Skocz do zawartości

[08/09] FBL 4B

Graboś

Rekomendowane odpowiedzi

no u mnie jak narazie cienizna :) Fakt, że jak narazie mało meczy rozegrałem (i chwała Bogu, bo większość wyników oscyluje w granicach 50-70 fp) i wszystko ruszy z kopyta jak się wszyscy rozegrają, ale te wsztstkie durne straty, które tak mi zaniżają wyniki strasznie mi na nerwy działają - kiedy ostatni raz Nash miał 7 strat? Kto przy zdrowych zmysłach rzuca jak Tyrus 2/17 z gry? LeBron też jak narazie nie szaleje ... Jest słabo, ale dla pocieszenia można rzec, że gorzej być już nie może, więc od dna się w końcu odbije, tym bardziej że to początek sezonu dopiero.

proszę kogokolwiek z tej ligi o wysłanie mi źródła strony Standings jeszcze dziś na maila loqsh1@tlen.pl

do tego lista nazwa drużyny - ksywa na forum

PS. Wybierzcie sobie jedną osobę, która będzie to robiła regularnie co tydzień w sobotę i pierwszego dnia kolejnego miesiąca.

ok, dzięki za listę.

Tydzień 0 ( 0000-00-00 - 2008-11-01 ):

• cieglo - srednia: 78.31 ( 18 ) przyrost: 78.31 fpg: 78.31[/*:m:1judd8xc]
  • 2k4 - srednia: 78.12 ( 13 ) przyrost: 78.12 fpg: 78.12[/*:m:1judd8xc]
  • Antek - srednia: 75.56 ( 16 ) przyrost: 75.56 fpg: 75.56[/*:m:1judd8xc]
  • gutticpc - srednia: 73.43 ( 14 ) przyrost: 73.43 fpg: 73.43[/*:m:1judd8xc]
  • .KB - srednia: 73 ( 14 ) przyrost: 73 fpg: 73[/*:m:1judd8xc]
  • JaBoOl - srednia: 69.62 ( 17 ) przyrost: 69.62 fpg: 69.62[/*:m:1judd8xc]
  • Lucasso - srednia: 68.27 ( 13 ) przyrost: 68.27 fpg: 68.27[/*:m:1judd8xc]
  • Wróbel - srednia: 67.26 ( 17 ) przyrost: 67.26 fpg: 67.26[/*:m:1judd8xc]
  • Wirakocza - srednia: 62.04 ( 13 ) przyrost: 62.04 fpg: 62.04[/*:m:1judd8xc]
  • Graboś - srednia: 61.96 ( 12 ) przyrost: 61.96 fpg: 61.96[/*:m:1judd8xc]
Graczem Kolejki w e-NBA FBL #4B został: cieglo

Dzisiaj ciutke lepiej ... JJ ładnie, LeBron w porównaniu do poprzednich osiagnięć fp także znośnie, Nash bez durnych strat, zaskoczyli Gasol i Shaq :) Odpowiednio 125 i 82 fp ;) Dramatycznie jak narazie gra Bynum ... Przestał też błyszczeć Tyrus, ale mam nadzieję że to z powodu lekkiej kontuzji tylko ;) Szkoda, że Goodena i Forda posadziłem dzisiaj ...

No u mnie coś się zaczęło dziać :) LeBron poszalał, Bynum odżył, Gasol i JJ nieźle, reszta także na swoim poziomie. Szkoda że posadziłem Miller'a, wykręcił dzisiaj 104 fp ... Trudno się mówi :) Tracę wiarę w Tyrusa powoli ... Miał się w końcu przełamać, ale dalej kaszani jak tylko można ...

Tydzień 1 ( 2008-11-01 - 2008-11-08 ):
  • Antek - srednia: 83.22 ( 29 ) przyrost: 7.66 fpg: 80.5[/*:m:1gskizsi]
  • 2k4 - srednia: 79.02 ( 26 ) przyrost: 0.9 fpg: 78.72[/*:m:1gskizsi]
  • Lucasso - srednia: 76.84 ( 29 ) przyrost: 8.58 fpg: 74.19[/*:m:1gskizsi]
  • Graboś - srednia: 71.63 ( 26 ) przyrost: 9.68 fpg: 68.58[/*:m:1gskizsi]
  • Wirakocza - srednia: 70.46 ( 34 ) przyrost: 8.42 fpg: 68.13[/*:m:1gskizsi]
  • JaBoOl - srednia: 69.63 ( 31 ) przyrost: 0.01 fpg: 69.63[/*:m:1gskizsi]
  • cieglo - srednia: 66.44 ( 32 ) przyrost: -11.87 fpg: 70.71[/*:m:1gskizsi]
  • gutticpc - srednia: 66.23 ( 28 ) przyrost: -7.2 fpg: 68.63[/*:m:1gskizsi]
  • .KB - srednia: 64.1 ( 31 ) przyrost: -8.9 fpg: 66.87[/*:m:1gskizsi]
  • Wróbel - srednia: 61.98 ( 29 ) przyrost: -5.28 fpg: 63.93[/*:m:1gskizsi]
Graczem Kolejki w e-NBA FBL #4B został: Antek

No i ładnie pierwszy prawdziwy tydzien i od razu pierwsze miejsce. Ale bardziej mnie pociesza to ze moi sie co raz bardziej rozkrecaja. Pierwsze 3 dni tego tygodnia to srednia 67.5, a ostatnie 4 dni to juz 91.6 fppg.

btw, kiedy w koncu Camby walnie pierwsza setke, czekam na to tak samo jak i pewnie Loqsh1.

btw2, Luccaso, nie nie chce oddawac Rosea, a juz na pewno nie za Mike'a Millera, a wogole zaraz po drafcie napisalem ze jesli mam oddawac ros'ea to musze dostac jakiegos innego byka by cos miec "swojego" w zespole, ale na razie to nikt inny z bykow nie zasluguje na bycie nawet bench playerem u mnie ;]

btw2, Luccaso, nie nie chce oddawac Rosea, a juz na pewno nie za Mike'a Millera, a wogole zaraz po drafcie napisalem ze jesli mam oddawac ros'ea to musze dostac jakiegos innego byka by cos miec "swojego" w zespole, ale na razie to nikt inny z bykow nie zasluguje na bycie nawet bench playerem u mnie ;]

Mówiłeś że jesteś w stanie nawet nieco przepłacić za jakiegoś SG, więc warto było chociaż spróbować :D

W tym tygodniu w miarę przyzwoicie już to u mnie wyglądało.

Pierwszy tydzień był dla mnie tragiczny i zajmowałem ostatnie miejsce, jeśli chodzi o średnie zdobycze, teraz czwarte miejsce i zanotowałem poprawę aż o 9.68 punktu, najwięcej ze wszystkich. :)

Oby jeszcze tylko Felton zaczął grać jak potrafi, bo póki co spisuje się żałośnie.

Poza tym, to panowie trzeba rozruszać trochę rynek transferowy, bo jeszcze żadnego u nas nie było transferu. Ja jestem chętny na propozycje. Z resztą dziś sam przejrzę składy i może złoże komuś jaką ofertę. :)

U mnie zaczyna się dziać coraz lepiej.

Pierwszy tydzień fatalny, drugi już przyzwoicie, ten też zaczął się nieźle, dziś w nocy 653.5 fp:) co daje średnią 81.6fp, więc nie można narzekać.

Przede wszystkim Billups świetny dziś mecz, coraz lepiej gra Mayo, Kobe i Melo też trzymają poziom, Felton wczoraj też wykazywał już jakieś objawy poprawy no i wyciągnięty z FA Spencer Hawes nadal dobrze się spisuje i co mecz daje te 65-70fp.

Oby tak dalej się rozkręcali i powinienem szybko opuścić ostatnie miejsce.

Mocna noc, bardzo mocna, 5 graczy i +100 fppg. Ale nie o tym mowa. Mam na sprzedaz cala rzesze mocnych graczy podkoszowych, wiekszosc z nich to Fc, wiec moga swobodnie obsadzac obydwie pozycje podkoszowe.

Amare, Duncan, Nene, Camby, Ilgauskas i nawet odom (choc przez jego obecna, znikoma wartosc chyba go wolałbym zostawic u siebie). Co w zamian oczekuje? Bardzo mocnego GFa, lepszego od mojejego rakietowego dua Artes/T-mac, gdyz do czasu powrotu ManuG (jeszce kilka , dlugich tygodni) pozostaje bez porzadnego back-upu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.