Tocheck Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Oddam Conleya w dobre ręce. Dużo nie oczekuję, najlepiej jakiegoś PG z asystami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Czy można prosić o jakąś aktualizację składów? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Każdy do wzięcia, zapraszam do Denver na wyprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Wrzucam tabelki (tym razem) po kolejnych 4 tygodniach sezonu: Na średnich: Na totalach: Nastepne tabelki wrzuce już za 2 tygodnie tak jak robiłem to do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 W dniu 30.11.2019 o 14:31, wilson44 napisał: @blackmagic ban na pobieranie na miesiąc za przekroczenie salary pobraniem McGee. to samo @Benon za pobranie Tadeusza Younga składy powinny byc aktualne na Excelu https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BVi3dewGqdqY_sE3BXQOp4SZMY2U9pnrhIZbhIhG1NE/edit#gid=266377619 Miesiąc juz wczoraj minal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 @wilson44 Mozesz mi przywrocic pobieranie graczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Kaczka na taczce czyli Jonathan Isaac aka top 5 ulubionych graczy Eviego wjeżdża na rynek z powodu kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 38 minut temu, evitacre napisał: Kaczka na taczce czyli Jonathan Isaac aka top 5 ulubionych graczy Eviego wjeżdża na rynek z powodu kontuzji. Zerknij u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 1 godzinę temu, cvbe napisał: Zerknij u mnie Popatrze, narazie wysłałem całego 1 propsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Wysłucham ofert za Westbrooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W dniu 1.01.2020 o 15:25, blackmagic napisał: @wilson44 Mozesz mi przywrocic pobieranie graczy?? sorka, troche swięta za bardzo wjechaly. juz mozesz :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Do wzięcia Holmes, Noel, Ball, a nawet Antek Edytowane 4 Stycznia 2020 przez bulls2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Dobra pora trochę zaorać, do wzięcia : Warren DeAndre Kanter Tych dwóch ostatnich może fajnie wam zbiórkę i fg% poprawić jak macie tam dużo pkt do zyskania. przy dobrej ofercie Hield oraz Bridges. interesuje mnie przyszłość, młodzi i picki, na przyszły rok mam core kemba-klay-culver-hayes (bridges, hield), więc gracze z defensywnym potencjałem miłe widziani. PS. @bulek albo @wilson4 przypomnicie mi na podstawie czego u nas kolejność draftu się przyznaje ? Edytowane 6 Stycznia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 4 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Dobra pora trochę zaorać, do wzięcia : Warren DeAndre Kanter Tych dwóch ostatnich może fajnie wam zbiórkę i fg% poprawić jak macie tam dużo pkt do zyskania. przy dobrej ofercie Hield oraz Bridges. interesuje mnie przyszłość, młodzi i picki, na przyszły rok mam core kemba-klay-culver-hayes (bridges, hield), więc gracze z defensywnym potencjałem miłe widziani. PS. @bulek albo @wilson4 przypomnicie mi na podstawie czego u nas kolejność draftu się przyznaje ? Salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 12 godzin temu, RonnieArtestics napisał: PS. @bulek albo @wilson4 przypomnicie mi na podstawie czego u nas kolejność draftu się przyznaje ? Bierze się pod uwagę najlepszych zawodników w danym teamie pod kątem produkcji ($) i mnoży przez ilość rozegranych przez każdego z nich spotkań, aż do uzyskania bariery 492 meczy (6x82). Następnie suma tych iloczynów daje pewien wynik, który się potem porównuje z innymi teamami. Im mniejsza suma iloczynów, tym niższy pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) U mnie cały czas Isaac do wzięcia ---------------------------------------------------------- nieaktualne. thx @bulek tak swoją drogą to ja coś źle policzyłem bo ten Ariza by sie chyba zmiescił co nie ? Edytowane 9 Stycznia 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) W dniu 6.01.2020 o 20:38, RonnieArtestics napisał: Dobra pora trochę zaorać, do wzięcia : Warren DeAndre Kanter Tych dwóch ostatnich może fajnie wam zbiórkę i fg% poprawić jak macie tam dużo pkt do zyskania. przy dobrej ofercie Hield oraz Bridges. interesuje mnie przyszłość, młodzi i picki, na przyszły rok mam core kemba-klay-culver-hayes (bridges, hield), więc gracze z defensywnym potencjałem miłe widziani. PS. @bulek albo @wilson4 przypomnicie mi na podstawie czego u nas kolejność draftu się przyznaje ? 2.12. Kolejność w drafcie debiutantów w każdym kolejnym sezonie odbywa się poprzez zrobienie oddzielnej tabelki roto, w której każdej z drużyn punktować będzie tylu najdroższych zawodników, aby uzyskać przez drużynę 492 rozegrane mecze. Wówczas w wyniku mnożenia pensji tych zawodników razy ilość rozegranych przez nich dla danej drużyny spotkań i dzieleniu tego przez 82, otrzymujemy całą tabelę roto, w której drużyna z najgorszym wynikiem wybiera w drafcie jako pierwsza, a najlepsza jako ostatnia. w skrócie: Im mniej zawodników w zespole z wysokimi pensjami (pensje jakie będą na przyszły sezon, a nie te z początku tego sezonu) i mniej rozegranych meczów przez tych z najwyższymi pensjami (czyli kontuzje najlepszych w zespole) tym większa szansa na lepszy pick. @El chapo ban na pobrania z FA za przekroczenie salary dodaniem 3 dni temu... Luka Korneta Edytowane 16 Stycznia 2020 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Skupię połamańców. Na sprzedaż m.in. Smart, Robinson, Kuzma, McCollum, Randle, Zeller, Nunn, może i Thybulle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Mam Millsapa Oddam za frytki z keczupem. Albo bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi