Zdzich Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 1 minutę temu, eF. napisał: Widzę, że na Siakama jest niesamowity hype. Bardzo dobry obrońca, coraz lepszy scorer, coraz lepszy podający, przy tym bardzo efektywny i nie robiący dużo błędów. Jako druga opcja był rewelacyjny. Oczywiście, że przejście na pierwszą może być trudne, ale przecież już w tym sezonie w meczach, gdzie Kawhi nie grał to potrafił być najważniejszym graczem i radził sobie bardzo pewnie. No i był coraz lepszy wraz z sezonem. Siakam ma bardzo dużą szansę stać się pierwszą opcją po obu stronach parkietu ekipy, która może sporo zamieszać. Wg mnie miejsce adekwatne, ale po sezonie może się okazać, że jest dopiero około #50, a równie dobrze zrobi kolejne postępy i za rok będzie TOP10. Ale biorąc pod uwagę jego rozwój i pracowitość, a także osiągnięcia to miejsce idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 19 minut temu, january napisał: Westbrook Westbrook będzie miał pozycję w rankingu jak numer na koszulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 25 minut temu, january napisał: Guards (7) Harden, Curry, Lillard, Kemba, Irving, Jr.Holiday, Westbrook Wings (7) Giannis, Kawhi, LeBron, George, Butler, Beal, Doncić Bigs (7) Embiid, Jokić, Davis, Towns, Draymond, Gobert, Griffin Jak byk mi zostało jeszcze 21 grajków , nie zgubiłeś kogoś @fluber? Oczywiście, że zgubiłem Ratujcie, może się zbierze ze 20 głosów, żeby już tego nie zaczynać od nowa i nie opóźniać publikacji?:) https://forms.gle/i56273ZU6gjqT57z8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Załóż może osobny temat na Jrue, żeby była większa widoczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @january będziesz mógł potem usunąć temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: @january będziesz mógł potem usunąć temat? Martwisz się, że miejsca na serwerze braknie, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nie chcę śmiecić bez sensu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Dobra, wrzuciłem, dorzuciłem też arkusz dla Beasleya, bo do TOP 200 pewnie by się luźno załapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Malik w top100 to trochę grubo MC poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Malik w top100 to trochę grubo MC poszedł Jak dla mnie to jest gracz kalibru Torrey Craiga, a Craig był 202, ale skoro się pojawił głos, że to TOP 100 grajek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Malik w top100 to trochę grubo MC poszedł Danny Green wtedy wbije na chatę i spuści łomot wiec Marcus nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Kurde, ja dałem mu 6, bo liczę na postęp i widzę, ze łapałby się do TOP100 z tą szóstką. Wcześniej jednak nie głosowałem i nie do konca zapoznałem się ze skalą ocen chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ignazz napisał: Danny Green wtedy wbije na chatę i spuści łomot wiec Marcus nie warto Jako, że zapomniałem o Holidayu, to Green na pewno wypada z TOP 100:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Bo 5 rozumiem jako neutralny, 1-4 jako ujemny gracz na parkiecie, 6-10 dodatni, a tu chyba trochę inaczej to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Lucas napisał: Malik w top100 to trochę grubo MC poszedł Chyba pisałem, że pewnie w okolicach 100 miejsca bym go widział, ale ciężko ocenić z marszu Teraz jak patrzę, to mam go wyżej niż np. Shameta, więc całkiem nieźle to oszacowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: Bo 5 rozumiem jako neutralny, 1-4 jako ujemny gracz na parkiecie, 6-10 dodatni, a tu chyba trochę inaczej to wygląda Masz ranking w 1 poście, więc możesz sobie wyskalować:) 8 to jest Donovan Mitchell 7 - Kevin Love 6 - Marcus Smart 5 - Tim Hardaway Jr 4 - Delon Wright 3 - Raul Neto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Wrighta miałbym nad THJ, ale mniej więcej kumam. Także zmieniłbym pewnie Malikowi z 6 na 5/4.5 w takim razie. Dużo zależy od...Harrisa i jego zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Jrue całe życie pod górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 2 minuty temu, julekstep napisał: Jrue całe życie pod górę Ale z drugiej strony to Jrue jest tak wyjątkowy, że ma swoje osobne głosowanie, a nie z resztą grajków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 2 minuty temu, julekstep napisał: Jrue całe życie pod górę Ale że 100 osób na etapie głosowania nie zauważyło, że go nie ma...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi