fluber Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 35 minut temu, ely3 napisał: Wchodzą z 1-0 Jednak nie wchodzą z 1-0: http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/competition-system Cytat The results of the three games from the 1st Round carry over to this 2nd Round Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Czy ja dobrze słyszałem, że zamiast Tatum komentator mówi Turner? Teoretycznie nie ma pomyłki. Edytowane 3 Września 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Ogląda ktoś pojedynek Durantów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Klepną ten turniej Jugole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Varejao co gra Zajebisty ten mecz Brazylia - Grecja Vareajo z szansa game winner Caboclo > Giannis, fakt nie opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Grecja prawdopodobnie out przed 1/4, muszą wygrać z USA i z Turcją w następnej fazie, a i tak może to nie dać awansu jeśli Brazylia ogra Turcję. Edytowane 3 Września 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Wielki Jokic lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Grecja ma słaby roster poza Giannisem jak na 'contendera', albo Serbia, albo USA D. Za to Turcja naprawdę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Teraz, january napisał: Mi chodziło o to pudło z FT na remis ;d Nie wiem, nie oglądałem, odpisywałem Lucasowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Świetny mecz Bruno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 1 minutę temu, january napisał: Nie no niekoniecznie, może być liczenie małych pts chyba? Czy jest jakiś chory regulamin, gdzie jak np 3 ekipy będą miały 4-1 to nie ma liczenia małych pts? 3-1*. Jest, ale taki Grecja ma margines błędu, że nawet jak ograją Czarnogórę, USA i Turcję, to mogą nie awansować do ćwierćfinału po tej porażce, to jest największy mankament tego regulaminu. A my Chiny, Rosja i bang, ćwiartka. Strasznie grają Amerykanie, ale takiego Mitchella to ja mogę oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Grecja - USA o awans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Strasznie Osman pokpił mecz Turkom, i decyzjami, i tą ostatnią akcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 14 minut temu, BMF napisał: Grecja ma słaby roster poza Giannisem jak na 'contendera', albo Serbia, albo USA D. Za to Turcja naprawdę dobrze. Gianis i większość gwiazd Euroligi. To ma być słaby roster? Niewytlumaczalna jest ta porażka, ale bez jaj. Zawiedli i tyle, nie oni pierwsi i nie ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 O k****. Ale męki USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Teraz, enba1 napisał: Gianis i większość gwiazd Euroligi. To ma być słaby roster? Grecja bez Giannisa nie istnieje od lat, z Giannisem też grają średnio. To, czy dali dzisiaj ciała, to inna sprawa, ja piszę o walce o mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 I jeszcze jak sfarcili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 ależ Osman spierdolił... Jeśli Turcja tego nie przepchnie (a moim zdaniem tego nie zrobi), to będzie mieć naprawdę ostro przejebane. Tureccy kibice w tańcu się nie pierdolą, delikatnie mówiąc. ale, co by nie mówić, mecz jest naprawdę zajebisty. No i zajebiste jest to, że najlepszym amerykańskim zawodnikiem jest turecki rozgrywający :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 1 minutę temu, BMF napisał: Grecja bez Giannisa nie istnieje od lat, z Giannisem też grają średnio. To, czy dali dzisiaj ciała, to inna sprawa, ja piszę o walce o mistrzostwo. O mistrzostwo? Nigdy realnie nie grali o mistrzostwo. Teraz otworzyło się okienko, wobec słabego rosteru USA, i nagle wszyscy grają o mistrzostwo. A tak po prawdzie to tylko ci Serbowie mogą to udźwignąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Mitchell xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi