julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A o samym Giannisie...jak na razie powiedziałbym, że moje ciągle na wierzchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Reakcje dzieciaków zawsze rozwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Ale piona z dziadkiem mu nie pykła nie dogadali się czy zrobią to po białemu czy po czarnemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Chciałbym tutaj wspomnieć o takim graczu jak George Hill, który jak dla mnie jest jednym z najlepszych rezerwowych w tym sezonie. Jest chyba troszkę niedoceniany, a chłop gra swój sezon życia, nie wierzycie? 56% FG, 53% za trzy, 86% ft, TS -71%, ortg -141!!, drtg -105, per - 20.2, efg - 69%, on court - +11.3, bpm - +4.7. Może jego średnie nie są imponujące, bo robi 10.4p/3.2r/3a/1s w niecałe 22 minuty, ale to nie jest najważniejsze w tym wypadku. Trafia mniej więcej 2/3 za trzy w każdym meczu, do tego nie popełnia praktycznie strat (0.7/g). Niesamowicie efektywny zawodnik, szanuje. Edytowane 27 Grudnia 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Znam od czasów spurs. Zawsze poukładany i lepszy niż box score. Miał mały volume i to pomagało bo nie każdy da radę grać tak 36 minut. Jeżeli dajesz mu odpowiednia role do .mozliwosci to skarb. Na krótko wejdzie w buty i S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 @ignazz W Pacers też sobie całkiem nieźle radził. Zresztą w Utah również. Następnie Kings, Cavs i w końcu chyba trafił do idealnej dla siebie organizacji. Już w poprzednich PO pokazał wysoką formę, ale to co gra w tym sezonie to jakiś kosmos. // btw, gdyby nie Hill to nie byłoby Kawhi w Spurs, hehe A tak poza tym to jest tak jak piszesz - to poukładany gracz, więcej jak solidny roles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.B.C Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Bucks w tym sezonie mają wielkie szanse na finał,chyba jak nie teraz to w sumie nigdy.Wygrali z Clippers i Lakers a to dużo mówi o ich sile.ok, to tylko rs ale tez dużo mówi o potencjale.Kto ich zatrzyma na Wschodzie??ECF to minimum,trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nie wiem co by musieli zrobić Bucks aby zyskać więcej uwagi na forum. Ida po swój rekord w RS (66W w 1971 roku), obecnie mają bilans 30-5. Grają mega zespołowy basket, mają czołowego HC, najlepszego gracza w NBA, trzecie off rtg w lidze (114), pierwsze def rtg (101!). Zdobywają średnio 120 punktów na mecz, siedmiu zawodników gra ponad 20 minut (najdłużej gra Giannis - 30.8, drugi na liście Middleton - 28, ósmy jest Connaughton - 18). Bud gra sporą rotacją (13 zawodników all the time, niekiedy 15-tu graczy), gdzie najmniejszą liczbę minut zgarnia DJ Wilson (11m/g). Ich się naprawdę świetnie ogląda i śmiem twierdzić, że to obecnie najlepsza drużyna w NBA. Jednakże patrząc na ostatnie PO, ich szansą na wejście do finałów jest nie obsranie się Bledsoe i Middletona, bo sam Giannis tego nie uniesie. Jeśli te warunki się spełnią, to uważam, że są w stanie zgarnąć wszystko w tym sezonie. Tak wiem, no brainer, ale tu brakuję naprawdę nie wiele do pierścienia. Aż strach pomyśleć co by było jakby faktycznie udało im się zatrzymać Brogdona w rosterze, damn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 37 minut temu, eF. napisał: Nie wiem co by musieli zrobić Bucks aby zyskać więcej uwagi na forum. Wymienic Giannisa na Jokicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: Wymienic Giannisa na Jokicia xD a jak już lecimy tak abstrakcyjnie, który team by zyskał bardziej - Denver czy Milwaukee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 34 minuty temu, eF. napisał: xD a jak już lecimy tak abstrakcyjnie, który team by zyskał bardziej - Denver czy Milwaukee? 1 do 1 raczej Denver. Murray/Harris dość zajebiście powinni pasować do Greka. Sap przy Giannisie mógłby być fake C itd. Z kolei Brooka niespecjalnie widzę obok Joka - więc musieliby robić dalsze ruchy, żeby dać mu jakiegoś mobilnego big mena. Więc już wymiana Jok/Grant (w obecnej formie) za Brook/Giannis mogłaby wbrew pozorom pójść w obie strony (i Giannis pasuje do grajków Nuggets i Jok do grajków Bucks) - kwestia chemii itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Jokić/Grant/Middleton/Matthews/Bledsoe vs Murray/Harris/Barton/Giannis/Brook? Damn. Niby win/win, ale Denver musieliby coś jeszcze dorzucić, bo to by nie przeszło. Poza tym co by się wtedy stało z fanbasem Nuggets? RIP? Heheszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 2 minuty temu, eF. napisał: Poza tym co by się wtedy stało z fanbasem Nuggets? RIP? Heheszki Nie wiem. Ja jestem fanbasem Joka - a Bucks akurat b.lubię "od zawsze", więc dla mnie luzik. W sumie Giannis to mój drugi ulubiony grajek, więc za Nuggets dalej bym trzymał kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 9 minut temu, julekstep napisał: Nie wiem. Ja jestem fanbasem Joka - a Bucks akurat b.lubię "od zawsze", więc dla mnie luzik. W sumie Giannis to mój drugi ulubiony grajek, więc za Nuggets dalej bym trzymał kciuki Też jestem fanem Greka. Wiem, że wielu ludziów go niedocenia, bo warunki fizyczne, ale dla mnie to chyba najciężej pracujący gracz w lidze. To cenię w nim najbardziej, choć kiedyś nie trawiłem graczy typu K.Malone (wiadomo, teamJordan), hehe. Finezja finezją, ale jakby tak połączyć skill Jokicia z podejściem Giannisa powstała by hybryda, która zabiła by tę ligę. A tak na marginesie, jak se tak dyskutujemy, bo ja za jakiś czas uciekam na imprezę - TOP5 ulubionych grajków obecnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Teraz, eF. napisał: Też jestem fanem Greka. Wiem, że wielu ludziów go niedocenia, bo warunki fizyczne, ale dla mnie to chyba najciężej pracujący gracz w lidze. To cenię w nim najbardziej, choć kiedyś nie trawiłem graczy typu K.Malone (wiadomo, teamJordan), hehe. Finezja finezją, ale jakby tak połączyć skill Jokicia z podejściem Giannisa powstała by hybryda, która zabiła by tę ligę. A tak na marginesie, jak se tak dyskutujemy, bo ja za jakiś czas uciekam na imprezę - TOP5 ulubionych grajków obecnie? Jok -> Giannis (przez chwile byl nr 1, dopoki nie zobaczylem JEGO <3) -> dluga przerwa -> Bron (kiedys hejtowalem, ale kupil mnie tym co robil przez ostatnie lata w Cavs) -> Sap -> Embiid (bo 1 - smieszne wpisy, 2 - dokucza KATowi 3 - tak jak Bird mial swojego Magica tak dobrze, zeby Jok mial swojego Embiida xD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 @julekstep No nieźle, a Doncicia nie lubimy? U mnie to chyba tak będzie - 1.Giannis, 2. Doncić, 3. Butler, 4. Siakam 5. Kennard Aha, dodałbym jeszcze Middletona, Curry, Brogdona i Drummonda (trochę na wyrost, yep). I tak żaden z nich się nie równa z TOP3 ever, czyli Jordan/Hill/Payton. Może Giannis i Luka kiedyś tu wbiją, u never know. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Miedzy top-5 ulubionych a 'nie lubie' jest jeszcze troszke miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 W piękna Sylwestrowa Noc prawidłowym zdaniem i niejako życzeniem dla Was wariatów jest Giannis plus Jok. Weź to zatrzymaj. I tego Wam życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 @ignazz Dziena. Życzę awansu do PO w tym roku, co by przedłużyć serię. A tak przy okazji to pisz śmiało TOP5 swoich ulubionych grajków, bo w sumie to jestem ciekaw jak to u Ciebie obecnie wygląda. @julekstep No to kończymy. TOP5 'Nie lubię'. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 All time ulubionych: Payton Manu Grant Hill Duncan Robinson obecnie: Brogdon Doncic Millsap Leonard choć akcja byla krzywa mial być następca Admirała Davis ale coraz bardziej Jok poza mainstreamem kibicuje John Collinsowi oraz DeHunterowi jednym z najfajniejszych osobowości jest Lonnie Walker nie ruszają mnie Foxy Turnery Ziony Bagleye czy inne Trae Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi