Borys Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 zalezy jak patrzec ok 1500 wyleczonych, ok 1300 zgonow, reszta jeszczw choruje, takze prawidlowo powinno sie patrzec na stosunek wyleczonych do chorych a tu wychodzi ok 45% umieralnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 1 godzinę temu, Borys napisał: zalezy jak patrzec ok 1500 wyleczonych, ok 1300 zgonow, reszta jeszczw choruje, takze prawidlowo powinno sie patrzec na stosunek wyleczonych do chorych a tu wychodzi ok 45% umieralnosci. W żadnym wypadku tak się na to nie powinno patrzeć, bo to jest zależne od tego w której fazie epidemii się jest. Tacy Francuzi teraz ten stosunek mają na poziome 87%, no chyba mi nie powiesz ze taka jest śmiertelność. Chiny mają teraz 5% i to cały czas spada bo zgonów teraz dziennie mają kilkanaście, a wyleczonych ponad tysiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Edytowane 29 Marca 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 No to jesteśmy uratowani, koronawirus w Knicks stanie się totalnym bustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jest tu jakie życie ? tyle zmian na górze jak nigdy !!!!!! a tu taka Cisza ??? Posumowując pracę Leona Rose w tych "ciężkich czasach pandemi" musze przyznac, że jestem miło zaskoczony. Zmiany/zatrudnienia pokazują, że może w końcu nie będziemy lekceważyć budowy zespołu dzięki młodym graczom z draftu, ale też nie wykonywane są nerwowe ruchy w zmianie w zarządzie gdy na horyzoncie nie ma nic lepszego.... Szkoda, ze do draftu jeszcze tak daleko bo ciekaw jestem losowania i wyborów, mam nadzieję że Leoś wsparty doświadczonymi scoutami wyciągnie coś fajnego..... Wybór trenera - pomału na spokojnie, rozważnie - mam nadzieję że wybór będzie jedyny właściwy - Kenny Atkinson i budujemy nową kulturę grania..... Wolna agentura - Sam jestem ciekaw (jak co roku hahahah). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Największym sukcesem Knicks jest na dziś to ze nie maja w składzie Kyrie Irvinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Niesamowita historia . Rok 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 post moves Wilta są okropne. gdyby w tamte czasy wstawić obecnego McGee, to też pewnie zdobywałby 50 ppg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Godzinę temu, lorak napisał: post moves Wilta są okropne. gdyby w tamte czasy wstawić obecnego McGee, to też pewnie zdobywałby 50 ppg. parę treningów i Wilt zrobiłby miazgę , waruny miał niesamowite. Reed range też na dobrym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 no i maszyna ruszyła ...... pożegnaliśmy Kadema Alena i Alonzo Triera ....., a zobaczymy Jareda Harpera i Theo Pinson`a 1. pozbywamy się Iso "Melo" 2. oszczędzamy pieniądze. Na początek szału nie ma ale to dobre, ekonomiczne ruchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Nikt nic? https://bleacherreport.com/articles/2866762-tom-thibodeau-knicks-reportedly-finalizing-5-year-contract-for-hc-vacancy Przemek żyjesz ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 No cóż .... chyba wracamy do korzeni DEFENCE !!! DEFENCE !!! DEFENCE !!! Z uwagi na historie z zamęczeniem graczy i granie krótką ławką nie byłem za tym wyborem..... liczyłem na Atkinsona i coś świeżego....., a tym czasem ...... idziemy w prehistorie (twardą obronę). Nie sposób powiedzieć, ze to zły wybór ( Fizdale też wydawał sie dobrym wyborem) ale czy młodziez zrozumie, że trzeba będzie poracowac na treningach ..... ?! Faktem jest że będziemy mieli młody skład (mam nadziej e, że plastyczny) i zadna gwiazdeczka fochami raczej rzucać nie bedzie. PLUSY !!!! Tom zakocha się na pewni w NIlikinie i Robinsonie z uwagi na obronę, zobaczymy co z resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 chyba jeden z lepszych wyborów . knicks sukcesem będzie walka o PO a Tom daje tego gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Jak poczytamy trochę o Tom`ie to zamęczanie gwiazd zespołu jest trochę rozdmuchane ( z każdym kolejnym rokiem pod wodza Thibsa, Rose, Kat, itd) grali średnio o 1,5-3 minuty mniej, więc możliwe, że dla niektórych leniwych graczy było zwyczajnie zbyt ciężko. Po cichu mam wręcz taka nadzieję, że tym razem na grę zasłużą najcieżej pracujący gracze, a nie nazwiska..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Biorąc pod uwagę brak nazwisk to chyba nie będzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Knicks nie po to zatrudniali Rose'a z Matthewsem, żeby rozwijać młodzież, tylko żeby polować na nazwiska. Już widzę, jak obecność Thibsa przyciąga gwiazdy. Krótko mówiąc, nie wiem, czy można to było bardziej spartolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Dzisiaj to juz oficjalne, cytujac klasyka “ jak wiele musi sie zmienic, zeby nie zmienilo sie nic” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Wy tylko widzicie te złe strony, a przecież NYK odnieśli niebywały sukces - nie dość, że zatrudnili Toma, to jeszcze wynegocjowali żeby nie był GMem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Tom byl juz w knicks dosc dlugo, czlowiek Jeffa mozna chyba powiedziec. Osobiscie nie wiem czy to dobry wybor w kazdym razie zycze skucesow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Thibs to ten specjalista od obrony, który z Butlera, Wiginnsa i KATa(czyli gości z potencjałem na dobrą obronę, atletyzm i w ogóle, no generalnie miał z czego rzeźbić) robił jakąś 26 obronę w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi