bulek Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) Wiem, wakacje w pełni, jedni spacerują sobie po plaży, inni po górach, obojętnie jakiego kraju, jeszcze inni co najwyżej po biurze Rok temu zaczynaliśmy deklaracje pod koniec sierpnia i spokojnie zdążyliśmy, ale teraz widzę, że nie obędzie się bez rotacji i bez pytania - gramy? Czas nas nie nagli, ale lepiej zacząć wcześniej i na spokojnie, żeby ew. szukać chętnych. Kto ma na starcie ile $, o tym później w stosownym temacie. Teraz zapraszam do deklaracji starych GM-ów, jak i nowych, którzy by chcieli spróbować sił. Użytkownicy, którzy już się wypowiedzieli pod kątem dalszej gry nie są odznaczani. 1. jordan20 2. bulls2006 3. Wolu21 4. Sylvinho 5. ozzy110 6. Wilson44 7. Decos20 8. Falki 9. Shevcu 10. bulek 11. KosiHoops 12. pabloboar 13. SuperSonics 14. t3jlor 15. @Skorup 16. Buu 17. 123 18. asq_ 19. Stryder 20. Big Tree Nowi: 1. DrumX 2. Araggorn 3. Chyzio 4. Mik Dżager 5. Mazi Edytowane 25 Września 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Panowie rezygnuje z fantasy, takze w moje miejsce w kazdej lifze mozna szukac zastępstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 1. @jordan20 - gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Muszę w tym sezonie ograniczyć ligi - więc mówię pass. Dzięki za grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Rezygnuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 No to mamy problem. Poszukuję chętnych, żeby liga wystartowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Gram @KosiHoops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falki Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 GRAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decos20 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asq_ Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marwat Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Witam, Jeśli nie dostanę się do Ligi Roto Keeper #1( a wszystko na to wskazuje) to chętnie dołączę. Ważne dla mnie jest aby grać tylko w jednej lidze Roto Keeper, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSonics Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Dzień Dobry, Powtórzę sie z postem z Keepera #1: Jeżeli macie wolne miejsce to ja z chęcia dołącze. Doświadczenie mam bardzo marne, ale w zeszłym sezonie spędziłem sporo czasu patrząc w tabelki i byłem atywnym graczem w lidze 6g i w tym sezonie chce grac w wiecej niz jednej prawdziwej lidze. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Cześć, Dostałem drużynę w Keeperze #1, więc ja odpadam. Sorki za zamieszanie. Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Panowie, jak ktoś ma znajomego, kto zechciałby grać w keeperku, niech da mu znać? I jeszcze jedno - jak ktoś nie jest pewny, niech się nie zgłasza, po prostu. Irytują mnie takie zgłoszenia i wycofywania. Edytowane 17 Września 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Panowie, staram się, by liga, pomimo rezygnacji doszła do skutku i mam nadzieję, że tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Witam, czy można się przyłączyć do tej ligi? Byłbym chętny pozdr Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi