś dużo tych kandydatów over Ingram, dziwny ten zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: a Pels dopiero niedawno mają lepszy bilans od Soty, ale już popatrzyłem po tych rosterach i rzeczywiście nie ma jakoś dużo tych kandydatów over Ingram, dziwny ten zachód Towns opuscil az 15 meczow czyli 1/3 wszystkich i jest 0-14 w ostatnich 14 meczach. To na pewno zawazylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Saba używa imienia Domas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, ignazz napisał: Saba używa imienia Domas ? raczej literówka Ciamciaramci Edytowane 30 Stycznia 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Oni chyba nie bardzo znajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Saba używa imienia Domas ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 1 godzinę temu, fluber napisał: Ta kwota jest smiesznie niska. 100 tysiecy to zart, wystarczy ze gracze ktorzy tam wystepuja sie zrzuca po jakies 4500 dolcow. To jest osmieszanie asg. Skoro miedzy 100 tysiecy a 10 milionow nie ma roznicy( 100 razy wiecej) to miedzy graniem o tysiac a sto tysiecy na cele charytatywne tez nie ma Twoim zdaniem roznicy?:) Ja nie twierdze ze za 10 milionow by sie bardziej starali ale uwazam ze to 100k jest bez sensu. To tak jak wplacic 2zl na mural. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 @january Tak wiem, nie lubisz mnie, ale muszę się tu z Tobą zgodzić, choć nie do końca. Ingram gra sezon podobny do Bookera, w równie słabym teamie, więc tu nie ma raczej większych kontrowersji. Mnie bardziej zdziwił brak Beala, choć ciężko by było go upchać na Wschód, ale Ingram jest w sumie spoko. Szkoda trochę PG13 (tu pewnie problemem było mało meczów), jednakże uczciwie patrząc na cały sezon, to Ingram rozgrywa sezon na miarę ASG. Jako jego fan nie powinieneś mieć wątpliwości, bo czy w ASG zagrałby Brandon, czy Devin to tak naprawdę kwestia gustu. Zasłużył jeden i drugi, a miejsc tylko 12. Ps. Tak, to takie podanie ręki z mojej strony, bo choć Twój 'loweryzm' do pewnych postaci bywa uciążliwy, to wartościowy z Ciebie user, i pasjonat kosza w jednym. Szanuję takich ludzi. Ps2. Co z tym Bealem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Booker, Beal, George czy inni nadal mają jeszcze szansę, ponieważ ostatnie ASG w którymś ktoś nie wypadł ze składu odbyło się w 2005 roku. Swoją drogą gdzie zaproszenie honorowe dla Vince'a? Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 8 godzin temu, eF. napisał: @january Tak wiem, nie lubisz mnie, ale muszę się tu z Tobą zgodzić, choć nie do końca. Ingram gra sezon podobny do Bookera, w równie słabym teamie, więc tu nie ma raczej większych kontrowersji. Mnie bardziej zdziwił brak Beala, choć ciężko by było go upchać na Wschód, ale Ingram jest w sumie spoko. Szkoda trochę PG13 (tu pewnie problemem było mało meczów), jednakże uczciwie patrząc na cały sezon, to Ingram rozgrywa sezon na miarę ASG. Jako jego fan nie powinieneś mieć wątpliwości, bo czy w ASG zagrałby Brandon, czy Devin to tak naprawdę kwestia gustu. Zasłużył jeden i drugi, a miejsc tylko 12. Ps. Tak, to takie podanie ręki z mojej strony, bo choć Twój 'loweryzm' do pewnych postaci bywa uciążliwy, to wartościowy z Ciebie user, i pasjonat kosza w jednym. Szanuję takich ludzi. Ps2. Co z tym Bealem? ale Ingram nie wszedl kosztem Bookera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 @julekstep Tak wiem, ale jakby się uprzeć to taki Booker mógłby zagrać nawet na SF. W końcu to ASG. Swoją drogą Booker robi 27/4/6 na 64%TS. Jego brak to faktycznie WTF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Ingram to, Ingram tamto. Rozumiem, że Tatum kosztem Beala nikomu nie przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Jendras napisał: Ingram to, Ingram tamto. Rozumiem, że Tatum kosztem Beala nikomu nie przeszkadza? to przynajmniej łatwo zrozumieć, winning team bias Edytowane 31 Stycznia 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 19 minut temu, rw30 napisał: to przynajmniej łatwo zrozumieć, winning team bias Nawet jeśli, to nie jest nawet oczywiste, że w przypadku Bostonu drugim po Walkerze wybranym do ASG powinien być akurat Tatum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 12 godzin temu, january napisał: - rok temu jeszcze łudziłem się, iż ma to wpływ na renomę u sędziów, ale po tym jak widziałem brak gwizdków dalej dla DLO po ASG taki jak wcześniej (by nie było - wiem, że on rok temu ovr słabo wymuszał wycieczki na linię, ale jednak przesadą była ilość nieodgwizdanych jumperków na kontakcie) mnie z tego wyleczył. Sędziowie gwiżdżą jak im się podoba, bycie all-starem nie pomoże tu Ingramowi raczej. Od zawsze mi imponuje konsekwencja sędziów NBA w czytaniu postów January'ego i niegwiazdaniu specjalnie fauli tylko dla graczy, których jest fanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi