Wujek Wójcik Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak wiem wiem, nic nie możemy zrobić, a media po nurkowaniu Staraka i gromów na Giewoncie moją kolejny temat, którym nas zanudzają. Tyle, że dwa pierwsze nie mają na nas wpływu, natomiast temat tytułowy to inna para kaloszy. No właśnie, podkreślając iż nie należę do eko terrorystów, lewicowych oszołomów ani prawicowych ignorantów, zwracam się do was jako typ, który tak jak wy jest zależny od tego samego - planety Ziemi. Wypełniłem jakąś petycje do rządu Brazyli, nie czuje, żeby miała jakiś wpływa - może znacie jakieś inne rozsądne strony bądź akcje, które możecie polecić. Nie mówie tu o radach z cyklu segreguj śmieci, nie śmieć w lesie, bo takie rzeczy rozumiem i stosuje. Wkurza mnie ta sytuacja i tyle. hit em! Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 zmienić prezydenta Brazylii, ograniczyć konsumpcję, duże korporacje. co to znaczy ekoterrorysta? ci co protestowali przeciwko wycince puszczy białowieskiej, chcą zamknięcia odkrywki węgla w Tomisławicach, rozbudowy elektrowni w Ostrołęce? no i najlepiej byłoby zredukować liczbę ludzi to około miliarda. za 50 lat i tak to się stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 51 minut temu, ptak napisał: zmienić prezydenta Brazylii, ograniczyć konsumpcję, duże korporacje. co to znaczy ekoterrorysta? ci co protestowali przeciwko wycince puszczy białowieskiej, chcą zamknięcia odkrywki węgla w Tomisławicach, rozbudowy elektrowni w Ostrołęce? no i najlepiej byłoby zredukować liczbę ludzi to około miliarda. za 50 lat i tak to się stanie Jak chcesz zmienic prezydenta Brazylii i ograniczyc duze korporacje (co do konsumpcjonizmu to tu sie ideowo akurat zgadzam, ale tez nie wiem jak chcesz to zrobic)? Za 50 lat wg prognoz to ma pyknac 10 miliardow. Tylko jedna rasa jest obecnie redukowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 10000000000? Bez pszczół, ryb, wody? Niezbyt to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 42 minuty temu, ptak napisał: 10000000000? Bez pszczół, ryb, wody? Niezbyt to widzę. Niby od lat srodowisko dostaje kopa a ludzi wciaz przybywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 15 godzin temu, julekstep napisał: Niby od lat srodowisko dostaje kopa a ludzi wciaz przybywa. Ale gdzieś to wreszcie musi się przelać, nie sądzisz? Ten stan rzeczy nie będzie trwał wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 https://www.rp.pl/Ekologia/190829572-Cejrowski-Lasy-amazonskie-sa-niepalne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 20 godzin temu, julekstep napisał: Tylko jedna rasa jest obecnie redukowana. no dobrze że Chińczycy o to dbają, stara cywilizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) 18 minut temu, Koelner napisał: no dobrze że Chińczycy o to dbają, stara cywilizacja Chińczyk to nie rasa (+ u nich jednak ciagle rosnie) Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Godzinę temu, julekstep napisał: Chińczyk to nie rasa (+ u nich jednak ciagle rosnie) https://www.focus.pl/artykul/mit-ludzkiej-rasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) 37 minut temu, Tecu napisał: https://www.focus.pl/artykul/mit-ludzkiej-rasy Drugi akapit artykulu mowi wszystko o k**** - na drugiej stronie pisza, ze Zydzi juz nie graja tak dobrze w kosza jak w latach 40tych bo teraz moga byc prawnikami i lekarzami a tak w zasadzie to maja do tego te same predyspozycje co Czarni gruby artykul Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 W dniu 24.08.2019 o 15:16, Wujek Wójcik napisał: Tak wiem wiem, nic nie możemy zrobić Problem polega na tym, że kto inny odpowiada za globalne ocieplenie, kto inny odpowiada za ograniczanie globalnego ocieplenia, a jeszcze kto inny odczuwa skutki globalnego ocieplenia. Co nie wróży nic dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 39 minut temu, Tecu napisał: https://www.focus.pl/artykul/mit-ludzkiej-rasy Co więcej, jeśli cofniemy się w czasie do lat 20. i 40. XX wieku, to okaże się, że wówczas sukcesy w sportach (koszykówce i boksie) odnosili zawodnicy pochodzenia żydowskiego. Co się z nimi stało? Dziś wolą pracować jako prawnicy czy lekarze. Pomyślcie ile MVP-caliber talentu marnuje się teraz robiąc przy rozwodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 11 minut temu, Chytruz napisał: Co więcej, jeśli cofniemy się w czasie do lat 20. i 40. XX wieku, to okaże się, że wówczas sukcesy w sportach (koszykówce i boksie) odnosili zawodnicy pochodzenia żydowskiego. Co się z nimi stało? Dziś wolą pracować jako prawnicy czy lekarze. Pomyślcie ile MVP-caliber talentu marnuje się teraz robiąc przy rozwodach. Nom - troche przypal na forum o NBA wrzucic art, ktorego bullshitowosc mozna zweryfikowac na podstawie zawartego w nim 'przykladu z NBA' (to tak jakby ktos tu wrzucil staly tekst Korwina o tym, ze w NBA najwyzsi zarabiaja najwiecej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 2 godziny temu, julekstep napisał: Chińczyk to nie rasa (+ u nich jednak ciagle rosnie) dobrze że to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 11 minut temu, Koelner napisał: dobrze że to wiesz dobrze ze mnie sprawdzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 7 godzin temu, josephnba napisał: https://www.rp.pl/Ekologia/190829572-Cejrowski-Lasy-amazonskie-sa-niepalne.html bardzo przestrzegam przed cytowaniem Cejrowskiego jako autorytetu w jakiejkolwiek sprawie. To taka ogolna uwaga, bo na tej akurat sprawie się zupełnie nie znam, natomiast gość tyle razy kłamał / oszukiwał / naginał że jego wiarygodność jest bardzo niska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Niechcący chyba pozwoliłem Ci uwierzyć że ja go cytuję jako autorytet To dla mnie największy Ćwok jakiego ziemia nosi Autorytetem to on może być dla jakiś pajaców prawaków Katolik który ukrywał rozwód patriota który zmienił obywatelstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 nie wiem, jak ktokolwiek wrzuca w jakiejs dyskusji link do jakiegos artykulu bez zadnego komentarza , bez zadnej emotki etc to ja zakladam ze osoba share'ujaca uznaje ten wpis jako wnoszacy cos do dyskusji i zgadza sie z autorem linkowanego artykulu, ale moze jestem staroswiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 tez tak mam nie bardzo wiem czemu nic nie napisałem, byłem pewny ze opatrzyłem to odpowiednim LOLem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi