wiLQ Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III Pacific w sezonie 2019/20 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: Qcin_69 - Jebac Projekcje Skam - Skammerzy Tocheck [komisz] - Bad Madafakas Jordan20 Radden - Radd3n Squad Falki - Bristol Riders Masud - Zdunia Squad Szulim - Dragons Nest jakubo1313 - Kubki julekstep - zmienie potem lorak - Trundle El-Maniaque - Bydgoszcz Bulls Sylvinho - Sylvinho Arizona Buu - Niepelnosprytni sowacx - W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi II i najnizsze 3 miejsca spada na poziom IV. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest Tocheck bo byl komisarzem w zeszlym sezonie i zgodzil sie pelnic ta funkcje ponownie Planowany termin draftu - 14.10 godz. 21.00 Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/36682 Edytowane 29 Września 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Witam wszystkich i zapraszam do głosowania w ankiecie z terminem draftu. W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III Pacific w sezonie 2019/20 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: Qcin_69 - Jebac Projekcje Skam - Skammerzy Tocheck [komisz] - Bad Madafakas Jordan20 - jordan20(j.sprawka) Radden - Radd3n Squad Falki - Bristol Riders Masud - Zdunia Squad Szulim - Dragons Nest jakubo1313 - Kubki julekstep - zmienie potem lorak - Trundle El-Maniaque - Bydgoszcz Bulls Sylvinho - Sylvinho Arizona Buu - Niepelnosprytni sowacx - One-Eyed Owls Planowany termin draftu - 14.10 godz. 21.00 Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/36682 Edytowane 30 Września 2019 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Nie podałeś godziny draftu, a to dość istotne, szczególnie w tygodniu Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 @Tocheck dodaj może do ankiety też ostatni weekend września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Siemanko - ogarnięte, co do godziny ja bym optował nad jak najpóźniejszą 21:30 - 22:00 nawet, ale zapewne niektórym może to nie pasować więc mogą być 2 opcje 21:00 i 22:00 np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Witek godziny standardowe 21.00 plus minus pół godziny. @lorak ostatni weekend września mam zajęty to nie wrzucałem. Myślę że trochę wcześnie by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 2 godziny temu, Buu napisał: Siemanko - ogarnięte, co do godziny ja bym optował nad jak najpóźniejszą 21:30 - 22:00 nawet, ale zapewne niektórym może to nie pasować więc mogą być 2 opcje 21:00 i 22:00 np. za! im pozniej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) Głosujcie w ankiecie: https://doodle.com/poll/dakcr9vcamfc6fkm Wstępni faworyci to 14.10 i 20-21.10 Dragon's Nest to Skam? czy inny menago? Edytowane 23 Września 2019 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 6 godzin temu, Tocheck napisał: Witek godziny standardowe 21.00 plus minus pół godziny. @lorak ostatni weekend września mam zajęty to nie wrzucałem. Myślę że trochę wcześnie by było... wcześnie, ale znając życie trudno będzie znaleźć jeden termin pasujący wszystkim, więc im więcej możliwości, tym lepiej. choć jeśli u ciebie odpada, to i tak nie ma tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 (edytowane) 9 godzin temu, Tocheck napisał: Dragon's Nest to Skam? czy inny menago? Jaki Skam - chwila moment Ja tu z Krakowa pochodzę to i smoka mam w nazwie Edytowane 23 Września 2019 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Sorki Szulim nie poznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Po 21:00 pasuje mi praktycznie każdy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skam Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Skammerzy to Skam jakby co pany żebyście się już nie gubili Mi tez wieczorkami raczej każdy dzień pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Na razie wygląda, że wszystkim pasuje poniedziałek 14 Pytanie do komisza - nieobecn na forym 4 dawała jakieś znaki życia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 na yahoo mamy 11/14 także trzech osób brakuje. Podrzućcie proszę nazwy swoich zespołów bo nie mogę rozkminić: zmienie potem, Bydgoszcz Bulls i Bristol Riders Termin praktycznie mamy ustalony: 14.10 godz 21.00 w razie konieczności 21.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) Mój zespół to Kubki(jakubo1313) Edytowane 25 Września 2019 przez jakubo1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 zmienie potem to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Dołącza do nas (o ile pasuje mu termin draftu) kolega sowacx. Witamy i życzymy powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radden Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Zagłosowane. Tak jak większość co do godziny optuję za plus minus 21.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Bydgoszcz Bulla i Bristol Riders Podrzuccie proszę czyje to składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi