Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 PJ Tucker nie zostanie wymieniony przez Minnesote w najbliższym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 pojawia się sporo zapytań, więc oznajmiam, że Mikal jest niedostępny przynajmniej do świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 11 minut temu, SlaKB napisał: Gwarantuje Matthewsowi 3,7 mln w przyszlym roku, żeby wyrównać to co dostanie od Hornets, oczywiście jesli zasluzy na więcej to dostanie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 W temacie FA szybko zniknie, dlatego pozwoliłem sobie wkleić to tutaj, bo jest to deklaracja Z Garym to też taka sytuacja, że chyba za bardzo, wysyłając oferty, chciałem się wczuć w GMa real NBA, gdzie grono walczących o kontrakt graczy z camp invitations, jest spore i dlatego chciałem by kilku graczy mieć na takich kontraktach by odtworzyć jeszcze bardziej realia NBA. Mimo to Clark był moim faworytem do podpisania normalnego kontraktu 1+1 TO, po prostu zapomniałem na chwilę, że u nas w beGM to wszystko jest raczej rach ciach i koniec bez gadania Jeżeli to kogoś przekona, to deklaruję, że w przypadku wygrania Garego Clark (już nawet boję się odmieniać ) podpiszę go na 1+1 TO w pełni gwarantowany. Daję słowo. Był to mój stash, wydraftowałem go. Rozumiem, jeżeli kogoś nie przekonam, rozumiem. Z góry dziękuję za zaufanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 17 minut temu, Eld napisał: Nurkić wiekiem wpisuje się idealnie w długofalowy plan OKC i już w przyszłym roku zaproponujemy mu odstąpienie od player option aby mógł dostać lepsze wynagrodzenie przez renegotation. Trzymamy naszego moda za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: temat Tatuma jest niestety skonczony, tak on jak i Booker skoncza kariere w Minnesocie z koszulkami wywieszonymi pod kopula hali Musiałem Za kilka tyg. już bym tego nie znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 3 godziny temu, Alonzo napisał: Musiałem Za kilka tyg. już bym tego nie znalazł. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 18 minut temu, Alonzo napisał: Orlando Magic dziękują za grę Rodneyowi McGruderowi, który podczas tego blisko 2-letniego pobytu w naszym klubie pokazał swój pełen profesjonalizm, a dzięki swojej ciężkiej pracy i ambicji miał zawsze miejsce w rotacji Magic. Niestety sytuacja finansowa klubu, a więc problemy z luxury tax i widmem repeater tax w sezonie 2021/22 zmusiły Orlando do tego przykrego dla samego GMa ruchu kadrowego. Życzymy Rodneyowi powodzenia w jego nowym klubie Chicago Bulls i po cichu liczymy na powrót gracza do drużyny po wygaśnięciu jego kontraktu w przyszłości. Jeżeli tylko zawodnik będzie nadal grał w NBA, to w sezonie 2022/23 ma on u nas zapewnioną gwarancję minimalnego kontraktu tak długo, jak będzie graczem rl NBA. Rodney został sprowadzony do Orlando podczas sezonu 2018/2019 z Cleveland Cavaliers za 2 2nd picki oraz 2mln.$, a po sezonie będąc RFA podpisał 3-letni gwarantowany kontrakt za 12mln. z TO w 4 roku na 4,6mln. W barwach Magic był zawsze graczem rotacyjnym, grając głównie na pozycji sf z ławki, ale część meczy ( w tym w serii w playoffs z Celtics) grał w s5. Powodzenia Rodney! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 12 minut temu, Qcin_69 napisał: Paul George oczywiście dostanie propozycje nowego kontraktu za rok i jest w długoletnich planach zespołu Liczę na to, ze podczas III tury FA będzie tu więcej deklaracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Liczę na to, ze podczas III tury FA będzie tu więcej deklaracji Szkoda, że nie będą one miały mocy prawnej jak tylko no trade clause wejdzie w życie. W sumie i tak nie miały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Szkoda, że nie będą one miały mocy prawnej jak tylko no trade clause wejdzie w życie. W sumie i tak nie miały. Będę je przypominał zawsze przed głosowaniami - liczę na to, ze te deklaracje będą brane pod uwagę przez głosujących GMów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 New York Knicks zaoferują kontrakt Carmelo Anthonemu w ostatniej turze i gwarantują, że go nie wytransferują i będą mu oferować kontrakt w kolejnych sezonach, jeśli w realu będzie dalej grać w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Cavaliers zaoferują Campazzo w 4tej rundzie full taxpayer 1+1 PO, więc wszystkich którzy zagłosowaliby na Cavs proszę o zaznaczenie odrzucenia wszystkich ofert w tej rundzie... Gwarantuję także podjęcie TO w przyszłym sezonie, w przypadku wygrania w tej rundzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Obiecuje RHJ, ze dam mu 2 letnie gwarantowane BaE w przypadku, gdy nie podpisze Mo Harkless. Dobra ofert, wiec na jego miejscu bym zaryzykował. @cvbe @MarcusCamby @BMF (oznaczam, którzy już zagłosowali na Wizards) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Jest tylko dwóch graczy których pewnie wymienimy i to tylko ze względów finansowych, Morris i Niang (ewentualnie Dedmond) reszta zespołu, nawet jeśli się połamie, dokończy sezon w Minneapolis, bo zasłużyła by założyć pierścień. Żeby nie zaginęło w gąszczu naszych dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 2 minuty temu, mac napisał: A Dwight uważa gre w Minny za najlepszą przygodę w swojej karierze i chciałby tu grać do Jej końca, a dalej nawet pełnić rolę Udonisa Haslema jako mentora. Bardzo chętnie podpisze w lato 3letni kontrakt za minimum z team option w last year i my w Minny to uszanujemy oczywiście, tak jak szanujemy życzenia wszystkich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Co tu robi mój post? To nie jest żadna deklaracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: W beGM mam dynastie xd tam nie ma już co dealowac bo jest samograj Musiałem Taka perełka nie może zaginąć w gąszczu postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Wrzucę zawczasu zanim znowu pozmieniają (bitwa o KCP) : 5 minut temu, człowiek...morza napisał: w knicks ma 30 minut z marszu i miejsce w s5. nie da sie miec wiekszej roli a w nawaizaniu do drugiego argumentu, waidomo ze knicks czy lakers to duzo bezpieczniejsza opcja 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: no coz, nci nie poradze :D. faktem jest, ze czeka go miejsce w s5, a z nim w skladzie staje sie faworytem na wschodzie 9 minut temu, january napisał: Przecież u mnie będzie starterem z marszu. Ta oferta Wizz nic nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 27 minut temu, Qcin_69 napisał: 3.Skąd wziąłeś 8 minut dla KCP nie wiem, będzie grał pewnie koło 20 na mecz w zespole który idzie po tytuł. Może i więcej, zobaczymy jak się wpasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi