Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, BMF napisał: George, Embiid, Davis, Jokić to jest półka superstarów gorszego sortu. No i z tego grona Embiid i Jokic powinni być najwyżej, bo są liderami swoich zespołów, a nie opcjami numer dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Dobranoc:) 6 LeBron James 9,5 Jaja sobie Panowie robicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 2 minuty temu, julekstep napisał: Davis nie zrobił nawet PO (gdzie mu tam do +50W w ogóle lol) mając koło siebie numerki 27 i 49 jako 2 i 3 opcja Jokic zrobił +50W mając koło siebie numerki 42 i 57 jako 2 i 3 opcja BĘC +50W odnosiło się do całej kariery Davisa, a nie tylko ostatniego sezonu. Tym gorzej to świadczy o liderowaniu Davisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Embiid jest na takim samym tierze superstara jak pozostała piątka miło że w top5 skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Jaja sobie Panowie robicie... Z tym że gość z takim "przebiegiem" i mający na koniec sezonu 35 lat może nie zagrać już lepszego i zdrowego sezonu od ostatniego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Jaja sobie Panowie robicie... Koniec epoki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Z tym że gość z takim "przebiegiem" i mający na koniec sezonu 35 lat może nie zagrać już lepszego i zdrowego sezonu od ostatniego? To wciąż LeBron James. Zdrowy jest po za zasięgiem całej reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: No i z tego grona Embiid i Jokic powinni być najwyżej, bo są liderami swoich zespołów, a nie opcjami numer dwa. Zarówno Clippers, jak i Lakers będą mieli 1a i 1b liderów, coś w stylu Warriors, jestem skłonny się założyć, że np. George zanotuje lepszy RS od Kawhiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: To wciąż LeBron James. Zdrowy jest po za zasięgiem całej reszty. Zdrowy i grający na maksa tak, ale kto wie na ile starczy mu sił i będzie miał motywacji w RS, a jeśli RS zagra mocne to czy starczy sił na PO etc. W tym wieku takie wątpliwości nie powinny dziwić. Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, BMF napisał: Zarówno Clippers, jak i Lakers będą mieli 1a i 1b liderów, coś w stylu Warriors, jestem skłonny się założyć, że np. George zanotuje lepszy RS od Kawhiego. Ryzykowny zaklad bo george ma wrocic koncem listopada a kawhi ma juz nie byc pod load management Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 a ja się nie zdziwie jak George zaliczy duzy zjazd i zrobi sezon na poziomie 17/18 czyli taki zwykly all star a nie top superstar nie dosc ze on ma kilknascie spotkan opuscic to jeszcze operacja i to nie na jedno ramie a oba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Swoją drogą, LeBron raz złapał poważniejszą kontuzję i wyleciał poza top5 po zdominowaniu ligi przez dekadę, Embiid nigdy nie rozegrał sezonu w pełni zdrowy - i wylądował w top5, nieźle. 5 minut temu, fluber napisał: Ryzykowny zaklad bo george ma wrocic koncem listopada a kawhi ma juz nie byc pod load management OK, myślałem, że George będzie gotowy na start sezonu. Kawhi gra na 70% w RS, w Spurs w sezonie 16/17 było tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 1 minutę temu, BMF napisał: Swoją drogą, LeBron raz złapał poważniejszą kontuzję i wyleciał poza top5 po zdominowaniu ligi przez dekadę, Embiid nigdy nie rozegrał sezonu w pełni zdrowy - i wylądował w top5, nieźle. W poprzednim sezonie też mocno hype'owałem Joela. Sądziłem, że zagra MVP sezon, więc trochę mnie rozczarował. W tym to już mówię sprawdzam. Od Niego i Davisa to już trzeba zacząć wymagać więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Embiid grubo z tym top5. To prawda, tzn. nawet rozumiem brak LeBrona, ale jakby wleciał za niego ktoś z pewnym zdrowiem (czyli ... Jokic), bo ja jednak myślę, że 35-letni LeBron to większy pewniak do bycia zdrowym niż Embiid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Cytat W poprzednim sezonie też mocno hype'owałem Joela. Sądziłem, że zagra MVP sezon, więc trochę mnie rozczarował. przeciez jakby zagrał te 10 spotkan wiecej to w normalnym sezonie (czyli takim gdzie ktos nie robi 36 ppg albo podobnej klasy zawodnk nagle nie dostaje kozackiego supportu co sie odbija na mocarnym RS) bylby solidnym mvp kandydatem Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Bo do zdrowia Embiida każdy się przyzwyczaił, a u LeBrona to + wiek to "nowy alert" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Btw. Rondo poza top200 i ultimate cancer w Lakers, Mirotic grający słabo w idealnym dla siebie systemie u Buda z kontraktem w Europie, Moore poza top200 - to tak jeszcze co do ''Davis nigdy nie zrobił +50W'', kilku ludzi z rotacji ubiegłorocznych Pels nie ma w rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 3 minuty temu, BMF napisał: Btw. Rondo poza top200 i ultimate cancer w Lakers, Mirotic grający słabo w idealnym dla siebie systemie u Buda z kontraktem w Europie, Moore poza top200 - to tak jeszcze co do ''Davis nigdy nie zrobił +50W'', kilku ludzi z rotacji ubiegłorocznych Pels nie ma w rankingu. Pelicans: Davis 7 Holiday 27 Randle 49 Spurs Aldridge 33 DeRozan 41 Rudy Gay 111 Pels nie licząc Knicks i Suns najgorszą drużyną w close games -> http://www.82games.com/1819/LEADRTG2.HTM brakowało closera i real franchise playera...brakowało pewnego ball handlera. Dwaj liderzy najlepiej czują się bez piłki i to był największy problem Pels. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Randle to jest jakieś top120, bottom 10 starting centrów ze słabym fitem do jakiegokolwiek poważnego zespołu, bądźmy poważni. No, top100 jak ktoś go ma w jakimś dziwnym fantasy i ma sentyment. No, top80 jak ktoś ma go w beGM i potrzebuje sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 3 minuty temu, BMF napisał: Randle to jest jakieś top120, bottom 10 starting centrów ze słabym fitem do jakiegokolwiek poważnego zespołu, bądźmy poważni. No, top100 jak ktoś go ma w jakimś dziwnym fantasy i ma sentyment. No, top80 jak ktoś ma go w beGM i potrzebuje sprzedać. no, tak top50 jak ktoś jest przeciętnym użytkownikiem e-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi