air_mj Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Witam wszystkich i zapraszam do kolejnego sezonu rozgrywek. Stałych bywalców proszę o potwierdzenie uczestnictwa, natomiast nowych graczy zachęcam do zapisów. Klasyfikacja sezonu 2018/19 Heronim air_mj Jacenty Szogo Dziembus mSala Rigel Koro Miglinieks ------------------------------------------------- 10. Kraso 11. Ledley 12. Jazzmen Nowi gracze: Mich@lik Cvbe lukasz1906 Zapisy ogłaszam za zamknięte, ostateczny skład ligi: Heronim air_mj Jacenty Szogo mSala Rigel Koro . Kraso Jazzmen Mich@lik Cvbe lukasz1906 Edytowane 24 Września 2019 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Chętnie (ponownie) dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mSala Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Jeśli będzie wolne miejsce to mógłbym zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Hej, jeszcze dam znać bo zastanawiam się, czasowo jest u mnie gorzej w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koro Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Hej Jasne że gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 gram rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 @air_mj czemu mnie nie ma w tej lidze? myślałem, że jednak dałem znać, że chcę ponownie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 W dniu 22.09.2019 o 00:53, heronim napisał: +++ 15 godzin temu, heronim napisał: @air_mj czemu mnie nie ma w tej lidze? myślałem, że jednak dałem znać, że chcę ponownie grać Proszę na przyszłość wyrażaj się jaśniej, preferuję język polski lub angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1906 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Witam wszystkich. Dopiero wczoraj odkryłem polskie ligi fantasy NBA, do tej pory grałem tylko w tych losowych. Widzę, że zapisy już zakończone i macie 11 uczestników. Może wolelibyście mieć parzystą liczbę? Gram od tego sezonu na Sznurowadle, tutaj też chętnie bym zagrał, jeśli jeszcze znalazłoby się wolne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 34 minuty temu, lukasz1906 napisał: Witam wszystkich. Dopiero wczoraj odkryłem polskie ligi fantasy NBA, do tej pory grałem tylko w tych losowych. Widzę, że zapisy już zakończone i macie 11 uczestników. Może wolelibyście mieć parzystą liczbę? Gram od tego sezonu na Sznurowadle, tutaj też chętnie bym zagrał, jeśli jeszcze znalazłoby się wolne miejsce. Ok zapraszamy, potrzebujemy świeżej krwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1906 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Super! Dzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 1 godzinę temu, air_mj napisał: Proszę na przyszłość wyrażaj się jaśniej, preferuję język polski lub angielski. Dobra dobra Chciałeś mieć jednego groźnego rywala mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 6 minut temu, heronim napisał: Dobra dobra Chciałeś mieć jednego groźnego rywala mniej Na każdego trzeba znaleźć sposób Cieszę się, że będzie okazja z Tobą wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi