Skocz do zawartości

Houston Rockets 2019/20 - w drodze po tytuł

rw30

jaki wynik przewidujesz w przyszlorocznych finalach? (chill, możesz zaznaczyć więcej niż jedno odpowiedź jeśli nie jesteś pewny)  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki wynik przewidujesz w przyszlorocznych finalach? (chill, możesz zaznaczyć więcej niż jedno odpowiedź jeśli nie jesteś pewny)

• Rockets vs. Bucks 4:1
    • Rockets vs. Raptors 4:0
    • Harden vs. Pacers 79:73
    • Rockets vs. 76ers 4:2
    • Harden vs. Paul 38.1M : 38.5M

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.11.2019 o 22:47, ttr napisał(a):

Houston miało fajny comeback, ale Westbrook zmissował wide open layup na 114-111 i Dallas znowu uciekło. Już pomijając ten jego chaos twórczy i to, że grzeje mu się beret to co stało się z jego jumperem ? Nigdy nie rzucał wybitnie no, ale na jakimś akceptowalnym poziomie jednak, a tu od 2 lat ceglarnia niesamowita.

Rozwiń  

Ja wiem, że RW0 jest słaby w tym RS, bo taka prawda, ale Harden (2/15 za trzy) grał chyba jeszcze gorzej. A tak poza tym to Doncić > Houston.

ogólnie coś mi sie pokiełbasiło, nevermind. Z reguły jednak te niedzielne mecze dla Europy to east coast (mniejsza różnica czasu), a przynajmniej tak było jak oglądałem je jeszce na żywo (czyli ostatnio to gdzieś w 2005 :P z ludźmi ze starego forum e-basketu w tej pizzeri we Wro koło akademii ekonomicznej)

Edytowane przez rw30

Pierwszy komentarz pod filmem:

The 13 highest-scoring games of 2019:

1. James Harden: 61

2. James Harden: 61

3. James Harden: 60

4. Damian Lillard: 60

5. James Harden: 59

6. Devin Booker: 59

7. James Harden: 58

8. James Harden: 58

9. James Harden: 57

10. James Harden: 57

11. James Harden: 57

12. James Harden: 56

13. James Harden: 54

Harden zagrał kosmos. Fajnie się wstrzelił w bardzo słabych Hawks, którzy generalnie mają problem z obroną, a dodatkowo byli b2b po OT. W pierwszych dwóch kwartach próbowali podwajać go. Efekt był taki, że zdobył 31 punktów.  W 3Q w pewnym momencie próbowali bronić go w trzech by nie zdobył w sumie 60 punktów, nie udało się. Po 3Q 127-73 śmiechowy wynik.

Harden i Houston coraz lepiej wychodzą z tego podwajania. James jest jak Borg potrzebował trochę czasu i zaadoptował się.

Ja nie jestem zadowolony z wyniku wiec nie wszyscy. 
edit bo widzę zdziwienie

spurs zaczęli bardzo słabo sezon ale tu po części wina Popa i jego rotacji gdzie ustawił skład bardzo słabo. Główne zarzuty:

DDR z braku laku przestawił na SF bo zakochany jest w Forbesie dobrym strzelcu ale mizernym obrońcy króremu niezależnie od formy daje S5 co może budzić uczucie niesprawiedliwości u innych 

seria porażek sprawiła ze zaczęły się rozmowy z PTB Pistons Kings i Miami co do oddania LMA i DDR co byłoby końcem ery popa i startem obudowy wokół Murray White Walker ewentualnie Puddle oraz tego co otrzymali by spurs w zamian w tym picki. W sumie tank i granie młodymi zbliżyłoby spurs to top loterii bo mogą mieć 3 picki pierwszorundowe. Nawet zakładany deal z pistons gdzie brany byłby kontuzjowany ale spadający Jackson wygenerowały w lutym wybór jeszcze ekstra gdyby na raty to robić. 
wiec obecnie spurs i tak to słaby zespół a przypadkowe wygrane raczej przeszkadzają niż pomagają. Kazda wygrana to walka o PO i ograniczenie młodych. A młodzi potrzebują czasu gry który pop daje Millsowi Gayowi Belli i Gwiazdom. Stad niezadowolenie. 

Edytowane przez ignazz

W dniu 4.12.2019 o 14:23, Braveheart22 napisał(a):

Zastanawia mnie, jak się czuje Russ po takim meczu, gdzie w 30 rzutach robi tyle samo punktów, co Rivers w 8. Rusza go to choć trochę, czy ma absolutnie wyjeb... 🤔 

Rozwiń  

A to jakas nowosc dla Westa? Triple Double weszlo, mimo ze mu Capela troche przeszkadzal ze zbiorkami :D

• Eld zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.