evitacre Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 2 minuty temu, cvbe napisał: @evitacre tam lajkuje bo z mojego dealu wyszła mi niezła kupa bo szedłem po Clarke'a właśnie Bardziej bo Libię BC i mu kibicuje. Ja Garlanda bym z 4 brał wiec imo Twój pick tez bdb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 4 minuty temu, cvbe napisał: @evitacre tam lajkuje bo z mojego dealu wyszła mi niezła kupa bo szedłem po Clarke'a właśnie Miałeś szansę się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ja miałem: Zion, Morant, Rui/Clarke, Garland, więc też płakał nie będę, ale nie bardzo jestem usatysfakcjonowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ja miałem Zion, Rui, Morant, Beret, Hunter, Garland pod względem fantasy. Pod względem real nba zamieniłbym Huntera z Beretem. Clarke vajny, ale w MEM jest sporo ludzi do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Nadal mogę rozważyć sprzedaż picku #10, nie mam określonych wymagań ale mogę do niego dopłacić za coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 16 minut temu, cvbe napisał: Nadal mogę rozważyć sprzedaż picku #10, nie mam określonych wymagań ale mogę do niego dopłacić za coś ciekawego. Zagadaj na priv, jakoś się dogadamy. 1 Anthony Davis 26 81,20 2 Paul George 29 69,55 3 Kawhi Leonard 28 63,75 4 Chris Paul 34 55,70 5 Maurice Harkless 26 28,95 6 Bruno Caboclo 24 27,75 7 Allonzo Trier 23 22,90 8 Cheick Diallo 23 22,60 9 Troy Brown 20 16,40 10 Christian Wood 24 15,00 Poza 4 pierwszymi graczami wszyscy dostępni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 wyrzucam Markieff Morris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 33 minuty temu, mac napisał: Zagadaj na priv, jakoś się dogadamy. 1 Anthony Davis 26 81,20 2 Paul George 29 69,55 3 Kawhi Leonard 28 63,75 4 Chris Paul 34 55,70 5 Maurice Harkless 26 28,95 6 Bruno Caboclo 24 27,75 7 Allonzo Trier 23 22,90 8 Cheick Diallo 23 22,60 9 Troy Brown 20 16,40 10 Christian Wood 24 15,00 Poza 4 pierwszymi graczami wszyscy dostępni Poza 4 pierwszymi graczami to masz sam schrott Ale szczerze mówiąc jestem bardzo ciekaw tej taktyki, jak będą dobre pobrania na fa to evi może się zacząć obawiać o tytuł. No ale PG13 chyba trochę opuści meczy, no i paul także jest ryzykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 11 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ale szczerze mówiąc jestem bardzo ciekaw tej taktyki, jak będą dobre pobrania na fa to evi może się zacząć obawiać o tytuł. No ale PG13 chyba trochę opuści meczy, no i paul także jest ryzykiem. Myślę, że Evi na 90% wygra tę ligę. Natomiast ja nie jestem nawet faworytem co do drugiego miejsca (zwłaszcza, że jak zauważyłeś, mam tylko 4 graczy do rotacji). Przy dobrych wiatrach mam szansę na top5 19 minut temu, RonnieArtestics napisał: Poza 4 pierwszymi graczami to masz sam schrott Oj, pytałem CVBE, a on jakiś czas temu oddawał pewne 55FP LMA za 0FP DMC Więc one man's trash is another man's treasure A co do szrotu: Hoe Markless: Skoro Paul George ma coś opuścić, to te minuty dostanie Hoe? Podobnie jak z opuszczonymi minutami z powodu load management Kawhiego. Więc, średnio spokojnie 30mpg. Bruno Caboclo Dwa dni temu wytarł sobie parkiet obecnym MVP ligi Giannisem. Zasił go w obronie jak peta. Memphis celowo zatrudnili asystenta coacha Bux, żeby budować zespół w podobny sposób wokół Bruno, jak Bux wokół Giannisa (żeby jednak być fair wobec tej dwójki, warunki fizyczne podobne, ale Brudno potrafi rzucać). Allonzo Trier Ile rookich rzucało 30pktów w kilku meczach? No właśnie. Cheick Diallo PF - C w Suns. Troy Brown loteryjny pick z zeszłego roku, co grał świetnie jak miał minuty i w SL. Kolo waŻY 16fp a zrobi 30FP. Dodatkowo Jego nazwisko rymuje się z clown, za co dodatkowy plus. Christian Wood Wedle tłumaczenia to chrześcijańskie drewno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) Harklessa jak chciałeś żebym ci dorzucił bo i tak go bym zrzucił to pisałeś „ to jest fa ale lepsze to niż wolny slot „ Caboclo jest tylko rok młodszy i rok krócej w NBA od giannisa. Z tej mąki mvp już nie będzie jak w piątym sezonie wspiął się na zawrotne 8ppg reszte nonamów sam pięknie spuentowałes Edytowane 5 Września 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 14 minut temu, RonnieArtestics napisał: Harklessa jak chciałeś żebym ci dorzucił bo i tak go bym zrzucił to pisałeś „ to jest fa ale lepsze to niż wolny slot „ Caboclo jest tylko rok młodszy i rok krócej w NBA od giannisa. Z tej mąki mvp już nie będzie jak w piątym sezonie wspiął się na zawrotne 8ppg reszte nonamów sam pięknie spuentowałes Mac chyba ogólnie raczy żartować, ale z tego Browna będą jeszcze ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Mam jeszcze ponad 30 salary do przygarnięcia - przyda się na FA wiec jak nie chcecie dawac mi nic za darmo to można ponegocjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 7 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Mam jeszcze ponad 30 salary do przygarnięcia - przyda się na FA wiec jak nie chcecie dawac mi nic za darmo to można ponegocjować T Prince ! T Prince! T Prince! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 U mnie trochę trwa wybór bo nadal negocjuję na kilku frontach oddanie tego picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 d bacon in, t prince out @Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Yes sir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nawet za Prince'a Evi wyciąga najlepszą (w perspektywie gry w Charlotte oczywiście) 17-tkę w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 W związku z pytaniami odnośnie handlowanie budżetem waiverowym wyjaśniam... Większość managerów zaakceptowała (czyli przegłosowaliśmy) możliwość handlowania kasą waiverową na następujących zasadach: - każda wymiana tego typu musi być ogłoszona na forum, potwierdzona przez wszystkich uczestników i dopiero wtedy komisz edytuje zmianę na Yahoo - handel dotyczy tylko kasy z danego sezonu [a nie z następnego] i oficjalne odnowienie budżetów następuje 1 lipca danego roku [czyli wraz ze zmianami w NBA i tak by był czas nim handlować przed draftem rookich czy otwarciem waiverow] - dopuszczalne jest lączenie tej kasy z pickami i zawodnikami [np gracz A i 10$ za gracza B] Dla marca oraz nowych w wyjaśniam w skrócie Każdy na początku sezonu dysponuje rokrocznie odnawialnymi 100$ które wykorzystuje do zakupów waiverów (sporo kasy leci w dniu otwarcia rynku waiverów, część graczy czeka na perełkę w trakcie sezonu bo zawsze ze 2-3 okazje się pojawiają). Od powiedzmy dzisiaj tymi 100$ możecie handlować jak dodatkową kasą dodawaną do transferów lub nawet jako jedyną zapłatę za zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Przepraszam chłopaki, ale po tej fhuj zajebistej zmianie nie mogłem się zalogować na swoje konto i zapomniałem później to ogarnąć. Musiałem wiec założyć nowe. Typ wybrany, draft może iść dalej, gram oczywiście jak zwykle o 1 miejsce! Co mogę zrobić żeby odzyskać swoje konto? Bo to są jakieś żarty. Dodam że nie używam już adresu mailowego, na który rejestrowałem konto x lat temu. I co gorsza już mi tego maila wyłączyli. P.S. chciałem wziąć z 12 Hrycaniuka, ale nie ma liście Edytowane 8 Września 2019 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 3 godziny temu, t_omko napisał: Każdy na początku sezonu dysponuje rokrocznie odnawialnymi 100$ które wykorzystuje do zakupów waiverów W przypadku Marca ta stówka pęknie pierwszego dnia na Cheikha Diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi