RonnieArtestics Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 W takim razie levert lub sexton do wzięcia za centra co robi 40-50 fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 yup, w zeszłym roku miałem dokładnie ten sam problem - przypadkowe pobranie, zrzut od razu i PM do komisza - ale po ogólnej dyskusji przyjęliśmy że misclick trzeba odżałować i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 9 minut temu, Szulim napisał: yup, w zeszłym roku miałem dokładnie ten sam problem - przypadkowe pobranie, zrzut od razu i PM do komisza - ale po ogólnej dyskusji przyjęliśmy że misclick trzeba odżałować i tyle Shit happens, dziś w innej lidze na sznurowce zamiast biyombo wyrzuciłem adebayo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 11 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Shit happens, dziś w innej lidze na sznurowce zamiast biyombo wyrzuciłem adebayo ta oferta zubac i okogie za lillarda i isaaca to też missclick czy coś Ci dolega mocniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) 32 minuty temu, goozman napisał: ta oferta zubac i okogie za lillarda i isaaca to też missclick czy coś Ci dolega mocniej? No przecież napisałem nawet w opisie trade ze to nie oferta, tylko chciałem żebyś w miarę szybko odczytał pm na sznurowce. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 16 godzin temu, RonnieArtestics napisał: No przecież napisałem nawet w opisie trade ze to nie oferta, tylko chciałem żebyś w miarę szybko odczytał pm na sznurowce. faktycznie, wczoraj sam plajałem w basketa a na komórce nawet nie widać było komentarza więc odrzuciłem w niesmaku sorka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Komu mam za Ibake dziękować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Krzemo napisał: Komu mam za Ibake dziękować? Miii - chciałem go brać jednak za dużo wazy i musiał bym pół składu przesunąć na fa. Aaaa tak naprawdę to chyba @matek jest tym szczęśliwcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 I ani trochę nie żałuję, że go wyjebałem przy jego salary. Żałuję tylko, że zrobiłem to tak późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Przy moim salary to spoko wziatka. A teraz Gasol się połamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Na zdrowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ktoś chętny na Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 20 godzin temu, Krzemo napisał: Przy moim salary to spoko wziatka. A teraz Gasol się połamał. No chyba nie tylko Gasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Hej, w końcu wolne dwa tygodnie wiec muszę się trochę wziąć za pozyskanie jakiegoś centra. dostepni : levert, aaron holiday, d. Robinson, okogie, czy sexton. Interesuje mnie Solidny C na ten sezon, ale sextona czy leverta nie oddam raczej za jakiegoś bardzo starego dziada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 @barcalover znajdziesz chwile na tabelkę na koniec roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Wymiana z @Krzemo Do ORL Randle Do OKC Bagley + pick ORL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Na sprzedaż: Bledsoe - zaraz wraca Kennard waży 24 robi 40 Dieng Payton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Panowie, Rozważam sprzedaż KAT-a, wysyłajcie co jesteście w stanie za niego dać. W zamian oczekuje assetu który da mi mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 W dniu 30.12.2019 o 16:18, Tecu napisał: Wymiana z @Krzemo Do ORL Randle Do OKC Bagley + pick ORL Co się stało z tym tradem i postem @Krzemo do @bulek i @cvbe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi