Skocz do zawarto艣ci

Ranking graczy NBA

fluber

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, january napisa艂:

Kurde, troch臋 mi to zaj臋艂o, wys艂a艂em, ale jestem sceptyczny. Przy SFach zachodu jako艣 zacz膮艂em si臋 zastanawia膰, czy PG wschodu nie zawy偶a艂em^

,,Troszk臋" za du偶o nazwisk naraz.

Licz臋 na efekt m膮dro艣ci tlumu o ile zbierze sie tlum.

Ciesze sie ze nikogo Ci tam nie zabraklo:)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Powoli te tabelki wype艂niam. Ale nazwisk jest za du偶o, jakie znaczenie dla top100 maj膮 relatywnie dalekie picki tego draftu czy ludzie pokroju Alexa Lena. No i ca艂o艣膰 b臋dzie wygl膮da膰 imponuj膮co, jak odpowie naprawd臋 du偶o ludzi. Fajny projekt koniec ko艅c贸w聽

Odno艣nik do komentarza

23 minuty temu, iglo13 napisa艂:

Powoli te tabelki wype艂niam. Ale nazwisk jest za du偶o, jakie znaczenie dla top100 maj膮 relatywnie dalekie picki tego draftu czy ludzie pokroju Alexa Lena. No i ca艂o艣膰 b臋dzie wygl膮da膰 imponuj膮co, jak odpowie naprawd臋 du偶o ludzi. Fajny projekt koniec ko艅c贸w聽

Zalezalo mi nie tylko na rankingu graczy ale rowniez na jakiejs wycenie sily druzyn, a do tego celu wypadaloby ocenic s5 i rezerwowa piatke. Ciezko postawic granice w jakims miejscu. Czy powinienem wrzucic Mykhailuka? Hezonje? Beasleya? Ostatecznie pewnie wyjdzie z tego cos w stylu top 300.

Podzielilem to dlatego zebyscie nie musieli tego robic naraz, troche ta ankieta powisi.

Jakby ktos mial jakas opcje gdzies te linki do arkuszy udostepnic to tez moze udaloby sie znalezc sensowna liczbe odpowiedzi.

Odno艣nik do komentarza

8 godzin temu, iglo13 napisa艂:

akurat tego Lena wypada szanowa膰, zobaczysz w tym sezonie, jego value jest naprawd臋 spore ;)

Odno艣nik do komentarza

Dla Duranta powinna by膰 inna skala :)聽Bym da艂 Tatumowi 10 bo go ceni臋, ale stawia膰 na r贸wni z Durantem to troche nie halo ;)

Niekt贸rym chyba trzeba da膰 na zach臋te 1 pkt wyzej, sk膮d mam wiedziec co taki Garland poka偶e, Porter Jr i ci inni rokasi.

Co do pozycji to mi najbardziej ten Brogdon na PG razi...

A ten Daivis Bertans na SF to kto? Ten Davis co jest 艣rodkowym/silnym skrzyd艂owym? Bo Dairisa, jego brata ju偶 nie ma w nba...

I te偶 zgadzam si臋, 偶e skala powinna by膰 szersza, z dok艂adno艣ci膮 do 0,5, 偶eby mo偶na by艂o por贸wnywa膰 graczy ze sob膮. Na nadmiar graczy nie narzekam.

Edytowane przez bulek
Odno艣nik do komentarza

@fluber

Wype艂nia si臋 ca艂kiem przyjemnie i dosy膰 szybko. Jedynie przy kilku graczach mo偶na si臋 zastanowi膰 d艂u偶ej, ale to nie fizyka kwantowa. Szacunek za w艂o偶on膮 prac臋!聽

Ps. duet Porter/Markannen dosta艂 u mnie聽 - 9/10. By膰 mo偶e troch臋 mnie ponios艂o, ale wierze w tych graczy. Fani Bulls, u welcome. :P

Odno艣nik do komentarza

14 godzin temu, BMF napisa艂:

Spoko effort, ale za ma艂a skala, i zbyt du偶o nazwisk,聽偶eby mia艂o to jak膮kolwiek warto艣膰 w ocenie graczy/zespo艂贸w.

Na ten moment jest ju偶 ponad 30 odpowiedzi, wi臋c mam nadziej臋, 偶e te wyniki nie b臋d膮 ca艂kiem bezwarto艣ciowe.

Odno艣nik do komentarza

@julekstep

Je艣li Markkanen b臋dzie zdrowy, to jest w stanie zrobi膰 du偶y progres wzgl臋dem poprzedniego sezonu,聽i mo偶e zaliczy膰 sezon na聽23/10, rzuca膰 za trzy na 37-40%, zagra膰 w ASG i by膰 mo偶e wprowadzi膰 Bulls do PO. Defensywa mo偶e by膰 problem, ale to ju偶 wyjdzie podczas sezonu.聽Powinienem mu wystawi膰 "8", ale da艂em 9, bo ma bardzo du偶y potencja艂.聽Natomiast Otto Porter w barwach Bulls (18p/6r, 49% za trzy!!)聽zagra艂 naprawd臋 dobrze. Ok, to tylko kilkana艣cie mecz贸w, ale to jest gracz, kt贸ry ma potencja艂 na bycie czo艂owym 3&D na Wschodzie.聽Mo偶e by膰 r贸wnie dobry co Middleton, a mo偶e nawet lepszy. Sezon poka偶e jak b臋dzie, ale Bulls mog膮 namiesza膰. Nie podchod藕 do tego zbyt emocjonalnie, potraktuj to jako zabaw臋, a b臋dzie l偶ej. Mam nadziej臋, 偶e pomog艂em. Swoj膮 drog膮, to subiektywne oceny, mo偶esz si臋 nie zgadza膰. A czasami wr臋cz powiniene艣, bo wtedy mo偶na podyskutowa膰.聽Na pocieszenie, Murray - 8, Joki膰 - 10. :D

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.