wilson44 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 34 minuty temu, evitacre napisał: No tak myślałem ze @wilson44 chroni tyłeK kruczkami prawnymi po tym jak zgarnął gościa którego chciałem pobrać Nic straconego. Gwiazda wczorajszej nocy, mr. Holmes zostaje Waiverem. Zapraszam do licytacji Chicago Bulls banik na miesiąc za przekroczenie salary pobraniem Holmesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 20 godzin temu, wilson44 napisał: Nic straconego. Gwiazda wczorajszej nocy, mr. Holmes zostaje Waiverem. Zapraszam do licytacji Znowu to robisz Wiesz ze mam zapchane salary i go nie zmieszczę mimo to podpuszczasz !;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 @DrunX wyczyśc skrzynkę. Sprawę mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) Fajna noc. Curry złamał rękę a KAT kogoś pobił. Także sory jesli nie dogram meczów ——————— dobra, dajcie znać co za kurę mogę dostać Edytowane 31 Października 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Jeszcze 3 dni i ban do zdjęcia.. w końcu będę mogl zrzucić josha jacksona heh. Chetnie powalczę o coś w tym roku, bo idzie dobrze, wiec jak ktoś coś to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 @evitacre Sorry ze odrzuciłem trade bez opisania. Ogolnie to nie jestem zainteresowany wymienianiem na starszych zawodnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 19 godzin temu, blackmagic napisał: @evitacre Sorry ze odrzuciłem trade bez opisania. Ogolnie to nie jestem zainteresowany wymienianiem na starszych zawodnikow Spoko, dzięki za komentarz. Chyba ze mogę kogoś dorzucić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Teraz, evitacre napisał: Spoko, dzięki za komentarz. Chyba ze mogę kogoś dorzucić ? Kura nie jestem zainteresowany ale Irvinga mogę sprzedać tylko nie za ludzi po 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 W dniu 3.10.2019 o 10:48, wilson44 napisał: Zacząłem powoli akutalizować excela po dzisiejszych pobraniach. @RonnieArtestics, miales 249$ salary, przesunales Klaya na IL Spota, i pobrales Keldona Johnsonsa (3$) tym samym przekraczjąc salary o 2 dolary. Bardzo mi przykro, ale w takiej sytuacji Keldon ląduje na FA a Ty dostajesz blokade pobierania zawodnikow na miesiac Proszę o zdjęcie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jako ze mój ban powinien dziś zejść rano, a nie zszedł to napisałem do komisza jakby coś claim jednego waivera z kwotą jaką daje za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jesteś wolny. Myślałem, że Wilson zdejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 27 minut temu, bulek napisał: Jesteś wolny. Myślałem, że Wilson zdejmie. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Ok już wysłałem waivera jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Tabele na średnich i na totalach po pierwszych 2 tygodniach sezonu: Na średnich: Na totalach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Do sprzedania młodzi Edwards i Huerter za coś na teraz. Ktoś zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Nikt nie skomentował dealu Curry za Ingrama i Robinsona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Fajny deal, taki out of my league... Szkoda że ich za KD nie wyciągnąłem tylko jakichś placków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Godzinę temu, cvbe napisał: Fajny deal, taki out of my league... Szkoda że ich za KD nie wyciągnąłem tylko jakichś placków Nie chciałeś. Robinsona masz gdzie indziej a Ingram nie był wtedy za wiele wart. Z tego co pamiętam to od początku miał być Randle i Winslow. Tanku ciąg dalszy, trzeba mieć nadzieję, że Curry nie wróci za szybko i nie zepsuje tanku i może będzie miał promocyjną pensję na przyszły rok. A za rok...... może skończę z tankowaniem z piatką Curry / SGA /Durant / Zion / Ayton a z ławki top5 draftu, Washington, NAW, Williams, B. Brown. Oczywiście jeżeli to mi się zmieści w salary I oczywiście jak mnie nie wyrzucicie za niedograne sloty, bo aktualnie grać nie mogą Zion, Ayton, Curry, Durant, ale na razie niedogranych nie jest dużo i będę się starał rotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Tego Ingrama masz jeszcze odemnie Tecu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Godzinę temu, Qooniu napisał: Tego Ingrama masz jeszcze odemnie Tecu? Tak jest. Dostałem z jakimiś dodatkami za Paula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi