Marwat Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Dostałem drużynę w keeperze #1. Dlatego rezygnuje. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Chętnie przejmę po Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 @Marwat nie miał zespołu w lidze. Ale nie ma problemu, jesteś zapisany i będziesz w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mik Dżager Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Siema, zgłaszam gotowość. Zostałem zaproszony przez Falkiego i Arka Ś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolu21 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbarox Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Siema, zostałem zaproszony przez Arkadiusza,F alkiego i wilsona. Deklaruje, ze bede napier**alal /Jacob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 I tym oto pozytywnym akcentem dotarliśmy do finiszu deklaracji. No długo trwało, nie obyło się bez komplikacji ale się powiodło. Jutro pewnie zostanie założony nowy temat, odświeżona liga i będzie trzeba deklarować keeperow. Nowi oczywiście zaczynają od zera i mogą się szykować już na draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi