dannygd Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) 14 minut temu, polishllama69 napisał: ale to sopho XD Zgłaszam się zatem do łapu capu Edytowane 23 Lutego 2020 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 świetny generał na boisku, bardzo dobrze czuje grę w ofensywie i wie kiedy co trzeba dołożyć, no i jest liderem zespołu w +- w clutch situations a kto to to już bez znaczenia czy Melton czy Paul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 22 minuty temu, dannygd napisał: Dennis naprawdę gra efektywnie w tym sezonie, chyba pierwszy raz w karierze, więc raczej jego bym widział - choc moim faworytem jest De'Anthony Melton! Może to zabrzmi dziwnie, ale jeśli MEM wejdą do PO - to tylko dzięki niemu! Normalnie nowy Andre Igoudala! Popieram. Fajnie jakby takiego gracza docenili, ale raczej bez szans, brakuje minut i kilku ppg więcej. "tylko dzięki niemu" haha, no tu grubo poleciałeś, ale rozumiem, bo też siedzę w bandwagonie tego chłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: "tylko dzięki niemu" haha, no tu grubo poleciałeś No wiadomo, że przejaskrawiam, ale tam ławka wygrywa mecze, nie S5 - które oczywiście z racji b.mlodego składu nie ma szans na równorzędną walkę z S5 top PO teamów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 w ogóle mogę wrócić do mojej ulubionej oceny Brooksa, ale fatalny jest po tym jak podpisał extension XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 10 minut temu, polishllama69 napisał: w ogóle mogę wrócić do mojej ulubionej oceny Brooksa, ale fatalny jest po tym jak podpisał extension XD Fakt, ale próbka mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Fakt, ale próbka mała nie ważne, czekałem na to dwa miesiące XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dziś krótko. Cieszę się z dwóch rzeczy. Z winu OKC i z tego że Dort ma przynajmniej proste do wymówienia nazwisko bo starzy to mu ostro odlecieli przy wymyślaniu imienia. Swoją drogą, ja nie wiem skąd on go wygrzebali. 6/6, 2/2 za 3 pt, plus/minus +36. Ten mysio pysio pokazał o wiele więcej w tym sezonie niż jakiś tam Dumbajaja z Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ciekawe, czemu jeszcze nie został podpisany, jakby udało się go zatrzymać na fajnym kontrakcie byłoby miło. Co ciekawe wygryzł z S5 T-Ferga, który po poprzednim sezonie wydawał się być pewniakiem, w tym w sumie też mimo koślawej gry w ataku, ale przecież bronił bardzo solidnie. W dniu 23.02.2020 o 05:58, polishllama69 napisał: a sam Paul rozgrywa kolejną wybitną kampanię On właściwie oprócz rookie, sopho i tego drugiego sezonu w rockets to cały czas gra na poziomie mvp. Teraz generalnie trudno mu utrzymać poziom chociażby sprzed dwóch lat (gdzie tak naprawdę powinien być gdzieś w top 4,5 mvp race) z racji wieku i ubogiego supportu, ale fakt faktem, że impact wciąż ma niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 2 minuty temu, Eryko napisał: On właściwie oprócz rookie, sopho i tego drugiego sezonu w rockets to cały czas gra na poziomie mvp. Teraz generalnie trudno mu utrzymać poziom chociażby sprzed dwóch lat (gdzie tak naprawdę powinien być gdzieś w top 4,5 mvp race) z racji wieku i ubogiego supportu, ale fakt faktem, że impact wciąż ma niesamowity ma też najniższy usage w karierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Dzień dobry 5 seedzie. Sprzedaj swoje dwie gwiazdy, zgarnij wywrotkę picków, idź na piąty seed. Piątka Adams-Gallo-SGA-CP3-Schroeder NetRtg 26.88, ORtg 132,61, DRtg 105,73. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Sprzedaj swoje dwie gwiazdy, zgarnij wywrotkę picków, idź na piąty seed. defekacja w legacy Westbrooka, część kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Chris Paul rozegrał 57 spotkania w tym sezonie. Opuścił jedno. W ostatnich trzech to było 58, 58, 61. Zegar tyka. Chyba, że ta roślinna dieta go ochroni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Auć. Ostry wprdl dzisiaj. Ale zawsze można sobie poprawiać humor takimi obrazkami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubinstein Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 16 godzin temu, Eld napisał: Auć. Ostry wprdl dzisiaj. Ale zawsze można sobie poprawiać humor takimi obrazkami: Na pierwszy rzut oka wygląda fajnie, ale jak sie zastanowić to najprawdopodobniej wszystkie te picki będą ok 22-30 miejsca. Wg mnie fair price za top10(przynajmniej w teorii) gracza ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 5 minut temu, Rubinstein napisał: Na pierwszy rzut oka wygląda fajnie, ale jak sie zastanowić to najprawdopodobniej wszystkie te picki będą ok 22-30 miejsca. Wg mnie fair price za top10(przynajmniej w teorii) gracza ligi Paul George na pewno nie jest w tym sezonie top10 graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubinstein Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Dlatego napisałem "w teorii". W zeszłym sezonie był 3 w głosowaniu na MVP, a trejd miał miejsce po sezonie wiec "top10" ma swoje uzasadnienie. W tym roku gra połowe meczów wiec ciężko go oceniac. PO zdecydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 17 godzin temu, Eld napisał: Auć. Ostry wprdl dzisiaj. Ale zawsze można sobie poprawiać humor takimi obrazkami: Przecież dzięki tej wymianie Kawhi z nimi podpisał. Dodaj do lewej strony Leonarda i sam się zastanów czy LAC zrobili dobry deal czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 2 minuty temu, karpik napisał: Przecież dzięki tej wymianie Kawhi z nimi podpisał. Dodaj do lewej strony Leonarda i sam się zastanów czy LAC zrobili dobry deal czy nie. Ależ oczywiście, że tak ale nie dziw mi się, że mnie interesuje tylko to co jest po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Czyli win-win dla obu stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi