ptak Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ale lepiej niż z Argentyną wygląda. Ich wysocy to dla naszych kosmiczny poziom. Nie wierzę w awans, ale wstydu na razie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Słabo zaczął Ponitka drugi mecz z rzędu, wiadomo co to oznacza tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 nsi dalej bez FT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jak ja mam dość tych niesportowych fauli, dotknąć w kontrze k**** nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) Jak w półfinałach będzie jeden zespół z Europy, to jak ustala kolejność pozostałych? Hiszpanie biorą czas Edytowane 10 Września 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 tu sie zgadzam, taki faul to zenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Teraz, ptak napisał: Jak w półfinałach będzie jeden zespół z Europy, to jak ustala kolejność pozostałych? są mecze 5-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Teraz, josephnba napisał: Jak ja mam dość tych niesportowych fauli, dotknąć w kontrze k**** nie można Tu jest ten przepis troche naduzywany, ale mimo wszystko uwazam, ze podobnie powinno byc w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Slaughter świetnie na razie w ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 o k**** mamy ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ja jebie, szok co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Po co nam Ponitka jak mamy duo Koszarek i Hrycaniuk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Teraz, polskignom napisał: Tu jest ten przepis troche naduzywany, ale mimo wszystko uwazam, ze podobnie powinno byc w NBA W nba jest trochę inny przepis niż ta parodia z MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Z -10 na -2, myslalem ze juz ponizej -8 nie zejdzie, ale problem taki, że Hiszpanie zawsze moga odpalić za 3 b2b... Albo horror, albo odjazd Hiszpanów, innej opcji nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Gasola faulowal, i gwizdek był przed rzutem, nie powinno być 2+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Odjazd, ale może jak nabiorą pewności siebie to w walce o miejsca 5-8 mogą powalczyć o awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Spoko się stawiliśmy na mecz, w sumie wszyscy zawodnicy poza Ponitką - jak zacznie grać Ponitka może być faktycznie równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 taki odjazd to nie odjazd, ja jestem w szoku ze sie trzymaja nasi mimo tych procentow hiszpanow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Pękła mu skóra na tym kolanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Rudy mial 3/3 za 3. Jeszcze sie okaze, ze Ponitka zrobil najwazniejsza robote... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi